850 uzun hacılar,kızmayın baa gayri..kendimce sebeplerim var..
Printable View
850 uzun hacılar,kızmayın baa gayri..kendimce sebeplerim var..
Yesssssss abicim..yes we can
edit..ben graş için yes we can dediydim..abicim surf trade ettiği için non senkronize olabilir
bi dakka.mtx e çıkıp girdim X100 ün hacmi 3.2 den 1.7 ye düştü????? abiler siz kaç görüyorsunuz işlem hacmini tl olarak x100 de????
[quote=Astatin;428115]sarı...[/quote]
[quote=ATHLON;428118]kırmızıııııııı..:))[/quote]
gayseri, gayseri, dep.. dep.. dep.. :D
[quote=Astatin;428133]bi dakka.mtx e çıkıp girdim X100 ün hacmi 3.2 den 1.7 ye düştü????? abiler siz kaç görüyorsunuz işlem hacmini tl olarak x100 de????[/quote]
1,72 küsür.. hacı , ilk baktığın xtüm'dür belki?
[quote=flexy;428135]1,72 küsür.. hacı , ilk baktığın xtüm'dür belki?[/quote]
abi yok, hazır sayfaların birinde x100 satırındaki bildiğimiz hacim değeri..hay skilachi..bende 2 öilyar dolar hacim oldu falan diyorum wayaq...
bu arad xtum un hacmi ne? ve nerden görüyon:D
saa en tepeden kapanış yakışır evladım...
[quote=Astatin;428138]abi yok, hazır sayfaların birinde x100 satırındaki bildiğimiz hacim değeri..hay skilachi..bende 2 öilyar dolar hacim oldu falan diyorum wayaq...
bu arad xtum un hacmi ne? ve nerden görüyon:D[/quote]
4.2 gibi bişiydi az önce
imkb endeksler listesinden xutum'un üstüne gel sağ tıhlat ordan derinlikte patron
yada
direk grafikten xutum seç sonrasında derinlik de
vobu 1076xx lerde kapat ama spotta dırencı gecme,ben de kapanıım..sonna yarın sabah gep yap yukarı...sonna geri gel gene mallanıım ve 112500 e kadar dokanmıım..
[quote=ATHLON;428143]vobu 1076xx lerde kapat ama spotta dırencı gecme,ben de kapanıım..sonna yarın sabah gep yap yukarı...sonna geri gel gene mallanıım ve 112500 e kadar dokanmıım..[/quote]
ordan ver elini bahamalar :..:
tahta da bomboş kaldı..ula ben mı çizsem 200 e kadar ?
belkı peşime takılan olur..:)
bıyır bak filex..yine 3.7???
[IMG]http://i47.tinypic.com/2nsaxip.jpg[/IMG]
ahada 850 de sistem geçici sat çakıyor..yoksa ...gra....
geceye uzun ...herkese ve herkeşe iyi akşamlar hacılar..
107.050 kısa kaldık geceye....
neyseki moral düzgün... -2.000 düştü 1.350 ye...hehehe.. ne varsa trade te var yahu... yarın benden tekrar alabilir 650 puan. stop ta yazdım 107.700 e bugünden...varsın getsin....
daha da sadece stop olmuşmuyum deyu bakarım... no trade... stop olursam... 110-114 arası tekrar ararım... yoksa bulaşmam...
allaha emanet olun abeyler....
valla girdiği zaman rahatlıkla söylüyoz o yüzden çıktığı zamanda söyleyek..sabah lonk açıp uzunca müdddet long-flat çalıştım...mantık kısa vadede uyuszluk indiklerinde flatle, düşünce yne longla idi...1300 puan yaptı long pozlar..en son 107300 den şort açtım..kazığı çıkarmak için kaldıraç olmaması gereken kadar yüksekti.. kapanış itibariyle dün yediğim kazığı çıkardım...şortların br kısmını kapattım ama geceye 2 kaldıraçla şort girdim..Kar edemedik ama dünkü %15 lik kazığı çıkardık..müsterihim
[quote=Astatin;428154]ahada 850 de sistem geçici sat çakıyor..yoksa ...gra....[/quote]
sistem alda kaldı bu arada:D
Aklımda şu senaryo: Gece dışarısı graşar...Burası az yada çok eksi gapla açılır..ama orda kısalar kapanır ve gidişat gözlenir derim..sonrası iki yönede kanlı olabilir çünkü..
doktor..yorumsuz
[IMG]http://i45.tinypic.com/2zxqgbo.png[/IMG]
[quote=Astatin;428158]valla girdiği zaman rahatlıkla söylüyoz o yüzden çıktığı zamanda söyleyek..sabah lonk açıp uzunca müdddet long-flat çalıştım...mantık kısa vadede uyuszluk indiklerinde flatle, düşünce yne longla idi...1300 puan yaptı long pozlar..en son 107300 den şort açtım..kazığı çıkarmak için kaldıraç olmaması gereken kadar yüksekti.. kapanış itibariyle dün yediğim kazığı çıkardım...şortların br kısmını kapattım ama geceye 2 kaldıraçla şort girdim..Kar edemedik ama dünkü %15 lik kazığı çıkardık..müsterihim[/quote]
tebrikler abey ...hehehe
valla 4 stop ve komisyon olmasa bende yarısını çıkartmıştım...emme bunada razıyım... şimdi baktımda benim kısadan aldığım uzundan aldığımdan fazla bugün... neyse dedim ya moral yerine geldi. stop çalışacak abey ne o manuel falan. daha da 2 yıl aynı hatayı yapmam. hehehe...
