[QUOTE=GOKHANFINDIK;105994]Evet netleşiyor yön.Full shrot devam.[/QUOTE]
öylemi, full lonk ozaman, dünden beri devam 0 işlem.boks.
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105994]Evet netleşiyor yön.Full shrot devam.[/QUOTE]
öylemi, full lonk ozaman, dünden beri devam 0 işlem.boks.
güzel bir simetrik üçgen oluştu göstergelere göre aşağı kıracaz ama sistem öncelikli ve hala alda.
[quote=traderx;106003]öylemi, full lonk ozaman, dünden beri devam 0 işlem.boks.[/quote]
Çöker burası.:D
sistem al da..ama umarım sat verirde,geceye kısa girerim..çünkü,artık mayıs ayı(satış ayı) geliyor ve dow için 8.000 üzeri yakın zamanda zor.....kanımca asıl dipler haziran sonu-temmuz başında oluşacak..
uzunnn devammmm......
satış gelebilir...
ralliiiii.. rallliiiiiii....
vade sonu 41000 kere maşallah kapanışı olrmu acaba:)
biraz da ben coşku veriyim..
[QUOTE=traderx;106004]güzel bir simetrik üçgen oluştu göstergelere göre aşağı kıracaz ama sistem öncelikli ve hala alda.[/QUOTE]
evet 5dk üçgen oldu ... garanti 4. dalgadır o üçgen .. yukarı kırar 5 . dalga başlar .sonra 6-7-8-9-10 a kadar yolu var ewye göre hahahahha .. :D :D :D
sazan bey olsa sorardık .. :)
[URL=http://img152.imageshack.us/my.php?image=adszcab.jpg][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/8312/adszcab.jpg[/IMG][/URL]
[quote=urungu;106008]satış gelebilir...[/quote]
gelirse shortlarız :cool:
[quote=urungu;106008]satış gelebilir...[/quote]
gelecek tabi. herkesin merak ettiği şey kaçtan geleceği :..:
abd hazine bakanı konuşacakmış 15:00 de
fdji de 7950 lere kadar potans var sanki
bizde o arada 37000 üstünde oluruz diye umuyorum
ziestenim
[IMG]http://i44.tinypic.com/33bh4k2.png[/IMG]
gaytner dayı evvelden konusnca pıyasa yamulrdu.dun konustu topladı pıyasa herkes bi degısım ıcnde :)
sıfır işlem devam......
ralli...ralli......
teknik uygun.....
[quote=marakes;106016]gaytner dayı evvelden konusnca pıyasa yamulrdu.dun konustu topladı pıyasa herkes bi degısım ıcnde :)[/quote]
change we need! :D
insanoğlu çok balık hafızalı,
yaw kaç aydır soluksuz düştükten sonra fiyatlar nereydeyse 3te birine geldikten sonra bir çıkış trendi başlamış ve rüştünü geçen 10-15 gün içinde süper bir şekilde göstermiş, şurda bir iki gün dinlendi diye, hemen ayuluğa gerek yok.
şu anda trend ralli trendi ister ayı trendinin içinde ralli olsun ister, uzun vadeli ralli trendinin başlangıcı olsun trend belli, bu hatayı geçen hafta ömrü hayatımda bu kadar ısrarla ilk defa yaptım bir daha yapmam.
sistemler sat verinceye kadar ölümüne lonk:D:D:D muhahaa :D
USD/NOK long.
kar al/stop emri de girdik.
herkese afiyet olsun.
olayı çözdüm.
Neden sistem çalıştığında uymuyoruzda yataya girdiğinde uyuyoruz sonra feci çarpılıyoruz. açıklaycam AZZ SONRA
Vaay, 15:00 deki konuşmayla piyasalara ayar verecekelr demekki, bende neden sabahtır yükselmiyor, yurtdışı dünden olumluluğun sinyallerini verdiydi diyordum, flat kaldım artık yavaştan uzunlamaya başlarım heralde, helebi ikinci seans başlasın belli olur diyorum, saygılar...
[quote=fXci;106021]olayı çözdüm.
Neden sistem çalıştığında uymuyoruzda yataya girdiğinde uyuyoruz sonra feci çarpılıyoruz. açıklaycam AZZ SONRA[/quote]
benim gözlemim şu...
genelde büyük trendlerde ya dışarıda kalırız ya da 5 in 1 ini alırız...sonra döner sisteme bakarız vay anasına hepsini almış deriz ve sisteme uymaya karar veririz.AMA zaten koca bir trend bitmiştir ve konsolidasyon başlamıştır ve o da tam bizim sisteme uyacağımız zamana denk gelir.uyarız 3/5 çarpılınca söver sayar bırakırız.biz bırakınca tekrar TREND başlar sistem yine şov yapar.
bu hikaye beyle sürer gider...
sn sazan
5 dklıklarda oluşan üçgen a-b-c-d-e olarak sayılabilir mi?
[quote=SEYYAH;106023]benim gözlemim şu...
genelde büyük trendlerde ya dışarıda kalırız ya da 5 in 1 ini alırız...sonra döner sisteme bakarız vay anasına hepsini almış deriz ve sisteme uymaya karar veririz.AMA zaten koca bir trend bitmiştir ve konsolidasyon başlamıştır ve o da tam bizim sisteme uyacağımız zamana denk gelir.uyarız 3/5 çarpılınca söver sayar bırakırız.biz bırakınca tekrar TREND başlar sistem yine şov yapar.
bu hikaye beyle sürer gider...[/quote]
bu aralar tam yeni bi trend zamanı...uymak lazım o zaman..
