[QUOTE=okansak;106355]furkan duşmek için senı beklıyordu nerde kaldın[/QUOTE]
ucundan euro/yeni kısalayabildim 50pips aldık kapanana kadar:)
Printable View
[QUOTE=okansak;106355]furkan duşmek için senı beklıyordu nerde kaldın[/QUOTE]
ucundan euro/yeni kısalayabildim 50pips aldık kapanana kadar:)
[quote=mozkan;106367]efg ve dsi 17:13 gibi epey alım yaptı vobta aslında ama kademeler çok doluydu nefesleri yetmedi :..:[/quote]
ya madem vesile oldu ben bir itirafta bulunmak istiyorum..ben kısa yaptığımda karşıdaki alıcı EFG ise acaip bir haz duyuyorum..hele sonra bir şelalemsi ortam da olursa fiyatta müthiş bir haz oluyo..anlatamam yani..anlatmayayım zaten..ayıp :..::..:
PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu
[quote=Astatin;106371]ya madem vesile oldu ben bir itirafta bulunmak istiyorum..ben kısa yaptığımda karşıdaki alıcı EFG ise acaip bir haz duyuyorum..hele sonra bir şelalemsi ortam da olursa fiyatta müthiş bir haz oluyo..anlatamam yani..anlatmayayım zaten..ayıp :..::..:
PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu[/quote]
bir pozu karla kapattığında aldığın ve verdiğin kurum aynıysa ne yapıyorsun peki :D
[QUOTE=mozkan;106369]saymakla grafikler eskimez, saymak serbest .lelele[/QUOTE]
mesela bugünkü çıkışı 5.1.2 olarak etiketlesem ew'i katletmiş olmam dimi..:..:
[quote=jerfin;106373]mesela bugünkü çıkışı 5.1.2 olarak etiketlesem ew'i katletmiş olmam dimi..:..:[/quote]
bişi olmaz, olmadı baştan sayarsınız .lelele
[quote=jerfin;106363]5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı [B]itki[/B] saymaya [B]başlayacağım[/B] artık..:..:[/quote]
teeeheyyyy ben bugün [B]ittirdim[/B] getti arkasından artık nerede durursa hahahahha (KISA poz. kaynaklı yorumdur) :p
bu arada selçuklunun gülüşünü çaldım :D
Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...
[QUOTE=mozkan;106374]bişi olmaz, olmadı baştan sayarsınız .lelele[/QUOTE]
şimdi salı çarşambaya kadar düşüp 5(1)i tamamlasak.. ve 5(2) için çarşamba yukarı başlasak..(ee vade sonu ya.. şimdi EW sayarken ağaların pozlarını da düşünüyorum:..:) haftaya cuma 5(2) yi bitirip 5(3) başlasak...
insaflıyım bak..efg yi düşünüp, vade sonuna göre sayım ayarladım ..:..::..:.dng
[quote=QUEEN;106376]Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...[/quote]
3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.
[quote=Astatin;106371]PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu[/quote]
yoh lem o ben değilim o çamıra düşmüş yıkanıyor ben karbeyazım lem :..:
[quote=mozkan;106372]bir pozu karla kapattığında aldığın ve verdiğin kurum aynıysa ne yapıyorsun peki :D[/quote]
telefon açıp "salaakk, salakkk,salaaakk" diyorum :D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili [COLOR="Red"]ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.[/COLOR]Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
aaa olmadı ama ipicu bari ver..:(:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
iyiyse bana özelden yazarmısınüüüüüü
[quote=QUEEN;106376]Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...[/quote]
ehehehehe..76xxx olursa yarınki kapanış seni galler prensesi ilan edeceğiz...:)
şaka bir yana üzüldüm..ama dediğin gibi belkide cuma günü sen benim için üzülürsün ...:cool:
[QUOTE=Astatin;106383]ehehehehe..76xxx olursa yarınki kapanış seni galler prensesi ilan edeceğiz...:)
şaka bir yana üzüldüm..ama dediğin gibi belkide cuma günü sen benim için üzülürsün ...:cool:[/QUOTE]
olur böle şeyler risk aldık 2 saatte böyle değişiyosa herşey olur :o
[quote=jerfin;106377]şimdi salı çarşambaya kadar düşüp 5(1)i tamamlasak.. ve 5(2) için çarşamba yukarı başlasak..(ee vade sonu ya.. şimdi EW sayarken ağaların pozlarını da düşünüyorum:..:) haftaya cuma 5(2) yi bitirip 5(3) başlasak...
insaflıyım bak..efg yi düşünüp, vade sonuna göre sayım ayarladım ..:..::..:.dng[/quote]
çok zorladınız beni, emme siz kaşındınız buyrun kafanız karışsın azıcık
ew ye göre poz almayınız veya poz aldıktan sonra sayım yapmayınız, nedeni mi aşağıda
[QUOTE=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/QUOTE]
Tam SarıK Urdelelikmiş. .brv
[quote=jerfin;106381]aaa olmadı ama ipicu bari ver..:(:..:[/quote]
[quote=QUEEN;106382]iyiyse bana özelden yazarmısınüüüüüü[/quote]
Haber ne olursa olsun ben ne kadar inanmış olsam bile short long devam.Kimseye söylememem lazım.Ben bilsem bile uygulamam zaten.Yine alsata devam.Ama şunu belirtiyim.Hareketi 2000 puan marjda oynatacak derecede diye düşünüyorum.Rakam var ortada imf ile ilgili ve kesin nihai karara yakın.Yani 10 milyar dolar da olabilir 40 milyar dolarda.Neyse cuma düşerse haber bakarız.Ben de böyle haber gibi birşey bekliyordum bugün akşam saatlerinde bekliyordum da bakalım cuma birşeyler olacakmı.Ben az teksaslının forumuna bakayım.Burada yazı kalmadı okunacak.
