-
[quote=unlimitted;105956]kesinlikle katılıyorum. al-sat'ın getiri/stres oranı tartışılır.
borsada işlem yapacak kişinin ilk yapması gereken şey (bence) kendini tanımaktır. pozisyon açıp kapatma ve hatta bakılan indikatörler bile kişilik yapısı ile uyumlu olmalıdır.
ben yapı itibarı ile sabırsız birisiyimdir. al-sat o yüzden tercihim. çok daha fazla kar ettiğimi düşündüğümden değil...[/quote]
Alsatın getirisini strese oranlar isek.Alsat ile süper kazanıyorum.Stresi ise para ile yaptığın tatillerde bir milim kalmıyor.Sağlık derseniz o da zaten stress olsa da olmasa da değişir.
-
[quote=jerfin;105950]eheheee baktım baktım.. :D stop ettirirseler de canları sağolsun napalım..:)[/quote]
bakmamışııııııın.
ben 750den kapattım longları.
eee ters indikatörsem bu ne dimeh?
düşüş bitti dimeh! :..:
şimdi bi shorta geçersem, eteklerin amma tutuşur heee! :D
-
way canın apatron :) sabah 375 de sat vermeyen 5 dklık sistem şimdi 625 de verdi...way anasını :)
-
garantı osn 15 20 daka da 5500 kısa actı
-
[quote=mozkan;105960]namıssız bunlar namıssız, eski bir atasözü burası borsa kim kime makas yaparsa :D[/quote]
çok şerefsizler bu kadar olmaz vade sonuna kalmış 3/4 gün -500 makas yap...her türlü para kendilerine kalıyor bu durumda.kasa kazanıp duruyor lan arada masayada bırakın :D
-
[quote=unlimitted;105956]kesinlikle katılıyorum. al-sat'ın getiri/stres oranı tartışılır.
borsada işlem yapacak kişinin ilk yapması gereken şey (bence) kendini tanımaktır. pozisyon açıp kapatma ve hatta bakılan indikatörler bile kişilik yapısı ile uyumlu olmalıdır.
ben yapı itibarı ile sabırsız birisiyimdir. al-sat o yüzden tercihim. çok daha fazla kar ettiğimi düşündüğümden değil...[/quote]
aynı sabırsızlığı gökhanda da görüyorum..bende sabırsızımdır ama aynı zamanda tecrübesizimdir :D:D o yüzden kaybettim heralde.. bu nedenle ağar takılıyorumm..
-
[quote=marakes;105965]garantı osn 15 20 daka da 5500 kısa actı[/quote]
garanti değil o piyasa piyasa! :..:
-
Dow geri döndüğünde biz saat 10,54 deki tepeyi geçemedik kıllandım satışta geç kaldım.
-
-
Long devam az kaldı short olmama.
-
[quote=SEYYAH;105966]çok şerefsizler bu kadar olmaz vade sonuna kalmış 3/4 gün -500 makas yap...her türlü para kendilerine kalıyor bu durumda.kasa kazanıp duruyor lan arada masayada bırakın :D[/quote]
valla bunlarla bu fiyatlardan mücadele etmeme kararı aldım, vade sonu gelmiş,
38-35 arası no trade bölgemdir, kalanlara başarılar dilerim, haziran vade de görüşmek üzere.
neely bile sıyırmıştır kafayı, iki-üç gün önce 750 sp hedefti şimdi 900 -950 olabilir demiş, yarın gene değişir analizi muhtemelen .lelele
-
Bir daha 500 görürse vob düşeriz.Ama görmeyecek bence.
-
Full shortttt.......Döksünler beni bakalım.
-
vay anasını €/capon yeni çok fena kaçmış bea... lem nasıl farketmedim ben o güzel kızı... bugünün yıldızı olmaya adaymış beeee!
peeeeeh!:cool:
-
vade sonu gelmiş +10.800 APSD sıyırmış bunlar yaa...
-
36.600 short.
Jerfin, kork benden. :..:
-
[QUOTE=unlimitted;105975]vay anasını €/capon yeni çok fena kaçmış bea... lem nasıl farketmedim ben o güzel kızı... bugünün yıldızı olmaya adaymış beeee!
peeeeeh!:cool:[/QUOTE]
erken indim ben şimndi binmek için fırsat kolluyorum :) sana yazıcaktım alırken ama yönlendirmiş olmayım dedm emin olamadım
-
[QUOTE=unlimitted;105977]36.600 short.
Jerfin, kork benden. :..:[/QUOTE]
n'ayırrrr n'olamazzzzz:..::..:
-
sayın gökhan fındık, longta çık ısrarcıydınız şorta geçmenizin teknik bir nedeni varmı ?
-
Short olma nedenim biraz da dow artarken nikkei çok kötü.650 700 civarından geri longlarım.500 ü görünce shortlayacaktım da.Nasılsa görür diye bastm full shortu.
-
[quote=jerfin;105979]n'ayırrrr n'olamazzzzz:..::..:[/quote]
nöleceksinizzzzz
hahahhahhahaahhaha
hahahhahahhahhahhahahahahhahahh!!!
