ooo mondiyo futurelar uçuşa geçti üwww haber mi var hemen inceleyek :D
Printable View
ooo mondiyo futurelar uçuşa geçti üwww haber mi var hemen inceleyek :D
Hacı memü,
bu saatte ne iş onlaynsın filan..hehehheu..ben dün gece geç saatden beri sızık!! vaziyetteyim yeni uyandım..üühühü...gökten para yağdığımı, pkk bittimi, 2b çktımı, esij ajun kaldımı, özlek öçin aldımı :):::
Bir şeyler yazayım diyorum ama yazacak bir şeyde bulamıyorum manyak! Deli gibi gidiyor umarım sonu gelmiştir! Buyrun grafik günlük biryerlerden gelen dirence değmiş de sıkıntılanıyor gibi!
[quote=Astatin;299353]Bende hatırlıyorum, burdada bir arkadaş yazmıştı devir 81li fiyatlardan şortlamış diye..sonrasını blmiyorum ama şimdi baktım sitesinde poz. durumu aşağıdaki gibi söylenmiş..18.10.2010 (herhalde 18.09.2010 demek isteniyor) da 73500 den long açılmış?
O kişi Devir ise, bu kim? Bu kişi Devir ise, o kim?:)))
Yok ikisi aynı kişi ise yazılan pozisyonlar neden farklı? O zaman ister istemez aşağıdaki pozisyonun gerçek poziyon olmadığı, sadece farklı amaçlarla konmuş bir ifade olduğunu düşünürüm ben.
VOB30 ENDEKSİ[B]POZİSYON[/B][B]UZUN ⁄ KISA ⁄ FLAT[/B][B]KALDIRAÇ[/B]YOK[B]AÇILIŞ FİYATI [/B]73.500[B]AÇILIŞ TARİHİ[/B]18.10.2010[B]STOP[/B]72.500[B]YORUM[/B]UZUN POZİSYON KORUNUYOR[/quote]
Yukarıda sözü geçen mevzuyu, bilmediğim bir şey vardır bir soralımkendisine diyerek devir e sordum..soru ve aldığım yanıt aşağıda..sitede görünen 73500 long pozisyonu tanıtım amaçlı örnekmiş.!
Bence makul bir yanıt olmamış.
[B]----- Original Message -----[/B]
[B]From:[/B] [COLOR=#366388][EMAIL="info@*******.com"]info@*******.com[/EMAIL][/COLOR] [mailto:info@*****.com]
[B]To:[/B] [EMAIL="info@*****.com"]info@*****.com[/EMAIL]
[B]Sent:[/B] Thu, 14 Oct 2010 18:16:25 +0300
[B]Subject:[/B] RE: devirtrade mail
Hissenette açtığım kısa poz. ekim vade 83325 idi. Geçen gün vade değiştirdim. 89900'den kapatıp aralık vadede 91000 kısa açtım. Sitenin anasayfasında gördüğünüz sadece tanıtım amaçlı örnektir. Üye olduğunuz zaman içerik açılır. İçeriğe girdiğinizde zaten 91000 kısa pozu göreceksiniz.
Teşekkürler
DEVİR
[B]----- Original Message -----[/B]
[B]From:[/B] [EMAIL="info@******.com"]info@******.com[/EMAIL] [mailto:info@********.com]
[B]To:[/B] [EMAIL="info@******.com"]info@******.com[/EMAIL]
[B]Sent:[/B] 14 Oct 2010 08:33:56 +0300
[B]Subject:[/B] devirtrade mail
[FONT=courier new,courier,arial,helvetica,sans-serif]gönderen:[EMAIL="k@yahoo.com"]@yahoo.com[/EMAIL] mesaj:Selam,[/FONT]
[FONT=courier new,courier,arial,helvetica,sans-serif][URL="http://hisse.net/"][COLOR=#366388]Hisse.net[/COLOR][/URL] te 81xxx lerde şort açıp daha sonra stopladığınızı yazmıştınız. Sitenin anasayfasında son pozisyonunuz 73500 long görünüyor. Bu başka bir sistem mi?[/FONT]
he yav bende gördüm lönk felan yaziyir.. devir uzatan 5 diyor halen dalgaya tüm trendin bitişini bekliyor anladığım kadarıyla.. üwwwwwwwwwwwwww
Devir eyidir.
