-
[QUOTE=abka;105919]sistem yapma işi çok güzelmiş..problem çözmek gibi...bu en son sistem:::
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=22nisan.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/632/22nisan.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
toplam puandan ziyade arka arkaya zararlı işlem ortalaması ve yazdırdıgı en büyük zarar çok onemli bence sistemde bunlarda cok iyi oranlar yakalıyorsan o sistem süperdir ayda 3000puan olmasıda yeterlidir bence.
-
[QUOTE=traderx;105917]aradım ama uğur bey yokmuş başka bir elamana anlattımda oda işi gücü bıraktık benim sistemi tartıştışıyoruz:D
oğuzhan ne yapmam gerektiğini açık bir şekilde yazabilirmisinin sana zahmet.[/QUOTE]
Bende geçmişi göstertememiştim bundan sonrakiler görünecek diye söylemişlerdi,fazla bir bilgim yok olsa yardımcı olmaya çalışırım
-
vobix hastaymı arkadaşlar gribal enfeksiyon.. o yüzden gelemiyormuş
-
[quote=marakes;105914]bu mery i alıcı yada satıcı tarafta gornce dırek ımf gelıyo aklıma paranoyak oldm heralde[/quote]
paranokyaklıktan değil o. tecrüben artıyor. :..:
-
[quote=unlimitted;105918]göstergeleri değiştirmek 5 dakikaya ve 3-4 milyar dolara bakar.
dans ettiğin adamları hafife alıyorsun gibime geliyor. :)))[/quote]
daha ucuza da halledebiliriz sankim:..:
isteyen varsa sipariş alıyım:)
-
[quote=unlimitted;105924]paranokyaklıktan değil o. tecrüben artıyor. :..:[/quote]
galiba ole...pembe şimşek tecrubelerı adlı kitabımda bunları da yazıcam:)
şaka bi yana ben yeni bi zirve beklıyorum..ama bu yeni düşüş için olucak mılletı ınandırmak ıcn..eger orda hla bılrıerını ters poz ısteklısı gorurlerse de fantezık olrak 41000 kere maşallah kapanısı beklıyorum vob la ılgılı ılk defa hayal kurdum :)
-
[quote=jerfin;105905]yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...[/quote]
Hele bugün bitsin de.:..::..::D:D
-
[QUOTE=furkan;105921]toplam puandan ziyade arka arkaya zararlı işlem ortalaması ve yazdırdıgı en büyük zarar çok onemli bence sistemde bunlarda cok iyi oranlar yakalıyorsan o sistem süperdir ayda 3000puan olmasıda yeterlidir bence.[/QUOTE]
toplama elbette dikkat ederim..ama bana göre daha önemli olan homojen dengeli kazanımdır...yani aylık dagılım dengeli olmalıdır..bunda denge oldukca homojen..
-
[quote=misafir;105923]vobix hastaymı arkadaşlar gribal enfeksiyon.. o yüzden gelemiyormuş[/quote]
nası bi gribal enfeksiyon arkadaş bu.evde otururken yazıcak hepsi bu...başka bişey var sanki ama geçmiş olsun diyelim kendisine..önemli bişey yoktur işallah..bide nunu vardı:D:D hoplaya zıplaya takılan bi avatarı vardı
-
USD/NOK realize edilmiştir.
endeks 36.550 ortalamalı longlarının yarısı 36.750den realize edilmiştir.
pull back alayım lütfen. :..:
-
fdax tobo ihtimali ve
fdow 15 yukarı uyumsuzluk normal seyrinde işliyor...
uzun devam.....
-
[QUOTE=mbm;105911]uzun devaaaammmmmm[/QUOTE]
yetkili imf açıklaması yapsın :D.dng
-
[quote=unlimitted;105930]USD/NOK realize edilmiştir.
endeks 36.550 ortalamalı longlarının yarısı 36.750den realize edilmiştir.
pull back alayım lütfen. :..:[/quote]
ben fazla sesimi çıkartmıyorum nazar değmesin diye:D:D:D
tututututu maşallah:..::..:.brv
-
[quote=7410;105929]nası bi gribal enfeksiyon arkadaş bu.evde otururken yazıcak hepsi bu...başka bişey var sanki ama geçmiş olsun diyelim kendisine..önemli bişey yoktur işallah..bide nunu vardı:D:D hoplaya zıplaya takılan bi avatarı vardı[/quote]
o da arada ugruyo ama daha sık yazdgı forumlar da mevcut..hla hoplayıp zıplıyo:)
-
-
[QUOTE=Astatin;105920]wy canına...:) :) 600 ortalaam ile şort devam..bu akşam tahminim DJI çöker..amma biz yarın tatilik..yani DJI nın bir değil iki gününü tahmin etmek lazım :) ...hahahaha :) bugün 35500 falan kapaya da flat girdek bayrama..çocuklar gibi şen olsak..10-100-1000 baloncuk yutsak :)[/QUOTE]
ANNA al dedi beaW flatledim üüü
-
endeks longlarının tamamı 36.750'den realize edilmiş olup yine bomboş beeeyle, amaçsız, bi garip hissedilmeye başlanmıştır.