:..:
-
[quote=misafir;105980]sayın gökhan fındık, longta çık ısrarcıydınız şorta geçmenizin teknik bir nedeni varmı ?[/quote]
Bu kadar zamana yüz kere artmamız lazımdı.Hala 700 lerde kıvrandırdılar.Ben 800 gördük vermedim diye 200 puanı sineye cekerim.İlla bir daha orayı görmeden vermem diye birşey yok.Teknik dersek de artamaması yeterli.Garanti de 06 da düştü bu da kötü.
-
uzun devammmmmm.. sıfır işlem....
dökülün dökülün....:)
-
uzun devam 0 işlem .. uzlaşacam .. vay anasını hahahahahhha :D:D
-
[quote=furkan;105978]erken indim ben şimndi binmek için fırsat kolluyorum :) sana yazıcaktım alırken ama yönlendirmiş olmayım dedm emin olamadım[/quote]
abi yaz illa ki ya, ben zaten kendi noktalarıma gelmeden işlem yapmam. ama kaçıyo işte bazen böyle malum işyerinde herşeyi takip etmek zor oluyo.
ben de forumda çekine çekine yazıyorum, kimsenin bakmadığı şeylerle uğraşıyorum diye. hatta bi ara yazmasam mı parite işlemlerini dediydim de sonradan belki birinin beyninde şimşek çaktırırız diye yazıyorum öylesine belki takip eden bile yoktur.
sen yaz illa ki. benim imzam boşuna böyle değil.
gitmiş güzelim kız vay bea. keyfim kaçtı walla resmen.
msn'e ekleyelim hatta iiyçadır senin için sakıncası yoksa. :..:
-
Bir de şöyle bakabiliriz.Heryer daha yüksekte epey.Biz eksi oluyoruz.Bunlar düşündürücü.Adam gibi alış baskısı varsa eğer uçurmaları lazım.O da zor görünüyor.
-
Kısayım huzursuzum 15 dk lıklara ters uzun olduğumuzda dow işi bozuyor kısalarımı yukarı 700 stop koydum giderse öğlenden sonraya kadar işlem yasak 15 liğin yönünde hareket etcem
-
[QUOTE=selçuklu;105985]uzun devam 0 işlem .. uzlaşacam .. vay anasını hahahahahhha :D:D[/QUOTE]
uzlaşacam falan diyorum ama .. 3 yıldır hiç uzlaşamadım daha .. hep uzlaşacam diyorum nasıl oluyorsa bi şekilde uzlaşamıyorum .. :D:D:D:D:D hahahahhahahah
-
Jerfin, rahat edebilirsin. kapattım kısaları. :..:
şaka bi yana, gerdiler biraz beni...huylandım...:cool:
-
Jerfin we love you.hihihihihihihi.
-
[QUOTE=selçuklu;105990]uzlaşacam falan diyorum ama .. 3 yıldır hiç uzlaşamadım daha .. hep uzlaşacam diyorum nasıl oluyorsa bi şekilde uzlaşamıyorum .. :D:D:D:D:D hahahahhahahah[/QUOTE]
Demekki uzlaşmacı bi yapın yok hımm! :..:
-
Evet netleşiyor yön.Full shrot devam.
-
[QUOTE=unlimitted;105991]Jerfin, rahat edebilirsin. kapattım kısaları. :..:
şaka bi yana, gerdiler biraz beni...huylandım...:cool:[/QUOTE]
ben gayet rahatım.:). haziran vadeye kademeli sıraladım satışları, yaslandım arkama ağların dolmasını bekliyorum..:..:
-
375 altında saatlik kapanışlarda şortlar gol olur
-
[quote=jerfin;105995]ben gayet rahatım.:). haziran vadeye kademeli sıraladım satışları, yaslandım arkama ağların dolmasını bekliyorum..:..:[/quote]
abooovv, en son ağ serdiğinde 1,72den 1,70e kadar dolarcıklar dolmuştu ağa,
meğer senin ağ delikmiş.:D
neyse, pozisyonda değilim. girersem söylerim ters indikasyon açısından.:..:
-
Long...50 puan maliyet düşürdüm devam.
-
[URL="http://www.fxdd.com"]www.fxdd.com[/URL]
burada yanılmıyorsam scalping serbest.FX ile ilgilenenler bi baksın isterlerse....kurum hakkında bilgim yoktur onuda ekleyeylim.güvenilir midir değil midir bilmiyorum.
-
ahanda vadeli 120 ...yükseliş kanalının içinde ne güzel gidiyor işte .. shortlanacak bir durum yok bence .... sistemlerde alda zaten .. uzlaşacam .hahahhahahah :D:D:D
[URL=http://img27.imageshack.us/my.php?image=adszvbx.jpg][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9844/adszvbx.jpg[/IMG][/URL]
-
-
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=garafik.jpg][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/9105/garafik.jpg[/IMG][/URL]
çember içindeki alanda, 27 ocak-3 şubat arasında 2.800 puan kayıp oluşmuş..7 işgününde..16.000 puandan 13.200 e kadar inmiş...
3-4 aylık grafiktir..[B]bu puan kaybı, sistemi çok mu riskli kılar ?[/B]