[URL=http://img516.imageshack.us/my.php?image=adsztpn.jpg][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5551/adsztpn.jpg[/IMG][/URL]
Bugün ikinci seans çok çabuk ve seri bişekilde 37400-37500 seviyelerine atak düşünmüş olmalılar, yoksa buralarda niye oyalanırlarki...
Açıklama sonrası dow 8100 seviyelerindeki direncini gece geçebilir derim ben, şu sıralarda hissecilere burva grafiğine bakmalarını öneririm:), sadece bakın alın demiyorum, al tavsiye değildir, saygılar....
sankim bir üçgen oluşuyor...
AMA soru şu...
[B]b[/B] dalgası mı? yoksa w-x-y nin [B]y[/B] dalgası mı?
birisi aşağı diğeri yukarı PATLAR...
[quote=traderx;106019]insanoğlu çok balık hafızalı,
yaw kaç aydır soluksuz düştükten sonra fiyatlar nereydeyse 3te birine geldikten sonra bir çıkış trendi başlamış ve rüştünü geçen 10-15 gün içinde süper bir şekilde göstermiş, şurda bir iki gün dinlendi diye, hemen ayuluğa gerek yok.
şu anda trend ralli trendi ister ayı trendinin içinde ralli olsun ister, uzun vadeli ralli trendinin başlangıcı olsun trend belli, bu hatayı geçen hafta ömrü hayatımda bu kadar ısrarla ilk defa yaptım bir daha yapmam.
sistemler sat verinceye kadar ölümüne lonk:D:D:D muhahaa :D[/quote]
onun nedeni psikolojık bi savşta olmamız..oncebızı long a ınandırdılar delı gıbı dustu vob..her dondgunde tamam burdan döner yukarı yazılarını cok okuudum..sonra pıyasa gercketen döndü telef ettı bızı..sımdı de tam tersı var he r dususte ufak bıle olsa pıyasa döndu modundayız cunku psıkolojık short hastalagına yakalandık.bı zaman sonra pıyasa dönunce bu kez de psıkolojık long hastalgı nüksedecektir..
yeni bir sistem icat ediyorum.
çığır açacak
[QUOTE=temese;106024]sn sazan
5 dklıklarda oluşan üçgen a-b-c-d-e olarak sayılabilir mi?[/QUOTE]
ben saydım .. sayılabiliyor ... 4. dalga o üçgen ...az sonra 5. dalga başlayacak .. 10 dalga olacak toplamda .. ralli.ralli.ralli...hahahhaha :D :D :D
sazan bey en iyiysini bilir .. .. ama yok sanırım buralarda . . üüğüüğüğüğüüüüüü
dax sabah %-0.30 iken 36,700 de idik.. dax, şu an %+0.80 ve biz hala 36,700 deyiz... dünkünün tam tersi.. canları nasıl isterse öyle hareket ediyorlar..
Bu üçgen yukarı kırılacakmış gibi duruyor, hatta şu sıralar işaretini verdi ama kesin değil işte:), zaten kesin olan ne varki? sadece işaretler sinyallere riayet etmekten vazgeçmesek yetecekde artacak, disiplinden kopmamak şart, koptummu çok ceza ödetiyolar.. saygılar...
[quote=jerfin;106032]dax sabah %-0.30 iken 36,700 de idik.. dax, şu an %+0.80 ve biz hala 36,700 deyiz... dünkünün tam tersi.. canları nasıl isterse öyle hareket ediyorlar..[/quote]
haklısın..bızmkı vadelı borsaların vadelısı sanki..1 gun sonrayı fıyatlıyorz genelde
Evet güzel özetledin SEYYAH..
Ah ziestenim vah ziestenim
Trend zamanları uymazuk inadına yatayda uyarık.
Trend zamanlarında neden el gitmez almaya
[B]Emma yatayda ziestenim sana neden rahat uyarık[/B]
[B]
Açıklıyorum[/B]
trend zamanlarında çok sert alım veya satım oluyor sistemler CORT veya LÖNK dediğinde sistemlerin stop noktalarından çok uzakta oluyolar bizde şimdi alsam şurdan stop olarum anca diyoruk almıyoruk. [B]ALIK ALIK BAKAYORUK
[/B]
Emma yatay zamanlarda sistemler stop noktalarına çok yakın CORT veya LÖNK diyor tabii bizde şimdi alsam 100 puvan alttan stop ederim be alayım diye rahatca alıyoruk veya satıyoruk. her seferinde stop noktasına yakın olduvu icin rahatca tekrar tekrar poz alıyoruk zarar damlaya damlaya göl oluyore
biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)
[QUOTE=mbm;106017]sıfır işlem devam......
ralli...ralli......
[B]teknik uygun.....[/B][/QUOTE]
mbm teknik uygun derken, açıklamasını yaparmısınız hangi göstergeye yada işarete binaen bunu dediniz,
şundan soruyorum formasyon desen simetrik üçgen ne yöne kırılacağını tahmin etmek zor, göstergeler desen uyumsuz aşağıyı işaret ediyor.
Eğer üçgen ABCDE ise şu anda, FG sonrası H oluşmasından korkmak gerekir:), şimdilik başkada risk yoktur olmazda bence, saygılar...
[quote=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/quote]
serbest ben 41000 dıyerek sallamada çıgır actıgmı düşünüyorum:..:
15 dakikalık fdax tobo kırılma yerine geldi sayılır....
bakalım bu tobo olacakmı......
[QUOTE=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/QUOTE]
biz bugün yatay kapatalım.. dj bu gece 8000 üstünde kapatsın, perşembe aşağı dönüşe başlasın.. daha şık olmaz mı..:D
Benim sistem saat 12:30 itibarı ile 5,10,15,20,30,60 dk lık periyodların hepsinde AL oldu, en son 15 dk lık AL verdi ne hikmetse:) saygılar...saygılar...