öffff...
işin yok yine pozisyon bak şimdi. :)
-
'ergenekon' sorusturması kapsamında emeklı bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı
''ergenekon'' sorusturması kapsamında emeklı
bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı.
Aa muhabırının aldıgı bılgıye gore, sorusturmayı yuruten ozel yetkılı
cumhurıyet savcılarının talımatıyla beylıkduzu beykent sıtesı'ndekı evde yapılan
arama sırasında b'nın de bulundugu ogrenıldı.
Evdekı aramayı tamamlayan polısın, bazı belgelere el koyduktan sonra
l.b'ye aıt anadolu hısarı'nda bulunan baska bır eve de arama yapmaya gıttıgı
kaydedıldı.
Aramanın ardından b'nın, ıstanbul terorle mucadele sube mudurlugu'ne
goturulecegı belırtıldı.
-aa-
-
5 dk lıklar 15 liklerin desdeği ile güçlü ala geldi ama dow numara yaparsa sitresli yükseliriz 700 den tekrar uzun
-
775 den şort takviye.... 60 dklıkda dev bir OBO olur mu.. :) olur tabi..hatta selçuklu hemen simüaslyonunu çizer onun..sonra 5 dklıklrda uyumsuzluklar var..heheh ...5 dklıklarda...:)
-
[quote=7410;105933]ben fazla sesimi çıkartmıyorum nazar değmesin diye:D:D:D
tututututu maşallah:..::..:.brv[/quote]
çok teşekkür ederim 7410. darısı başınıza diyorum.
zararda olan arkadaşlar var msn'den görüştüğüm. inşallah zararlarını biran önce kurtarırlar.
fazla pozisyon yazmayı sevmiyorum. nihayet insan psikolojisidir, hepsini çok iyi anlıyorum. bizim de o tarafta olduğumuz günler oluyor. Allah hepsine sabır ve zararı minimumda kesme şansı versin.
-
[quote=marakes;105938]'ergenekon' sorusturması kapsamında emeklı bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı
cumhurıyet savcılarının talımatıyla beylıkduzu beykent sıtesı'ndekı evde yapılan
kaydedıldı.
goturulecegı belırtıldı.
-aa-[/quote]
bedrettin dalanın istek vakfı arsasında lav silahı cıkmış -el bombaları-g3 mermileri...
abi insanın inanası gelmiyo..
-
xu100 de 29.500 stoploss olarak kademeli kısa poz açıyorum haziran vadede... hadi stop ettirsinler beni..:))).dng
-
[quote=jerfin;105944]xu100 de 29.500 stoploss olarak kademeli kısa poz açıyorum haziran vadede... hadi stop ettirsinler beni..:))).dng[/quote]
indikatörlerin hepsine baktın mı hepsine? özellikle ters olanlara? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :D
-
yine makas oyunları ayıptır yafu biraz delikanlı oynayın şu oyunu...dün üstündeydi spotun bugün yine altına çektiler...
36.025 lönk bekliyoruk bakalım nereye kadar...
-
[quote=7410;105943]bedrettin dalanın istek vakfı arsasında lav silahı cıkmış -el bombaları-g3 mermileri...
abi insanın inanası gelmiyo..[/quote]
bunlar anlaşılması bi anda olmıycak mevzular..tvde dalan ın o arsanın kendısıyle ılgısı olmdgı 20 yıldır askerıyenın kullandgını soledgı bılgısı vardı..
-
[quote=unlimitted;105942]çok teşekkür ederim 7410. darısı başınıza diyorum.
zararda olan arkadaşlar var msn'den görüştüğüm. inşallah zararlarını biran önce kurtarırlar.
fazla pozisyon yazmayı sevmiyorum. nihayet insan psikolojisidir, hepsini çok iyi anlıyorum. bizim de o tarafta olduğumuz günler oluyor. Allah hepsine sabır ve zararı minimumda kesme şansı versin.[/quote]
evt terste kalmak ta kötü oluyo..sabır diliyorum..dün al sat yapsam acayip kardaydım..cumadan aldığım longlar kadar kara geçiyordum..zor tuttum kendimi..bugünde yukselince satışa geçiyim dedim..hatta baya bi gaza geldim yani..ramak kaldı..ama yapmadım..Cbaykusun sistemini uyguluyorum..hazır trende de güzel yerden girmişim pozisyonu bozmıyım dedim..bide alsat herkesin yapabileceği iş değil..ben zarar ettim al sattan...2 saat izliyosun 15 dakıka pozisyonda kalıyosun alsatta...
bu şekilde bekleyerek izlemeyi tercih ettim..alsatı da yapacağım günler olur elbet..
