-
[quote=bull market;106073]Kötülüğünü değerlendirirken neden saf değiştirdiğine bakar, lafta saf değişmez, olaylar o kadar basit değil tarihte.... sadrazamın Padişah tarafından her kuşatmada tüm harekattaki askerlerine savaş emri vermeden önce ödediği altını vermezse, olacağı budur...orada dönemin sadrazamının bir i...neliği var diye bilinir, kubilay ın altınsız kalan askerlerine söz geçirememesi durumu var yani, daha doğrusu kuşatmada ilerleyemeyen asker kuşatmanın delinmesine sebep olmuştur, güçsüzün yanında olduğunu sanan askeri kışkırtmak yada harekete geçirmek mümkün olmamıştır, asker kuşatmada ilerleme emri gelmedi şeklinde algıladı ve kubilay kuşatmada ilerlemeyerek kuşatmanın delinmesine yolaçtı, burada saf değiştirme olduğu söylenemez...saygılar...[/quote]
bunu özleden tartışalım...saf değiştirme var:D
-
Vobix kendine iyi bak.Özletme kendini!
-
geçmiş ola VOBIX ..hoşgeldin..
-
[QUOTE=selçuklu;106011]evet 5dk üçgen oldu ... garanti 4. dalgadır o üçgen .. yukarı kırar 5 . dalga başlar .sonra 6-7-8-9-10 a kadar yolu var ewye göre hahahahha .. :D :D :D
sazan bey olsa sorardık .. :)
[URL=http://img152.imageshack.us/my.php?image=adszcab.jpg][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/8312/adszcab.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
bu üçgen yukarı kırıldı ...
-
-
Geçmiş olsun...
Sayın VOBiX,
Acil şifalar...
-
Bu beklemek yaramıyor bana sanki tersteyim gibi bir his oluşmaya başladı.
-
-
[quote=mbm;106077]teşekürüm bitmiş.....
avans çekebiliyormuyuz acaba......[/quote]
köy sandgına yardım yapmadn olmuyomuş:)
-
-
vobix geçmiş ossun,
baya psikopatlaşma var bende niyeki diyordum bende kendi kendime heralde depreşme var:D
-
[QUOTE=Astatin;106065]bildiğim kadarıyla ve şimdilik:D:D 250 puan aşağı yaparsa sende burda olursun :)[/QUOTE]
Ben de kisayim, ama Haziran vadede:)
-
Vobix gecmis olsun... Acil sifalar
-
-
[quote=thracian;106094]Ben de kisayim, ama Haziran vadede:)[/quote]
o sayılmaz..cephe gerisi görev o...
-
[quote=selçuklu;106086]bu üçgen yukarı kırıldı ...[/quote]
Güzel Çalışma. Ancak üçgen oluşması için üçgenin her bir ayağı 3 parçaya bölünmeli. Grafiğinizde bugün görülen en yüksek fiyattan aşağı düşüş 3 dalgalı, ancak sonraki yükseliş 3 dalgalı değil. Bu yüzden üçgenin bir tam dalgası olamaz, olsa olsa bir tam dalganın ilk parçası olur. Bir grafik ilave edeyim birazdan.
-
[quote=sazan;106098]Güzel Çalışma. Ancak üçgen oluşması için üçgenin her bir ayağı 3 parçaya bölünmeli. Grafiğinizde bugün görülen en yüksek fiyattan aşağı düşüş 3 dalgalı, ancak sonraki yükseliş 3 dalgalı değil. Bu yüzden üçgenin bir tam dalgası olamaz, olsa olsa bir tam dalganın ilk parçası olur. Bir grafik ilave edeyim birazdan.[/quote]
seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:
-
VOB 5 Dk'lık.
Eğer bir üçgen gelişiyorsa, dogru sayım bu olmalı. () içindekiler üçgenin 5 dalgasından her biri, (e) ile üçgen biter. parantezsiz a-b-c'ler ise, üçgenin her bir dalgasının 3'e bölünmesini gösteriyor. Bu noktadan sonra trendline kırılışı ile pozisyon alma en fazla 1 tuzak (kandırılma) olasılığı bırakır.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob5.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6431/vob5.png[/IMG][/URL]
-
dün vob da işlem hacmi rekoru kırılmış yada egale edilmiş neyse artık
bi nevi tarihi bi gün
-
Sekilde de görüldüğü gibi 675longg.
