-
[QUOTE=traderx;106037]mbm teknik uygun derken, açıklamasını yaparmısınız hangi göstergeye yada işarete binaen bunu dediniz,
şundan soruyorum formasyon desen simetrik üçgen ne yöne kırılacağını tahmin etmek zor, göstergeler desen uyumsuz aşağıyı işaret ediyor.[/QUOTE]
günlükler hala alda.....
saatliklerdeki uyumsuzluk vardı...aşagı....onları düzelttiler...ve alda
spot bugun tekrar ala geldi her peryot...dün 15 ve 60 arası sattaydı....
15 ler yurtdışı dahil her yerde alda...
fdax tobo olabilir.....
bariz bir aşagı uyumsuzluk yok.....
liste uzar giderrr....:)
astatinin dikkat çektiği sabah benimde farkettiğim vadeli obo ihtimalimiz tek olumsuzlugumuz.....
[B]yazdım ama bunları hiç dikkate almam..işlem yaparken..[/B]
5 dakikalık sat desin satarım.....
bunun içinde obosu tobosu herşey dahil...
[B]paket fiyat.... her şey dahil sistem... 5 dakikalık.......[/B]
[B]all inclusive......[/B]
-
Hayır ben ilk defa görüyorum 20 dk lık al vermiş bi saat sonra 15 dk lık al vermiş durumda:..::..::..:, varmı böyle bi sistem yaaa:p
-
uzun devam .. .0 işlem ..
-
Benim sistemdeki 20 dk lık 15 dk lık olayı simetrik üçgen oluşumundan kaynaklı hatalı bir sinyal üretmiş olabilir diyorum, yanılmayan sistem yoktur, bu durumda en kısa periyod 5 dk lık sat derse kısalarımı yerine koymaktan başka bişey düşünmeyeyimde ilk sat sinyalini bende es geçmiş olmıyım bari ne yapayım:) saygılar...
-
[quote=bull market;106042]Benim sistem saat 12:30 itibarı ile 5,10,15,20,30,60 dk lık periyodların hepsinde AL oldu, en son 15 dk lık AL verdi ne hikmetse:) saygılar...saygılar...[/quote]
Bende niye short zamanı diye düşünüyordum.:D
-
[quote=selçuklu;106045]uzun devam .. .0 işlem ..[/quote]
Kısa devam 3 işlem.Sat al sat.
-
[QUOTE=selçuklu;106045]uzun devam .. .0 işlem ..[/QUOTE]
hani jubileydi ? hani forexti ? hani vob haindi ? hani ?? ?
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106047]Bende niye short zamanı diye düşünüyordum.:D[/QUOTE]
bullmarkete ters indikatör diyerek sataşma var........:):):D
-
23 nisanda piyasa tatil mi acaba ?
-
lönk devam...yannız Asti kardeşim a y r ı kılvarda fXci nin ne halt ettiği belli deel.parça pinçik olduk her birimiz bi yere dağıldık :..:
Asti önce ben lönkten kazanayım sonra hep birlikte şörtten kazanalım canım olmaz mı :..:
-
[QUOTE=furkan;106049]hani jubileydi ? hani forexti ? hani vob haindi ? hani ?? ?[/QUOTE]
forex hesabım açıldı patron .. ama vobda kıvama geldi eskisi gibi deil .. o yüzden .. voba devam forexede merhaba aynı zamanda ... :))) :))) :D
-
way canına..dax ın 30-60 ları şık duruyor...negatif ayrışalım plizz..no geyik plizz :)
-
[quote=truva;106051]23 nisanda piyasa tatil mi acaba ?[/quote]
tatil
-
bizim vöb 750 lerı yurtdısı vasıtasyla kırar ıse..bugun cıkamadgından fazlasını cıkar yanı sabahkı tepkısızlıgı telafı eder gıbı dusunceye hakimim..
-
Dax dün kapanışımıza göre yüzde 2 leri geçti.Biz 100 puan arttık.Görelim bakalım bizi longtan döktülermi.
-
[quote=mbm;106050]bullmarkete ters indikatör diyerek sataşma var........:):):D[/quote]
O anlar beni önceden de anlamıştı.:o
-
[QUOTE=mbm;106050]bullmarkete ters indikatör diyerek sataşma var........:):):D[/QUOTE]
Ben arada sırada sistemim yüzünden ters indikatör olmaya razıyım, bunu kabul edebilirim, ama gökhan bana bakarak terse gelirse üzülürüm:))), şu an flatim nede olsa...pozisyonda olan terse gelir, normalde uzunlamış olmalıydım, bekliyorum ikinci seansı bakalım...saygılar...
-
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/68c02b.jpg[/img][/url]
Günlükte dün gelen al bugünde devam ediyor.
-
[QUOTE=truva;106051]23 nisanda piyasa tatil mi acaba ?[/QUOTE]
evet.lelele
-
Kısalar: Gökhan, Astatin, Jerfin...hımm fena değil de..Gökhan her an kubilay olup kaşı saflara geçebilir :) :)
-
[QUOTE=Astatin;106062]Kısalar: Gökhan, Astatin, Jerfin...hımm fena değil de..Gökhan her an kubilay olup kaşı saflara geçebilir :) :)[/QUOTE]
hepicügü bu kadarmı kısaların.....:)
-
[QUOTE=Astatin;106062]Kısalar: Gökhan, Astatin, Jerfin...hımm fena değil de..Gökhan her an kubilay olup kaşı saflara geçebilir :) :)[/QUOTE]
Bu arada gökhana yeni bir nick bulmuş oldun:) [B]kubilay[/B], nasıl gökhan, atılma işlerini vazgeçtin gerçi ama başka forumlarda tek sefer kullanımlık nick olur bu [B]kubilay[/B]...