Pozisyonu kaldıraçsız short açık sitede hatta devrettiğini yazmıştı.
O sitedeki örnek.
Jelibon.
[quote=jelibon;300279]Devir eyidir.
Pozisyonu kaldıraçsız short açık sitede hatta devrettiğini yazmıştı.
O sitedeki örnek.
Jelibon.[/quote]
okey patron..ben tanımıyorum amma iyi bir analist olduğu konusunda genel bir fikirbirliği var. vahşi batıdada güzel işler çıkarmış. benim itirazım; sitede analistin pozisyonunun gerçek zamanlı örnek olarak verilen tablodaki formatta izlenebileceğinin söylenmesi ancak örnekte 73500 den long taşındığının yazılması.. yanıltıcı reklam gibi bir şey olmuş..her neyse, tanıyan eden varsa bence tablodaki örnekte ya formatı açıklamak maksatlı olduğu için gerçek poz olmadığını farkettirecek hayali bir sayı kullanılması 450,00 v.b. gibi veya gerçek poziyonun gecikmeli olarak yazılması dah aşık olur..neyse...:o:o:o
[quote=Astatin;300293]okey patron..ben tanımıyorum amma iyi bir analist olduğu konusunda genel bir fikirbirliği var. vahşi batıdada güzel işler çıkarmış. benim itirazım; sitede analistin pozisyonunun gerçek zamanlı örnek olarak verilen tablodaki formatta izlenebileceğinin söylenmesi ancak örnekte 73500 den long taşındığının yazılması.. yanıltıcı reklam gibi bir şey olmuş..her neyse, tanıyan eden varsa bence tablodaki örnekte ya formatı açıklamak maksatlı olduğu için gerçek poz olmadığını farkettirecek hayali bir sayı kullanılması 450,00 v.b. gibi veya gerçek poziyonun gecikmeli olarak yazılması dah aşık olur..neyse...:o:o:o[/quote]
lem parayı veren anlık görecek ama asti.o sadece format böyle olacak diye koymuş oraya.parasını verirsen aylık 40 tl idi yanılmıyorsam anlık pozlarını görürsün.sana uymaz yani,banada uymaz.bi defa 1 kaldıraç racona ters :D
ya da 20 tl sen ver 20 tl de ben veriym şifreyi ortak kullanırız.şifreyi bana verince hemen değiştiririm asti.ondan sonra araki bulasın beni :D
Günaydın bol kazançlar...
cümleten günaydın ..
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
sitressiz bol kazançlı haftalar.
Cümleten hayırlı sabahlar bol kazançlar
Günaydın ve bol kazançlar..memügeyt bu ne üühühühühühü... ziesten hala long..long devam..üwww
paklava son durum ve tahmini projeksyon ... ühüüh. . üvvvvv :D:D:D
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/699.png[/IMG]
indikler berbat histemde satta amma ziesten alda..cumadan kalan 1/5 longlarla devam ediyorum..üühühühüü..
HSYK seçimlerini bakanlığın desteklediği adayların kazandığı söyleniyor...ühühühü..nedne haal tavan olmadık..üühühühüh..ehuehue
günaydın arkadeşler birazcık yataya bağladı pala ve ekibi ben flat bekler sistem longda ama yataydan çıkana kadarda bulaşmaya niyetim yok aslında gıdıklıyor burdan long aç diye ama ııı .dng
[quote=a.kaya;300326]günaydın arkadeşler birazcık yataya bağladı pala ve ekibi ben flat bekler sistem longda ama [COLOR=red]yataydan çıkana kadarda bulaşmaya niyetim yok[/COLOR] aslında gıdıklıyor burdan long aç diye ama ııı .dng[/quote]
gıdı gıdı gıdı gıdı.lelele.leleleyataydan çıktığında bize de haber ver kayaboss
575 den ekistra lonkkk...2/5 longa çıktım..ühüühü..kızmayın ağalar...sonuçta 90325 den kapanan longları yerine koyuyorum..ziesten hala longgta ve tgg=2 olduğundan..sat verirse ssitem duble çekip şorta dönişka..ühühüüh..memügeyt nere nirvanaya mı ulaştı acap
625 den de bir parti long...ettik 1/2
günaydın gençler...bereketli olsun..
