-
[quote=bull market;31871]Vay hodri meydan haa, bende 56000 i görsün sevmediğim halde senin reklamını yapıcam, yanlış anlaşılmasın, reklamı sevmediğim halde demek istiyorum haa:)))
Sen 56000 i trade yapa dur bakalım, bende 56000 e es kaza gelirse ki bence ihtimal bile yok, o vakit nereye gideceğini yazarım olmazmı?, nasılsa sen kazanıcan ya 56000 dedin diye, ben şimdi yazmıyım benimki tutmaz, seninki tutsun sonra benim tahmine bakarsın, hadi sana kolay gelsin:)[/quote]
Bull market adamın peşini bırak bence.3 5 tarla batırdın vobta hala milletin yorumuna laf atıyorsun.Ben de 56000 olabilir diyorum olsun yada olmasın adam yorum yapıyor bırak ya.Herkes işine baksın.Bende imkb 100 32500 iken vobta 39900 den alış var ama 950 den de satış var nasıl yapacaz şimdi.Ben şimdi en dipten almış olmuyormuyum.Bunlar fasa fiso eğer biliyorsanız çok işi yorum morum masal.Güzel bir ekstre bekler gözler başında - işareti olmayan.Hadi kolay gele dostum.
-
ne oldu dow baba yemedimi...
hem vobda hem dowda kısa vadeli dibi buldum dikkat edin kısa vadelidir.
trend hala aşağıdır, ancak tepki olacaktır.
-
[quote=hexen;31915]uzlasma deyismez ?[/quote]
Şu uzlaşmayı bir anlamadı hala millet son kez yazılsın artık.Uzlaşma güncellenmesi 10 dakikada bir yapılır.Bu hatayı bull markette yapıyor.Neden uzlaşma değişmedi diyor.Büyükler çok soyuyor bizi bu uzlasma ile diyor.Halbuki bir kere de açıp vobaşın sitesine girip okumamıştır nedir ne değildir bu uzlaşma meselesi diye.Hexen beyefendi size de bir yardımım olsun.Türkçe öğreniyorum demişsiniz.Unuttum ya anneniz ya babanız Malezyalı.Madem öğrenmek istiyorsunuz türkçe asayasında değil de aşağısında yazın.Klavye yazmıyor ise asagısında yazarsınız.Birde signal değil sinyal yazsanız bu da olur.Kendinize iyi bakın sayın hexen.
-
[QUOTE=Ronaldinho;32011]Şu uzlaşmayı bir anlamadı hala millet son kez yazılsın artık.Uzlaşma güncellenmesi 10 dakikada bir yapılır.Bu hatayı bull markette yapıyor.Neden uzlaşma değişmedi diyor.Büyükler çok soyuyor bizi bu uzlasma ile diyor.Halbuki bir kere de açıp vobaşın sitesine girip okumamıştır nedir ne değildir bu uzlaşma meselesi diye.Hexen beyefendi size de bir yardımım olsun.Türkçe öğreniyorum demişsiniz.Unuttum ya anneniz ya babanız Malezyalı.Madem öğrenmek istiyorsunuz türkçe asayasında değil de aşağısında yazın.Klavye yazmıyor ise asagısında yazarsınız.Birde signal değil sinyal yazsanız bu da olur.Kendinize iyi bakın sayın hexen.[/QUOTE]
Hexen senin bu dediklerini yaparsa bu sitenin tadı kaçar.:..:
ben onun systems, longs demesine bayılıyorum.
-
[quote=bull market;31922]Şimdi tutar alırlar yukarı, ters pozisyonda shortcuları kıvrandırırlar, ellerinden gelen bişey, düşürmez düşürmezler, misal 49500 de fiyatı tutmaları paraylamı sanki? yooo, karşılıklı işlemlerle gayet rahat oluyor bu, yeni kısacılar beklesin aşağıya:), saygılar.[/quote]
Burada karşılıklı işlem yok.Var diyen sallama konuşuyordur.Mantıklı bir açıklaması da gerekçesi de yoktur bunu diyenin.Burada hedge var opsiyon var arbitraj var her halt var.Kimse city efg neden en tepeden long yapıyor diye soramaz.Amaçları çok farklı.Ama karşılıklı işlem tamamen masal.Ama şu olabilir çok emir yazıp pasiflere insanların düşüncelerini değiştirmeye yeltenebilirler.Bu da her borsada olur.
-
[quote=bull market;31927]49000 senaryosu tuttu bugüm, altında uzun yap, üzerinde kısala, nereyi beğenirsen oldu, pazartesi düşerek açılsak bile yukarı diyorum, yurtdışı toparlar artık, bu kadar saçmalık yeter, arkası haftaya :) saygılar.[/quote]
Bak bu yoruma ben de katılıyorum.Çok tutarlı.Çünkü düşecek borsa o veride fdow daha alta indiğinde vobun gün içi en düşüğü görmesi lazımdı görmedi ve sonrası malum düşmeyen borsa artar kuralı geldi ve arttık.