-
[quote=mbm;106063]hepicügü bu kadarmı kısaların.....:)[/quote]
bildiğim kadarıyla ve şimdilik:D:D 250 puan aşağı yaparsa sende burda olursun :)
-
[quote=bull market;106064]Bu arada gökhana yeni bir nick bulmuş oldun:) [B]kubilay[/B], nasıl gökhan, atılma işlerini vazgeçtin gerçi ama başka forumlarda tek sefer kullanımlık nick olur bu [B]kubilay[/B]...[/quote]
kötü birşey değil kubilay.. 2 nci viyana kuşatmasında ki, bence kuşatma lafı yalnış...saonuçta almışız viyana yı..ama bulgar sınırındaki köprüyü tutan Kubilay adlı komutan saf değiştirip kristiyanlara yol verince, marjin kolu yemişiz...ordaki kubilay mecazından yani..hımm kötü bişiymiş ya kubilay..pardon vazgeçtim
-
Kısa periyodda düşüş olurda 15 dk lıkda 36500 ü geçemeyen hareketlerde sat olunur, sistem budur, yani 250 değil 150 olmalıydı:) ... 5 dk lıkdada 36600 olmalı bu rakam:)... saygılar...
-
sistemler alda, ben satta.. yok yok ben bu sisteme uyma işini asla beceremeyeceğim..:)
-
Vob 36500 olsun ekrandan kalkarım.Çünkü orada sert satış ile kırılcak aşağı.
-
[quote=jerfin;106068]sistemler alda, ben satta.. yok yok ben bu sisteme uyma işini asla beceremeyeceğim..:)[/quote]
hah bir benmiyim diyecektim..sisetm son sinyal 36050 al..ama ben kısadayım..eheheheeh
-
[quote=Astatin;106066]kötü birşey değil kubilay.. 2 nci viyana kuşatmasında ki, bence kuşatma lafı yalnış...saonuçta almışız viyana yı..ama bulgar sınırındaki köprüyü tutan Kubilay adlı komutan saf değiştirip kristiyanlara yol verince, marjin kolu yemişiz...ordaki kubilay mecazından yani..hımm kötü bişiymiş ya kubilay..pardon vazgeçtim[/quote]
Kubilay öğretmen Menemen de sehit edilmişti.Ben memnun kalırım o yüzden o isimden.Bundan sonra ilk nickim KUBİLAY olacak.Bu arada bull market sen yeterki kazan ben terse gelmem.775 üstü longum.
-
Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [url=http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77]bahar depresyonu[/url] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Bu arada yeni konuya geçmişsiniz iki haftadır neler olmuş neler bitmiş okumaya kalksam en az 3 günümü alır. O yüzden bu bölüm boşluk olarak kalacak.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.
-
[QUOTE=Astatin;106066]kötü birşey değil kubilay.. 2 nci viyana kuşatmasında ki, bence kuşatma lafı yalnış...saonuçta almışız viyana yı..ama bulgar sınırındaki köprüyü tutan Kubilay adlı komutan saf değiştirip kristiyanlara yol verince, marjin kolu yemişiz...ordaki kubilay mecazından yani..hımm kötü bişiymiş ya kubilay..pardon vazgeçtim[/QUOTE]
Kötülüğünü değerlendirirken neden saf değiştirdiğine bakar, lafta saf değişmez, olaylar o kadar basit değil tarihte.... sadrazamın Padişah tarafından her kuşatmada tüm harekattaki askerlerine savaş emri vermeden önce ödediği altını vermezse, olacağı budur...orada dönemin sadrazamının bir i...neliği var diye bilinir, kubilay ın altınsız kalan askerlerine söz geçirememesi durumu var yani, daha doğrusu kuşatmada ilerleyemeyen asker kuşatmanın delinmesine sebep olmuştur, güçsüzün yanında olduğunu sanan askeri kışkırtmak yada harekete geçirmek mümkün olmamıştır, asker kuşatmada ilerleme emri gelmedi şeklinde algıladı ve kubilay kuşatmada ilerlemeyerek kuşatmanın delinmesine yolaçtı, burada saf değiştirme olduğu söylenemez...saygılar...
-
[quote=VOBiX;106072]Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [URL="http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77"]bahar depresyonu[/URL] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Bu arada yeni konuya geçmişsiniz iki haftadır neler olmuş neler bitmiş okumaya kalksam en az 3 günümü alır. O yüzden bu bölüm boşluk olarak kalacak.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.[/quote]
Her N Kadar tanışmasakta Geçmiş olsun allah şifa versin
-
[QUOTE=VOBiX;106072]Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [url=http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77]bahar depresyonu[/url] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.[/QUOTE]
geçmiş olsun acil şifalar...
-
geçmiş olsun vobix... hoşgeldin aynı zamanda.
-
teşekürüm bitmiş.....
avans çekebiliyormuyuz acaba......
-
geçmiş olsun vobix..en kısa zamanda iyileş aramıza katıl..
-
-
[quote=mbm;106050]bullmarkete ters indikatör diyerek sataşma var........:):):D[/quote]
Jerfin ima bile etmedi, direkt ters indikatör dedi bana.
şikayetçiyim hakim hanım! :D
-
Geçmeyecek isek eğer son 700 olmalı bu.Geçecek isek eğer 1 saat daha kalması yeterli böyle.Kalamayacak tahminim.
-
Sayın Vobix, gecmiş olsun, ayni dertleri ben de yaşamıştım Noni juice( bir çeşit meyve suyu) gibi besinlerle bağışıklık sistemimi güçlendirdim size de tavsiye ederim.