ben yazarken vobix aynı şeye parmak basmış bile....
Printable View
ben yazarken vobix aynı şeye parmak basmış bile....
[QUOTE=mbm;106324]ya selçuklu kocaman oboyu görmüyormusun orda....
şiir gibi işlenmiş...
sen hala yukarı yılan çiziyorsun.... çok ayıp...
düşer düşer buralardan... sen yılanı obodan aşagı dogru bir daha çiz bakayım... gönder grafiği yeniden......
pozisyonel yorumdur benimki.lelele.. he heee :):)[/QUOTE]
ne yılanı hani nerde yılan abi :..: :..: :..: :..: ... off çok güldüm ... vay anasını hahahhahahhhhhahhahaha :D :D :D .. ayrıca vobix projeksiyonda yukarı çızıttırmış cuma için .... obo konusuna parmak basmış ama haklısın .. vobix yorma sen kendini dinlenmen lazım senin ....
herkesin 23 nisan bayramı kutlu olsun . ..
[QUOTE=mbm;106324]sen yılanı obodan aşagı dogru bir daha çiz bakayım... [/QUOTE]
aşağıda çizdim yukarıda ... sonra baktım bu daha güzel göründü gözüme longda kaldım .. .. yılanı aşağı çizince .. iyi olmuyor .. yukarı güzel oldu :D :D .. .. .. hahahahhaha
arkadaşlar,,,,,,,,,, uzun süredir takipteydim,,,,, anca aranıza katılabildim,,,,,,,, bu arada uzunum :):yü:.heyk.boks..brv.lelele
teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,
[quote=atlascepkenli;106328]arkadaşlar,,,,,,,,,, uzun süredir takipteydim,,,,, anca aranıza katılabildim,,,,,,,, bu arada uzunum :):yü:.heyk.boks..brv.lelele
teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,[/quote]
hayırlı olsun
allah gönlüne göre versin
dax 5000 dow 8300 vob 40000 olsun amin yüzbin çiçek açsın
[URL=http://img299.imageshack.us/my.php?image=adszqxn.jpg][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7605/adszqxn.jpg[/IMG][/URL]
[quote=QUEEN;106330]dax 5000 dow 8300 vob 40000 olsun amin yüzbin çiçek açsın[/quote]
dax 3700 dow 7000 vob 32000 olsun amin on yüz bir milyon çiçek açsın .kom
sisteme bakmasam yine SHORT girerdim.bir ihtimal a-b-c/2 dediğim yer 2.a veya (b).a olabilir bugünkü geri çekilme b dir ve yukarı c gelebilir.nereye kadar 61,8 veya 78,6 ya kadar gidebilir.
37.975 geçilirse zaten takkeyi koyup düşünmek lazımdır.
emme sayım beyleyse ve düzeltme bugün bittiyse ki çok iyi bir noktaya vurmuş fibo %50,aşağı dalışa geçeriz.
şartlanmamak lazım ne dalışlar ne çıkışlar yaptırır bu namıssızlar...dalış beklerken alış, alış beklerken dalış yaparlar...
diğer yandan bir gözümüz DOW'da son tepe 8.190 geçilmemeli...
ben sistemim ne derse onu yapmaya devam edeceğim.hava pıslı ve kurt pıslı havaları sever...
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
saygılar&sevgiler
[url=http://xs.to][img]http://xs538.xs.to/xs538/09173/vob60468.png[/img][/url]
[QUOTE=mbm;106306]bu fdow saatlik uyumsuz olup döner aşagı diye kısa girdim...
yurtdışında yön için en güvendiğim göstergedir..fdowun saatliği...
[B]birazdan pillerinin bitip dönmeleri lazım......[/B]
abartırlarsa uyumsuzluk kalmaz ortadada
normalde aşagı olması lazım fdowun buralardan....
tek tırstıgım dax tobo... o olmasaydı gözüm kapalı kısa girerdimde..
şimdi kısayım ama..rahat değilim.....[/QUOTE]
[URL=http://img220.imageshack.us/my.php?image=fffffff.png][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2015/fffffff.png[/IMG][/URL]
bahsettiğim uyumsuzluk...seans içinde grafik atmaya pek vakit kalmıyor.....
altın yukselıyor
yetkili uyumsuz muyumsuz dinlemezzzzz yetkiliyi bekliyorum...
dowda manyadı......
obo yapmadan düşmem diyor...... :)
[QUOTE=VOBiX;106318]23 Nisan [COLOR="Red"][B]kısa[/B][/COLOR] pantollu çocukların bayramı.[/QUOTE]
Doğru aslında amma hepimizin içinde o kısa pantollu çocuk yokmu? Belki dedim yağmur filan yağar. Uzun daha iyi olur.:confused::confused::confused:
[QUOTE=mbm;106342]dowda manyadı......