Saygılar...
-
[QUOTE=jerfin;105944]xu100 de 29.500 stoploss olarak kademeli kısa poz açıyorum haziran vadede... hadi stop ettirsinler beni..:))).dng[/QUOTE]
Ben de...+.
-
[QUOTE=unlimitted;105945]indikatörlerin hepsine baktın mı hepsine? özellikle ters olanlara? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :D[/QUOTE]
eheheee baktım baktım.. :D stop ettirirseler de canları sağolsun napalım..:)
-
sözkonusu araziye ancak askeri izinle ve nöbetçiler nezartinde girebiliyormuşsun.nasıl iş bu o zaman? böyle güvenlik varken kim nasıl ne zaman gömüyor bu alet edevatı?
adama koyar ayrıca kendi malın mülkün fakat asker gözetiminde girip çıkabiliyorsun arazine.
o zaman devlet parasını ödesin kardeşim mülk sahibine.trilon bağlamışlar ama herhangi bir tasarrufta bulunamıyorsun.
-
[quote=marakes;105938]'ergenekon' sorusturması kapsamında emeklı bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı
kaydedıldı.
goturulecegı belırtıldı.
-aa-[/quote]
Ergenekoncularla komşu olmuşuz vaybe.Benide götürcekler birgün korkuyom.:..::..:
-
[QUOTE=thracian;105949]Ben de...+.[/QUOTE]
geçen seçimden önce de böyle kader birliği etmiştik senle dimi thracian..:)))
-
-500 makas ayıptır ya...biraz haysiyetli olun arkadaş...
-
baharda trade bir başka güzel...son 1ayım olabilir sonrasında kendimi surfe vurucam ve agustostada askere gidiyorumm ...
-
[quote=7410;105948]evt terste kalmak ta kötü oluyo..sabır diliyorum..dün al sat yapsam acayip kardaydım..cumadan aldığım longlar kadar kara geçiyordum..zor tuttum kendimi..bugünde yukselince satışa geçiyim dedim..hatta baya bi gaza geldim yani..ramak kaldı..ama yapmadım..Cbaykusun sistemini uyguluyorum..hazır trende de güzel yerden girmişim pozisyonu bozmıyım dedim..bide alsat herkesin yapabileceği iş değil..ben zarar ettim al sattan...2 saat izliyosun 15 dakıka pozisyonda kalıyosun alsatta...
bu şekilde bekleyerek izlemeyi tercih ettim..alsatı da yapacağım günler olur elbet..
Saygılar...[/quote]
kesinlikle katılıyorum. al-sat'ın getiri/stres oranı tartışılır.
borsada işlem yapacak kişinin ilk yapması gereken şey (bence) kendini tanımaktır. pozisyon açıp kapatma ve hatta bakılan indikatörler bile kişilik yapısı ile uyumlu olmalıdır.
ben yapı itibarı ile sabırsız birisiyimdir. al-sat o yüzden tercihim. çok daha fazla kar ettiğimi düşündüğümden değil...
-
Vob yüzde 5 düşerse vade sonu olacağı için farktan dolayı yüzde 3 civarı kaybedecem.Demekki değer.
-
[QUOTE=jerfin;105953]geçen seçimden önce de böyle kader birliği etmiştik senle dimi thracian..:)))[/QUOTE]
Aynen öyle...
Yavas hareket eden kitledenim ben de:D
-
çok uyumsuzlaştı vob 5 dakikalık, üstelik aşırı alım bölgesindeyiz bu durumda şu iki durum olası,
1-bu gibi durumlar genelde kuvvetli trendlerin dinlenme dönemlerinde olur ve çok fazla enerji birikimi olur, çok pis yukarı gideceğinin işaretidir indikatörler tavana vurup vurup değer.
2-piyasa yataydadır ve yatay yatay gider, sistemlileri yalama ederler, uyumsuluklar çok güzel işler uyumsuzluklara uyanlar iyi para kazanır.
-
[quote=SEYYAH;105954]-500 makas ayıptır ya...biraz haysiyetli olun arkadaş...[/quote]
namıssız bunlar namıssız, eski bir atasözü burası borsa kim kime makas yaparsa :D
-
Dünkü gibi bizi tekrar manyak edecekler tekrar kısa 625 den