-
[quote=belhal;284737]Evet mi Hayırmı derken dünyadan bi haber olmuşun a.kaya..dng[/quote]
bıraktığını yazdığı yeri bi gösterseniz size zahmet atlamışım sanırım en son balık tutma falan olayını hatırlıyorum kime kızmışki bırakmış harbiden kaçırdım öylemi arkadaşlar :(
-
saraylı abi forumu bıraktı diye biliyorum bende ... hayırlısı olsun ...üüüüüü
-
sayım güncelleme. Son gönderdiğim grafik olucak. tadı tuzu kalmadı paylaşımların
[IMG]http://i35.tinypic.com/6ixycl.png[/IMG]
[quote=trader38;284587]günaydın bol kazançlar
sayım son durum
[IMG]http://i34.tinypic.com/2zghutd.png[/IMG][/quote]
[quote=trader38;284684]ilk 3 adım nerdeyse tam tuttu. sıra 4. adıma gelmek üzere.[/quote]
[URL="http://i35.tinypic.com/6ixycl.png"][/URL]
-
google da sistem yazıp aratsan saraylı ve sazan üstatları bulursun bir çok çalışmayı bizlerle paylaşmışlardır .yeni sistem yapmak, esinlenmek adına bir çok kişiye faydaları olmuştur ve olacaktırda bir kaç kişiye kızıp gideceğini sanmıyorum, bizlere bir açıklama yapmadan gideceğini hiç sanmıyorum..... belki bugünn işi vardır gelenmemiştir bizlerde boşa konuşup duralım...:)
-
[QUOTE=trader38;284755]sayım güncelleme. Son gönderdiğim grafik olucak. tadı tuzu kalmadı paylaşımların
[/QUOTE]
hocam grafiğin üstünde [ii]? etiketi gördüm... son atak beklentisini mi ifade ediyor ?
-
Ulen yuh be Saraylı abi gibi sabırlı birinide bıraktıran kimse hakkaten yuh be kardeşim,
Patronlar bence Saraylı abi dönsün diye bi topik açtıralım...
-
[quote=saraylı;283661]Arkadaşlar,
Ben burada ya da başka bir yerde yazdığım zaman şu iki şeyi yapmak durumundayım:
1.) Piyasa ile ilgili kendi subjektif öngörümü açıkça belirtmek...Bu ew ve TA ' e dayalı bir tahmindir,doğru ya da yanlış çıkabilir...Objektif değildir,çünkü ben bir object değilim,subject'im...Yorumun objektifi olmaz...
2.)Piyasayı tartan ve piyasa hakkında karar veren değişik sistemlerin tasarımını yapmak...Bu sistemler piyasa hakkında ,kendilerine göre objektif değerlendirmede bulunurlar,çünkü object'tirler,subject değildirler..
Şimdi; yukardaki yazıları okuduğumda özellikle ; kendi subjektif görüşlerimin yanlış çıkması durumunda,ya da verdiğim sistemlerin zararlı trade etmesi durumunda;evet bu iki durumda; benim zor durumda kalacağımı ve hesap sorulacağını ima eden düşünceler görüyorum...
Ben buna rağmen böyle yaptığıma göre ,bütün bu riskleri manevi anlamda da alıyorum ; demektir,beni bu kadar fazla düşünmeyin;bu hesaplanmış risk almaktır sadece...
Eğer beni bu kadar fazla düşünürseniz ; ben bunun altında başka imalar ararım gayet tabi olarak...
Zaten benim durumumda olan birinin burada yazması esasen beni zorlamaktadır,her kelimeyi yazarken üç defa düşünmekteyim,yazdığım cümleyi iki defa okumam gerekmekte,yayınlamadan önce,benim de kendime göre sorumluluğum vardır...
Eeee,peki şöyle diyeyim,gidiyorum ,bu sefer de arkamdan topik açıp gelsin,diyorsunuz...
Ben ya yazmam ,ya da yazdığım zaman sizin istediğiniz gibi yazamam,kendi bildiğimi işlerim...
Eğer bu özgür ifade tarzım rahatsızlık veriyorsa;yapılacak şey bellidir...
[B]Gerçek anlamda bağımsızlığın en büyük emaresi ,aykırı ve özgün olmaktır...[/B][/quote]
,,,,,,,,,,,,
-
[quote=halojen;284760]hocam grafiğin üstünde [ii]? etiketi gördüm... son atak beklentisini mi ifade ediyor ?[/quote]
Halojene göre 77*** bitmişti gibi dalga gene yukarımı var.:(
-
[quote=halojen;284760]hocam grafiğin üstünde [ii]? etiketi gördüm... son atak beklentisini mi ifade ediyor ?[/quote]
o etiketi henüz netleştirmedim ama 75,5-76 civarında [ii] bitebilir ve sonra [iii] gelebilir. açıkcası [ii] nin (y) sinin 3 dalgalımı 5 dalgalımı olacağı konusunu henüz kafamda netleştiremedim. ancak 3 dalgalı olacağını düşünerek sayıyorum şimdilik.
-
[quote=perfectt;284750]indragandi abi vardı bir aralar nerelerde acaba bilen varmı?[/quote]
voborsa içine kendi topiği var global süngerler diye. orda yzıyor.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5510&page=330[/URL]
-
[QUOTE=a.kaya;284734]ne bırakması ben tatilde biliyorum arkadaşım bırakma falan yok :([/QUOTE]
son gönderisini iyice bir okuyun sn.saraylı'nın... sn.sekube alıntılamış önceki sayfada...
-
[QUOTE=trader38;284766]o etiketi henüz netleştirmedim ama 75,5-76 civarında [ii] bitebilir ve sonra [iii] gelebilir. açıkcası [ii] nin (y) sinin 3 dalgalımı 5 dalgalımı olacağı konusunu henüz kafamda netleştiremedim. ancak 3 dalgalı olacağını düşünerek sayıyorum şimdilik.[/QUOTE]
eywallah abi, bol şans :)