obo yapmadan düşmem diyor...... :)[/QUOTE]
fdax bayrağa ne diyosun.lelele
artık sadece altında oynadığım ıçın
her şeyı altına yoruyorum ama
altında yukselış dowdakı bu akşamkı duşusun habercısımı ne dersın
[QUOTE=QUEEN;106344]fdax bayrağa ne diyosun.lelele[/QUOTE]
Kedi o kedi. .kom :dü:
[QUOTE=VOBiX;106346]Kedi o kedi. .kom :dü:[/QUOTE]
mbm vobix...ayucuklar teker teker gelin....dng
[QUOTE=VOBiX;106346]Kedi o kedi. .kom :dü:[/QUOTE]
Kim pissst dedi onaaa :D
[QUOTE=QUEEN;106347]mbm vobix...ayucuklar teker teker gelin....dng[/QUOTE]
Cuma sabahına kadar gelen giden çok olur. Dert etme...
[QUOTE=VOBiX;106348]Kim pissst dedi onaaa :D[/QUOTE]
Hep ayular konuştu.Efenim budaaa benim dax 4 saatlik grafiğim (format mt) Buyrun.Trende bakın trende boğa değil KOÇ BE KOÇ! hahahahahaa
Bundan sonra uzun müddet dow 8000 görmeyecek.Bunu herkes böyle bilsin.İmkb hele 10 000 olsun sonra bakarız dowun 8000 ine.Dow önceki günlerde çaktı sinyali.Artık mayısta mevsimsel düşüş gelecek.Short kollayın artık.Long zamanı geçti.İki aylık çıkış bitiyor ve yeni düşüşler başlamalı.Eylüle kadar çıkış bitmiştir.
dow kapanırken habermi ? 15dk once geldim makina basına geldigmden beri -1 yaptı dow ?
bu farklı periyotta grafik çiziktirme olayı harika..insan pozisyonuna uygun bir görüntüyü mutlaka bulabiliyo..:D:D grafik az eski kaldı kusura kalmayın..3 dakikada 40 puan daha vermiş dji...kötü yola düşesin dji..cuma geldiğimde, bir zamanlar gururlu ve 8000 üzerinde bir dji vardı desinler arkandan emii..
furkan duşmek için senı beklıyordu nerde kaldın
altın yarın sabah 900 usd kırabılır
eee erken su koyvermiş bu dow... bugün çıkıp yarın düşmesi gerekiyordu bunun..:)
alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha
[QUOTE=mozkan;106358]alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha[/QUOTE]
yarın dax, cuma günü de imkb sırayla kırarlar yükselen trendlerini...lelele
[quote=jerfin;106357]eee erken su koyvermiş bu dow... bugün çıkıp [B]yarın düşmesi gerekiyordu[/B] bunun..:)[/quote]
hayır bugünde dahil hergün düşmesi gerekiyor artık hahahahhaha :p
[quote=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/quote]
hayde breee....
[quote=jerfin;106359]yarın dax, cuma günü de imkb sırayla kırarlar yükselen trendlerini...lelele[/quote]
vade sonu olmasa full short cuma sabahtan emme, bunlar bir yolunu bulurlar yukarıda tutmanın, imf mesela
[QUOTE=SEYYAH;106360]hayır bugünde dahil hergün düşmesi gerekiyor artık hahahahhaha :p[/QUOTE]
5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı itki saymaya başlayacağım artık..:..:
[quote=mozkan;106358]alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha[/quote]
şimdi ben diyecektim...bizim piyasa çok sert bi hareket yapmadı...olan arada spotçu alman garibanlara oldu..ya ya şön vundibaaaa..:..::..:
[quote=mozkan;106358]alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha[/quote]
Yoo fdax az düştü daha çok düşmesi eksi olması lazımdı olmadı.Bakalım yarın ne olacak.Yarın dax eksi kapar ciddi.Sonra biz de onları cuma görürüz.Biz de ciddi eksi kaparız.
[quote=GOKHANFINDIK;106365]Yoo fdax az düştü daha çok düşmesi eksi olması lazımdı olmadı.Bakalım yarın ne olacak.Yarın dax eksi kapar ciddi.Sonra biz de onları cuma görürüz.Biz de ciddi eksi kaparız.[/quote]
ciddiyet konusu mühim değil..düşsünde isterse cıvık cıvık yapış yapış düşsün...biz eksi kapamayalım ama cuma..eksi açalım daha daha eksi kapatalım...:) amansız ol :)
[quote=Astatin;106364]şimdi ben diyecektim...bizim piyasa çok sert bi hareket yapmadı...olan arada spotçu alman garibanlara oldu..ya ya şön vundibaaaa..:..::..:[/quote]
efg ve dsi 17:13 gibi epey alım yaptı vobta aslında ama kademeler çok doluydu nefesleri yetmedi :..:
stress testı sonuçları ,obamanın konuşması ve ımf bakalım hangısı baskın cıkacak
[quote=jerfin;106363]5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı itki saymaya başlayacağım artık..:..:[/quote]
saymakla grafikler eskimez, saymak serbest .lelele