-
[quote=Astatin;106099]seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:[/quote]
Vaaaay, provokasyon haa.!! .dng
-
[quote=7410;106101]dün vob da işlem hacmi rekoru kırılmış yada egale edilmiş neyse artık
bi nevi tarihi bi gün[/quote]
yani şöyle düşün...PY yi bir kenara bırak (var yada yok ayrı konu..)..Gökhan ve MBM gibi 5 tane garanti müşterim olsa, ben aracı kurum açarım beaahh :)..konuyla ilgisine gelince, ..............yok:..::..::..:
-
[quote=sazan;106103]Vaaaay, provokasyon haa.!! .dng[/quote]
:)yok... pro-vacation:..::..:
-
36650 kısa...... bugun kısmette kısa yapmakda varmış.....
-
[quote=Astatin;106104]yani şöyle düşün...PY yi bir kenara bırak (var yada yok ayrı konu..)..Gökhan ve MBM gibi 5 tane garanti müşterim olsa, ben aracı kurum açarım beaahh :)..konuyla ilgisine gelince, ..............yok:..::..::..:[/quote]
abi sen sistemi sistemli uygulasan aracı kurum acmaya gerek duymazsın:D:D:D
sonra gökhan ekran istiycek komisyonlarda indirim istiycek:..::..: kavga edersiniz olmaz bu iş anlıycaan
-
long devam ölümüne daş daş gibi buralar daş ihihhii:D:D:D
-
-
-
VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI`NDA (VOB) 21
NISAN SALI GUNU, TUM ZAMANLARIN GUNLUK TOPLAM ISLEM HACMI REKORU KIRILDI.
VOB`DAN YAPILAN ACIKLAMAYA GORE, GUNLUK ISLEM HACMINDE 1 MILYAR 739
MILYON 145 BIN 908 LIRAYA ULASAN BORSA, 29 SUBAT 2008 TARIHINDEKI ESKI REKORUNU
GERIDE BIRAKTI. BORSADA DUN, 559 BIN 623 ADET SOZLESMEYLE ISLEM ADEDINDE DE REKOR
KIRILDI.
Matriks
-
7oo üstü ralli 500 altı şelale.Vade sonu showu.
-
[quote=traderx;106108]long devam ölümüne ihihhii:D:D:D[/quote]
bende dolar longlara öyle bi yapıştım ki cumadan beri..sıkılmaya başladım..ama napıyım sistem öyle emrediyo...
sistemin kölesi olmuşum:D:D
-
Wsj: Stres testı sonucları abd bankalarına cuma gunu bıldırılecek kamuya acıklama daha sonra yapılacak
wsj: Stres testı sonucları abd bankalarına cuma gunu bıldırılecek kamuya acıklama daha sonra yapılacak
-matrıks-
-
[QUOTE=Astatin;106099]seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:[/QUOTE]
yanlış demediki .. güzel saymışın dedi :):) .. ama üçgenin ayaklarında bi tuhaflık var ..oda benden kaynaklı değil .. sen işlem yaptın oralarda bozdun üçgenin ayaklarını .. hhahahahhahahha :D :D :D :D
-
-
feyk attılar.. yemedik bizde... 50 puanda ekstra yaptık.. 36650 kısa 36625 uzun.....
ralli..ralli.......
-
ahanda kırıldı üçgen .. üçgen falan kalmadı artık .. hahahahha
-
Ooooo stres testinden geçemeyenler, yani kapanacak olan bankalar belli olacak demektir, o zamana kadar yukarı hareketi yapıp bitirmeleri lazım gelir, şimdi uzundayım:) saygılar....
-
-
ben stres testi sonuclrının olmsuz cıkcgını sanmıyorum..hatta olumusz olsa acıklanmz gıbı bı dusuncem var..ama bakalım gorcez..
-
Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?
[QUOTE=sazan;106100]VOB 5 Dk'lık.
Eğer bir üçgen gelişiyorsa, dogru sayım bu olmalı. () içindekiler üçgenin 5 dalgasından her biri, (e) ile üçgen biter. parantezsiz a-b-c'ler ise, üçgenin her bir dalgasının 3'e bölünmesini gösteriyor. Bu noktadan sonra trendline kırılışı ile pozisyon alma en fazla 1 tuzak (kandırılma) olasılığı bırakır.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob5.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6431/vob5.png[/IMG][/URL][/QUOTE]