-
forumda ortak düşünceler sistemleri bozar...
[COLOR="Blue"]mesela ema 55..
normalde özelliği olmayan bir rakamdır..[/COLOR]ama saraylının defaultunun da olan rakamdır.
forumda pekçok kişi kullanınca ne oldu..[COLOR="Blue"]bakın hareketlere orayı delince hareket sapıtıyor[/COLOR]...
50-60 kişi bu rakamı önemsese ,10 kontratdan eder 600 kontrat.ters poz. kapat eder 1200 kontrat...zaten oda sert harekete yetiyor...
o[COLOR="Red"] açıdan sinyallerin paylaşılmamasının mantığı bana göre doğrudur...[/COLOR]
mesela benim sistem 775 den sat verdi...ama bu ema 55 yüzünden ancak bar kapanışı 600 den satarsın..
-
Selamlar...74.400 den açtığım Ağustos vade LONG'ları 74.675 den kapattım ve Ekim vadede 75.325 den SHORT pozisyon açtım...Önemli destek 73.200 de ve önemli direnç 75.400 de...Hepinize bol kazançlar dilerim.
-
[QUOTE=abka;284782]forumda ortak düşünceler sistemleri bozar...
[COLOR="Blue"]mesela ema 55..
normalde özelliği olmayan bir rakamdır..[/COLOR]ama saraylının defaultunun da olan rakamdır.
forumda pekçok kişi kullanınca ne oldu..bakın hareketlere orayı delince hareket sapıtıyor...
50-60 kişi bu rakamı önemsese ,10 kontratdan eder 600 kontrat.ters poz. kapat eder 1200 kontrat...zaten oda sert harekete yetiyor...
o[COLOR="Red"] açıdan sinyallerin paylaşılmamasının mantığı bana göre doğrudur...[/COLOR]
mesela benim sistem 775 den sat verdi...ama bu ema 55 yüzünden ancak bar kapanışı 600 den satarsın..[/QUOTE]
tüh yaw... desene saraylı hoca herşeyi yanlış yapmış....bildiği herşeyi paylaşarak..
ema 55 yüzünden para kazanamıyoruz.. ah be saraylı abim, ne yaptın sen !
:..:
:D
kimseye yaranılmaz arkadaş... paylaşsan bir türlü, paylaşmasan bir türlü..
-
dolar/tl de ateş çıkmaya başladı sıkıntı var bu bariz ama görmek istemeyince görmüyor piyasa yapıcı.
-
[QUOTE=halojen;284791]tüh yaw... desene saraylı hoca herşeyi yanlış yapmış....bildiği herşeyi paylaşarak..
ema 55 yüzünden para kazanamıyoruz.. ah be saraylı abim, ne yaptın sen !
:..:
:D[/QUOTE]
ne alaka ..
saraylıya yanlış diyen mi var..üstelik verdiği rakam defaultdu..siz istediğiniz gibi yapın dedi..saraylının kullandığında bile degerler farklıydı..
55 özel değil..dogru..orada diğer rakamların 8-10 katı olması kuralı vardı..her rakam değişir..
bak nediyom orda...
çogu default kullanınca hareket o noktada agresifleşiyor..
-
[B]15 dakikalık sistem sinyalleri[/B]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/27/2677.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=abka;284795]ne alaka ..
saraylıya yanlış diyen mi var..üstelik verdiği rakam defaultdu..siz istediğiniz gibi yapın dedi..saraylının kullandığında bile degerler farklıydı..
55 özel değil..dogru..orada diğer rakamların 8-10 katı olması kuralı vardı..her rakam değişir..
[B]bak nediyom orda...[/B]
çogu default kullanınca hareket o noktada agresifleşiyor..[/QUOTE]
önce hitap etmeyi öğrenin... ki ciddiye alınabilesiniz... ben sizin kapı komşunuz değilim....
iyice zıvanadan çıktı topik... buraya yaptığım son gönderidir bu...
-
[QUOTE=halojen;284801]önce hitap etmeyi öğrenin... ki ciddiye alınabilesiniz... ben sizin kapı komşunuz değilim....
iyice zıvanadan çıktı topik... buraya yaptığım son gönderidir bu...[/QUOTE]
madem öyle kişiye saygı duyup,mesajımı anlamaya çalışın..ve [B]müstehziyane[/B] uslubu terkedin...saraylıya minnettarım..ama onun bu meseleyle ilgisi yok..
mesele ortak blok hareket sistemleri bozuyor..denilen bu...
-
Ekim vadede 75.325 den SHORT pozisyon açtım...[/quote]
Acil bir iş için dışarı çıkmak zorundayım.Bundan pek hoşlanmamama rağmen şartlı stop-loss yazıp çıkıyorum.Stop-loss yerim aynı zamanda da LONG pozisyona geçiş yerim olacak...15:30 datasına yetişemeyeceğim.Kapanıştan önce yetişmeye çalışacağım.Dolayısıyla yukarıda alıntıladığım bir önceki gönderimde yazdığım pozisyonun kapanışını foruma yazamayabilirim.Gerçi çoğunluk başkasının aldığı pozisyona bakarak işlem yapmaması gerektiğinin zaten bilincindedir ama ne olur ne olmaz diye yazma ihtiyacı hissettim.Sevgilerimle...Bol kazançlar...
-
Saraylı hocamın ETR si ekimde 74525 den beri AL ı koruyor süpersin saraylı hocam eğer okuyorsan burayı tekrar tebrik eidyorum .brv
-
[quote=trader38;284766]o etiketi henüz netleştirmedim ama 75,5-76 civarında [ii] bitebilir ve sonra [iii] gelebilir. açıkcası [ii] nin (y) sinin 3 dalgalımı 5 dalgalımı olacağı konusunu henüz kafamda netleştiremedim. ancak 3 dalgalı olacağını düşünerek sayıyorum şimdilik.[/quote]
Trader hocam hemen hemen aynı düşünüyoruz.75600 de bu hareket sonlanıp 73800 e kadar basabilirler kanaatimce.
-
YYFLOLD
yorum yok ful long oglu long devam