-
[quote=bull market;31956]Yanlız buralardan dolar uzunda olmakda fayda var diye düşünüyorum, hani ne olur ne olmaz değilmi?[/quote]
Bence tam dolar kısalama zamanı.
-
[QUOTE=Ronaldinho;31994]Anlamadığım sistem dışı al sat yapacaksan neden sistem kullanıyorsun onu çözemedim?1500 puan kaybettim diye sistemi terketmenin alemi ne?Bu yapılacak en büyük hatadır.[/QUOTE]
osman iyi oku yazdıgımı...
yazmış olmak için yazma.........
-
Dow hacimsiz düşüyor hacimsiz kalkıyor.Kapanış tahminim 11125tir.
-
[QUOTE=Ronaldinho;31999]Bir gün o paranın hepsini geceye pozisyonla kalırsan şeytana uyup ertesi gün terse geldiğinde 120 miyar yuzde 25 gitse bu sabah olabildiği gibi ettimi sana 30 milyarcık.Kaldımı sana 90 milyar.Sonra o 30 milyarcığı geri kurtarmak için panikle daha kötü alsata giriştin mi gittimi sana komisyonlarla paranın 30 u daha.Sonra kaldı ya 60 milyar daha onla da artık 1e 2 yapman lazımdır hem de acil ekseriyette olması lazım bunun.Panik işlemlere devam.1 ay için de sadece faiz gelirin kadar paranın kaldığında vobun en gercek yüzü ile işte ozaman tanışırsın followcuğum.Onun için o anlattığın olan sadece işin pratiği.Olayın psikolojik yönü de benim anlattığım.Bunları yaşamış çevrem olduğu için söylüyorum size.Hiç imkb 30 dan çıkmayan arkadaşım benim borsada gitti borsada egeplastik aldı al sat emkel aldı al sat battı tabiki.Hadi şimdi size kolay gelsin.Ben sankoda 27000 liradan 40 000 liraya çıkmıştım bir günde.Karları alamıyoruz diye 35000 i alacaktım ertesi güne kalsın dedim eft yi komple çekerim dedim.Eft yapsam sadece 27000 i alabiliyordum ve ne oldu mu o para.2 günde 23000 e düştü.2 ayda 4000 e düştü.Sonra ben yine çıkarttım yukarı ama sonuçta para geberdi.Kolay gelsin.[/QUOTE]
[QUOTE=Ronaldinho;32003]Para piyasalarında şeytan çok kol gezer.Büyük paranız var ise eninde sonunda full girmeme iradesini gösteremezsiniz.Bu mümkün değil.Kendimden biliyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=Ronaldinho;32004]Kardeş senin en büyük riskin bu vobta o kadar parayı atıl olarak faizde tutman.Bankaya at orada daha sağlam durur.Eğer 10 adet yüklü zarara geçerse 20 adete eninde sonunda şeytan çıkartır sana ve devamı gelir.Nerden mi biliyorum kendimden.[/QUOTE]
[QUOTE=Ronaldinho;32009]Bull market adamın peşini bırak bence.3 5 tarla batırdın vobta hala milletin yorumuna laf atıyorsun.Ben de 56000 olabilir diyorum olsun yada olmasın adam yorum yapıyor bırak ya.Herkes işine baksın.Bende imkb 100 32500 iken vobta 39900 den alış var ama 950 den de satış var nasıl yapacaz şimdi.Ben şimdi en dipten almış olmuyormuyum.Bunlar fasa fiso eğer biliyorsanız çok işi yorum morum masal.Güzel bir ekstre bekler gözler başında - işareti olmayan.Hadi kolay gele dostum.[/QUOTE]
ronaldinhocugum herkesi kendin gibi zannetme,sen farklisin,sen kuponsun :):)8000-9000 gunluk islem yapana baska ne denilebilirki:)
daha oncede seninle yazismistik hatirlarsin tansiyon rahatsizligim var beni duvara civileseler full pozisyon almam ve senin kadar islem yapamam.
ben gunici en fazla 20 kontratlik islemlerle ,haracimi alirim isi bitiririm,o kadar.
diyeceksin o para bosa duruyor varsin dursun ben biraz saglamciyim amacim para kazanmak ,zengin olmak degil.Benim icin kafa rahatligi biraz onemli.
seninle 56 konusunda ayni fikirde oldugumuza sevindim cunku biraz sivri cikislar yapiyosun ama piyasayi orta vadeli guzel okuyosun.
bol kazanclar.
-
Gold da short yapıp haftaya bırakıyorum ve dışarı yemeğe çıkıyorum...
-
Şu dipten dönüşün güzeliğine bakın,
[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/5356/aaln1.jpg[/IMG]