uzunları fulledim:)
Printable View
uzunları fulledim:)
[QUOTE=marakes;106121]ben stres testi sonuclrının olmsuz cıkcgını sanmıyorum..hatta olumusz olsa acıklanmz gıbı bı dusuncem var..ama bakalım gorcez..[/QUOTE]
4 yanlış bir doğruyu götürmemiş hatta 4 doğru bir yanlışı götürmüşse olabilir..dng
[QUOTE=traderx;106108]long devam ölümüne daş daş gibi buralar daş ihihhii:D:D:D[/QUOTE]
daş daş mübarek yalnız şunu söyleyim şu andan itibaren 500 altına dönerse bütün boğaları satmaktan çekinmem:D
durmak yok yola devam, 37200 hedef:D
yarın borsanın kapalı olması cok kotu bence..esas hareketın başlıyacagı gun olarak goruyodum yarını..o yuzden bu gecekı pozisyonlar cok onemli...
ahaad kolbastı
benim de aklıma güvercin oynatırlar türküsü geliyo :)
bana kalırsa 36200 e kadar sarksa dahi artık sağlamladı, bunlar bi yukarı hareket düşünüyo iyice belli oldu, tatil sonrasına artık, bugün ortalığı bulandırmıyolar sanırım, şimdi yukarı yapsalar kısada kimse kalmayacak, aşağıya yapsalar uzunda kimse kalmayacak, maksat akşama pozda sokmayı başarmak, o0ndan sonrası çantada keklik, tercihinizi yapın diyolar:) saygılar...
foruma 3 mesaj yazdm her bktgmd rakam degısktı 800 675 tekrar 775
[QUOTE=thracian;106122]Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?[/QUOTE]
üçgen falan kalmadı artık .. kırıldı yukarı ..
sistem al da..ama pozisyon(tüm uzunları) kapattım..flatim..[B]saatliklerde OBO oluşuyor[/B].sağ omuz oluşuyor....tepelerde oluşur..ve inandığım tek formasyondur...
[QUOTE=bull market;106119]Ooooo stres testinden geçemeyenler, yani kapanacak olan bankalar belli olacak demektir, o zamana kadar yukarı hareketi yapıp bitirmeleri lazım gelir, şimdi uzundayım:) saygılar....[/QUOTE]
yaa bullmarket.. bu sefer beraber kazanalım seninle..
uzuna devam.....
[quote=thracian;106122]Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?[/quote]
Evet aşağı kırar gibi yaptılar, ama kapanışı alt trendline'da olan bir bar izledikten sonra yukarı kırdık. Tuzak mı izleyip göreceğiz. Tuzak ise, yani alttaki yükselen kırılırsa, aggressive short yaparım. Şu anda long'dayım.
[QUOTE=mbm;106134]yaa bullmarket.. bu sefer beraber kazanalım seninle..
uzuna devam.....[/QUOTE]
Kazanalımda ben şimdi full değilim azalttım kapattım çoğunu, biraz uzunla gitsek yeter, akşama pozda kalıcammı bakalım, saygılar...
olumsuzlaşmaya başladı nedenmi,
göstergeler acaip tepe yapıyor ama fiyatlarda göstergelerdeki performansın yarısı anca var.
yinede 5 lik sat verinceye kadar uzuuun:)
Bunlarda hertürlü oyun var, saatliğe bakın, üst bolingere değmeye yaklaştı, normalde değdirmeleri lazım, ama değmezse ne olacak? değmeden piyasa kapanırsa ya? saygılar...
[QUOTE=abka;106133]sistem al da..ama pozisyon(tüm uzunları) kapattım..flatim..[B]saatliklerde OBO oluşuyor[/B].sağ omuz oluşuyor....tepelerde oluşur..ve inandığım tek formasyondur...[/QUOTE]
geceye ya kısa(sistem sat derse),ya flat...bol uyumsuzlukta varken,bakalım nereye kadar gidecek..