[quote=abicim;428171]tebrikler abey ...hehehe
valla 4 stop ve komisyon olmasa bende yarısını çıkartmıştım...emme bunada razıyım... şimdi baktımda benim [B]kısadan aldığım uzundan aldığımdan fazla bugün.[/B].. neyse dedim ya moral yerine geldi. stop çalışacak abey ne o manuel falan. daha da 2 yıl aynı hatayı yapmam. hehehe...[/quote]
real bear.brv:D.brv
[quote=Astatin;428174]real bear.brv:D.brv[/quote]
yahu abey arada kopartıyon ya beni... real bear mış. dün gördük real bearı.hehehe... ulen istermisin 107.700 üstünden açılış yapsın benim stop gene manuele kalsın...görürüm o zaman real bearı...
[quote=abicim;428176]yahu abey arada kopartıyon ya beni... real bear mış. dün gördük real bearı.hehehe... ulen istermisin 107.700 üstünden açılış yapsın benim stop gene manuele kalsın...görürüm o zaman real bearı...[/quote]
:Dayının hası piyasa yükselirken şorttan para yapabilendir...seninde şu husus dikkatini çekmiştir abicim: dün hariç önceki bir kaç gün yani agresif değil sakin yukarı olan piyasada, piyasa yükseliyor olmasına rağmen hep dopru yerden şort açtık bir kısmından puan aldık..bir kısmında stopladık..amma dün harbi harbi "real mistake" yaptık..detayına girmeye gerek yok o kadar yazdık çizdik her birimiz hataları zaten... amma dediğin gibi yanlış zamanda yapılacak bir hatanın telafisi çok uzun zamanı buluyor..psikolojik yıpratması da ayrı:D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/90/destek.jpg/][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/3230/destek.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
geceye kısa kaldık emme 3.5 dediğimizden değil yanlış anlaşılmaın.3.5 atıyo o ayrı da...hehehe
yukarıdaki desteği denermi deyu...oralarda bakcez gelirse...
yoksa stop ve 115-120.000 neyse kısayı oralarda düşünecem gayri.
abiler dünkü 104 geçilemez e kurmuştum tüm senaryoyu belki bugün hızlı açılıp sert satar demişdim.. senaryom elimde kaldı... geçtiler direnç mirenç tanımadılar.. çok büyük yanıldım... ve yine bedelini ödedim... kurlardada 1.77 destek idi dirence dönüştü piyasa tamamen farklılaştı.. yeni bi sayfa açıldı.... büyük yanıldım ... dow jones dada beklentim geri dönmesiydi görülüyorki 13660 lar geçilecek... çok güvendim dönüşe olmadı... benden bu kadar abiler...
dow bence hızlanacak...
belkide hızlanmayacak belki bizimkide dönecek..
yapacak bişey yok istemeyerek girdiğim inat ettiğim endekse gene senaryoya oynayarak çıktım... böyle trade olmaz ama yapacak bişey yok... 2007 dede böyleydim 2009 dada 2013 dede demekki huylu huyundan vazgeçmiyor...
dow hızlanıyor
abiler en büyük hatam dowa daxa bakıp bu bizim namıssızı yorumlamak...
1.7519 -0.0119 (-0.67%)
1.77 sonrası yeni bir perde açıldı
[QUOTE=abicim;428176]yahu abey arada kopartıyon ya beni... real bear mış. dün gördük real bearı.hehehe... ulen istermisin 107.700 üstünden açılış yapsın benim stop gene manuele kalsın...görürüm o zaman real bearı...[/QUOTE]
abi bu 107.700 özelliği nedir ?
[quote=seagate;428194]abi bu 107.700 özelliği nedir ?[/quote]
abey heç bi özelliği yok... 107.050 kısa kaldım. geceye... bugünkü kar 650... pelaya geri gitsin diye 107.050 + 650 = 107.700 ediyor. hani pelaya geri verelim deyu abey...107.777,7777 gibi 7 saplantısı değil yani...
ulen şerefsiz tom emmi kapasana en üstten. yok aşağıdan kapatacak ki... yarın + olsun bizim seans açılışında... hehehe...
dow jelibon abinin dediğini yapıyor demişti :(
jelibon abey ilk defa short yazmış bende vazgeçtiğim yer
işin özeti bu
[quote=Astatin;428152]bıyır bak filex..yine 3.7???
[IMG]http://i47.tinypic.com/2nsaxip.jpg[/IMG][/quote]
Kelimeler kifayetsiz kaldı şuan patron :eek: İlginç :)
107.075 uzuna dönüp 150 kapandım... 106.775 kısa, 107.425 te uzun denerim... arası flat...
700 puan daha kurtuldu. kaldı 650 puan.hehehe
gelirse 106.500-750 arası tekrar kısa denicem...hadi gel gari kırma bizi...1/4 uzun açtım bu arada 106.050 den..stop 105.975...
350 flat.. kısa kollayacam...
325 kısaldım. 425 stop
ve ilk stop patladı .hehehe..
500 kısaldık...stop 107.075...
Yyşd....
[quote=Astatin;428254]Yyşd....[/quote]
şimdi asti nerde dicektim..iyi insan daha demeden gelirmiş :)))
gunaydın hacılar..ula uyuya kalmışım..eheueu..
abicim,
bu 3- 5 durumları ne cihettedir son durumda..hörmatlar
[quote=ATHLON;428257]gunaydın hacılar..ula uyuya kalmışım..eheueu..[/quote]
hacı, işte şu konforu yaşamak istiyorum .dng.dng.dng
Ojgeldin :)))
[quote=abicim;428247]350 flat.. kısa kollayacam...
325 kısaldım. 425 stop
ve ilk stop patladı .hehehe..
500 kısaldık...stop 107.075...[/quote]
500 kısanın stopunu 600 e çektim... stop olursam 900 kısa 107.075 stop olurum. yada 375 tekrar açarım...
net ekranından çıkmam gerek...