[quote=Astatin;300332]625 den de bir parti long...ettik 1/2[/quote]
Biraz sonra üwwlemeyesin Asti..:p
rampiii rampiii rampii rampiiiii..ralli...eynseync
[quote=Larossıan;300334]Biraz sonra üwwlemeyesin Asti..:p[/quote]
hhheheh..hüühühhü..selam laros patros, keyifler nassı
DAX ın düşüşünü yükselişle karşılayan VOB PALA sını sevgi ile selamlıyorum
DAX a gel bostana gel, VOB a gel destana gel...eheheh..herkes nerde yaw..bende gideyim bari..ü[url]www..forum[/url] ıssız
[quote=boz ayı;300333]günaydın gençler...bereketli olsun..[/quote]
seni görmek güzel boz hocam sefelar getirdin
[quote=Astatin;300319]Günaydın ve bol kazançlar..memügeyt bu ne üühühühühühü... ziesten hala long..long devam..üwww[/quote]
geldim patron üwwww numero bunlar patron :) enSYNC üwwww
ŞU AN İÇİN HEDEF 90.875 BURAsı BUGÜN GÖRÜLMELİ. SONRASI 91.350.
tüm dirençler geçilmedimi arkadaş ? ee daha ne o zaman :D daha yeni başlamiyimi bu üwww
[quote=seagate;300340]geldim patron üwwww numero bunlar patron :) enSYNC üwwww[/quote]
numara mumara patron... karları sahte parayla ödemiyolarya sonuçta..ahahaha...taze longların ilk partisini burdan kavırma yaptım...175 den...500 puan sabah sabah bereket ersin...2/5 longla devam
Garantide 8.85 de 1.2 milyon lot var üst tarafı boş akkız zaten bomboş. Ama altlarda alış kademeleri dolu pasife yatmışlar düşsede alsak diyenler var sanırım.
[quote=Astatin;300327]gıdı gıdı gıdı gıdı.lelele.leleleyataydan çıktığında bize de haber ver kayaboss[/quote]
Asti yataya dediysem 15 likte yatay ::: önceleri demiştim yataydan kastım 15 lik diye hatırlarsan
apsd ekim 1900
apsd aralık 810 her ikiside artı
astatin abi euro dolar tl zirveler geçilmedimi abi üwww üwwww yeni bi dünya başlamadımı abi üwwww
200 dende bir parti kavırma yaptım...kaldı 1/5
kavırma yapiyi yaaa :D dow göçmüş pala bıçakları bileyidir üwwww italyadan özel almış bıcakları üwwww
[quote=seagate;300348]astatin abi euro dolar tl zirveler geçilmedimi abi üwww üwwww yeni bi dünya başlamadımı abi üwwww[/quote]
hehehe..dün Jedi şövalyesi Hasan GURTULMUŞ (eyi analisttir) ve Jöli Şövalyesi Yiğit in brogramına denk geldim memü..Gurtulmuş diyordu ki, ons bazında dow hala bedava...:::::: şaşırdım valla biraz..belkide doğru ama, dedim ki kendi kendime, iyi de her enstrumanın bedava görüneceği bir başka baz enstruman bulunabülür..neyse..kapattaım bu konuyu..üühühü.dng
[quote=seagate;300351]kavırma yapiyi yaaa :D dow göçmüş pala bıçakları bileyidir üwwww italyadan özel almış bıcakları üwwww[/quote]
İsveç çakısıdır o...;)
bugün garanti ve akkızın şovu olacak anlaşılan.
aha da kalan partiyi de 300 den kavırma yaptım..sabah sabah 1/2 börtföy üzerinden, 550 pıan ort kar güzel....öğlden sonra toplantılar leyin var zati..azcık kafke içeyim ben..ühühü....
FULLFLAT, FİTFLAT, FİT-FİL-AT-ŞAH-MAT..ahahah