[QUOTE=bull market;106136]Kazanalımda ben şimdi full değilim azalttım kapattım çoğunu, biraz uzunla gitsek yeter, akşama pozda kalıcammı bakalım, saygılar...[/QUOTE]
saglık olsun..... ben uzuna devam.....
sonuna kadar...
Full short 850.
15:00 de konuşacak olan coni nin tam olarak ne dediğini buraya yazacak bir arkadaş varmı şu anda forumda?
Dünki grafiğin güncel hali ve yeni halkalar.
Vob 36700 seviyesinin üzerinde seyredebilirse, mavi halkanın dirençlerini test etmeye çalışır.
37000 seviyesi aşılabilirse hızlı yükseliş yaşama ihtimalimiz kuvvetli. Eğer aşamazsak kısa vadecilerin satış baskısıyla karşılaşabiliriz.
[IMG]http://www.resimage.net/images/anfpkhlwxcmwj2f43u0d.png[/IMG]
saat 16.00da konusmayacakmıydı?yanlısmıyım?
yine teşekkurum bitmiş..paylaşımcı arkadslar kusura bkmasın..
Bakanlık: Sımsek baskanlıgındakı heyet, ımf ıle yurutulmekte olan program gorusmelerını washıngton'da surdurecek
-matrıks-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106141]Full short 850.[/QUOTE]
dikkatli ol kündeye gelme,
ya tamda zamanında gönderdiler haberi sağolsunlar hızır gibi:D
BAKANLIK: SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYET, IMF ILE YURUTULMEKTE OLAN PROGRAM GORUSMELERINI WASHINGTON'DA SURDURECEK
BAKANLIK: SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYET, IMF ILE YURUTULMEKTE OLAN PROGRAM GORUSMELERINI WASHINGTON'DA SURDURECEK
-MATRIKS-
[quote=traderx;106147]dikkatli ol kündeye gelme,
ya tamda zamanında gönderdiler haberi sağolsunlar hızır gibi:D
-MATRIKS-[/quote]
Bu bünye çok künde gördü.Full short devam.
sabahki tepe 875 2. tepe görevi üstlenecek gibi bir görünüyor yada öyle izlenim yaratıyorlar, garan 3,10 kalkarsa 875i de uçururlar heralde.
Hah, IMF haberleride gelmeye başladı, şimdi Washington daki heyet görüşürken bir yetkilinin ağzıda burada boş boş durmaz heralde, gündüz bir yetkili, gecede şimşek çakar, işte sana borsa bir bakmışın ters amuda kalkar, bir bakmışın yan yatar:..::..::..::..:
Böyle kitlerler malı adama 850short devam.
abooo ben flat, geceyede flat...hiç anlamam ben kaçar...
[b][color=#ff0000] 22.04.2009 15:03:22 *morgan staley, ilk çeyrekte hisse başına 0.57 dolar zarar etti (beklenti 0.08 dolar) [/color][/b]
ANNAM
[IMG]http://i42.tinypic.com/2sbogmp.png[/IMG]
[quote=GOKHANFINDIK;106151]Böyle kitlerler malı adama 850short devam.[/quote]
825le ben de.
haziran vadede güzel satış fırsatı verdiler... sağolasın py....brv
amma çalklıyolar he..
üçgenin alt bandı delerlerse bu son ve kesin sinyal olur oda 500-600 arası birşey olur
ikili tepemi dersin obomu dersin seç beğen al.
uzun devam .. ralli ralli ralli ..
725 long 725 short devam.
dünden uzun vardı 725 ten flat. Heyecan yapmayalım.Kar varken kapaniim dedim.
Bu arada angelanın duruşunu sevmedim.
675 flat 700 short.Büyük olunca para kazanılmıyor.Pasifte kalıyor emir.Bu yüzden 10 milyar 100 milyar olur ama 100 milyar 1 trilyon olmaz vobta.
unlimit ağlar balıklarla doldu..:..:.lelele.lelele