-
[quote=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/quote]
sizce birkaç trilyonu yöneten birisinin, milletin kullandığı ve 3-5 kuruş para yapmaya meyilli sistemlerin nereden alıp nereden sattığını anlaması için illa o sistemin resmini görmesi mi gerekir? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
[quote=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/quote]
yok artık daha neler..
-
[quote=unlimitted;284657]sizce birkaç trilyonu yöneten birisinin, milletin kullandığı ve 3-5 kuruş para yapmaya meyilli sistemlerin nereden alıp nereden sattığını anlaması için illa o sistemin resmini görmesi mi gerekir? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
oyle deme, benden uc, senden bes, damlaya damlaya gol olur...:::...
-
[quote=tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/quote]
bizim kullandığımız sistemlerle ilgilenmez bile onlar. Yani onlar derken büyük sermaye sahiplerini söylüyorum.
-
Bu piyasa bir ay daha böyle sistemleri çarpmaya devam ederse daha ne komplo teorileri çıkacak dur bakalım. heheee:D:D
-
Bir sistem long derken,.lelele diğeri short diyor hangisine bakacak..lelele
-
Büyük fonlar gelipte site site kim hangi pozisyonda diyemi bakacaklar:)
adamlar fiyatları takip ediyor bizi değil , hocam şöyle derdi
büyük yatırımcı yoktur büyük düşünen yatırımcı vardır...
-
voba 20 kontratla başladım 200 e çıkardım mayıs ayında 120 ye düştü ama şimdi 360 kontrat adedim oldu tamamen sistemsizzzz. ama sisteme ne zaman bulaşsam hep zarar ettim bana uymuyor sistem mistem.
trend avcılarının çoğu marcin sınırına dayanmış zate herkes sistemci olmuş yemişim sistemi
-
[quote=belhal;284663]Bir sistem long derken,.lelele diğeri short diyor hangisine bakacak..lelele[/quote]
tartışmayı bitiren söz..
çok zor yerden sordun belhal yanıt gelmez bence :)
-
Dji 9000 gördü biz zirveden 3000 puan gördük düşmez bu borsa,birde evet çıkarsa bak sen.:mad::mad:
-
[quote=kitaro;284665]voba 20 kontratla başladım 200 e çıkardım mayıs ayında 120 ye düştü ama şimdi 360 kontrat adedim oldu tamamen sistemsizzzz. ama sisteme ne zaman bulaşsam hep zarar ettim bana uymuyor sistem mistem.
trend avcılarının çoğu marcin sınırına dayanmış yemişim sistemi[/quote]
peki nasil yaptiniz?...:::...
-
[quote=caretta;284668]peki nasil yaptiniz?...:::...[/quote]
abicim ucuza alıom pahalıya satıyorum şimdi ben şort dediğimde herkesler dalga geçti ya yukarımı bekliosun şelaleyi diye işte öyle yaptım garantim yok o yüzden stopumu ihmal etmiyorum insan hali elbet yanıldığımız oluyor. ama stopumu 300-500 puan koymuyorum çünkü pala böyle stopları patlatmayı çok seviyor.