[quote=VOBiX;106386]Tam SarıK Urdelelikmiş. .brv[/quote]
serinin tamamı tutsun...1000000 sarı kurdele açsın:..:
Hımm hemen ayular basmış topiği ne oldu mamamı var dow azucuk eksi yaptıysa durun bre hemen sevinç naraları atmayın. Daha çok su akar köprüden.Şaka bir yana umarım cuma açılış kansız olur hem ayular hemde boğalar için zira altta kalanın canı çıkmasın.
[QUOTE=QUEEN;106384]olur böle şeyler risk aldık 2 saatte böyle değişiyosa herşey olur :o[/QUOTE]
yetkiliii yetkiliii nerdesiiiin:D
[QUOTE=mozkan;106385]çok zorladınız beni, emme siz kaşındınız buyrun kafanız karışsın azıcık
ew ye göre poz almayınız veya poz aldıktan sonra sayım yapmayınız, nedeni mi aşağıda[/QUOTE]
bu nasıl bir sayım böyle..:eek::confused:. cııkkk ben C-5 i çoktan bitirdim...:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya [B][COLOR="Red"]çok iyi veya çok kötü[/COLOR][/B] bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
Tam senlik bir bir yorum olmuş. :D
Piyasayı iki hafta önce uçuran 45 milyar dolar haberi idi. Kalkıp 100 milyar dolar vermeyeklerse ki kaç gündür IMF Türkiye'yi överek gazlıyordu ben oyumu kötü haberden yana kullanıyorum.
sonuçlansın artık şu imf de nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın... sıktı artık iyice...:mad:
[quote=jerfin;106391]bu nasıl bir sayım böyle..:eek::confused:. cııkkk ben C-5 i çoktan bitirdim...:..:[/quote]
piyasa bitirsin, trend ben bittim desin hem fiyatsal hem zamansal ( gann sağolsun bu noktada), shortlamayan namerttir :..:
[QUOTE=mozkan;106394]piyasa bitirsin, trend ben bittim desin hem fiyatsal hem zamansal ( gann sağolsun bu noktada), shortlamayan namerttir :..:[/QUOTE]
ben EW sayımından fazla anlamam sevgili mozkan, gırgırına sayarım yani..:..:
saatlik, seanslık, günlük.. her periyodda 2.tepede uyumsuzluk oluştu.. bir tepe daha yapacak gücü kalmadı piyasanın .. belki önceki tepeyi zorlayacak bir çıkış daha olabilir ama aşağı düzeltme yapmadan, göstergeleri rahatlatmadan ralli şeklinde bi çıkış çok zor graflara bakınca..
[quote=VOBiX;106392]Tam senlik bir bir yorum olmuş. :D
Piyasayı iki hafta önce uçuran 45 milyar dolar haberi idi. Kalkıp 100 milyar dolar vermeyeklerse ki kaç gündür IMF Türkiye'yi överek gazlıyordu ben oyumu kötü haberden yana kullanıyorum.[/quote]
Çevremde inanın bin tane adam var heryerde kulağı olan ama onlar konuşur konuşur susarlar.Ben tiyo şu bu ile borsada para kazanılmayacağını çokkkk önceleri öğrendim.Anamdan bile tiyo duysam yalan diye inanmam.Bu kadar nettir.Yalan olmasa da beklenti bitti derler çakarlar.Rakamı beğenmedik derler çakarlar.Beğendik derler alırlar.Beklenti devam derler alırlar.O yüzden tiyo şu bu borsada o kavramları ben çok önceleri unuttum.Ne diyor gazetede algılarımı yatırım uzmanlarının yön vermesine izin vermiyorum.Boru değil atasözü gibi söylemişim.Uzmanmış.Ne uzmanı 1500 lira maaşla çalışan uzman.Onlar uzmansa gitsinler dünyada milyar dolarları kazanıp da altlarına ferrari çeksinler.:D:D(Not 1500 lira küçümsemek için değildir 1500 liranın değerini benden iyi kimse bilemez.Sadece uzmanlarsa daha çok kazanmayı niye bilmiyorlar diye yazdım.)Bu arada bugün vade sonu yaklaşmasına rağmen 17000 e çıkan açık pozisyon artışı bakalım kimde patlayacak.Normalde bu son günlerde düzenli olarak 2000 3000 4000 hergün azalması lazımdı.Bu vade çok ilginç kapanacak.Şu andan itibaren hergün azalması lazımdı.İlginç birşey daha var bu vade sonuna doğru geldik hala sonraki vadede 16milyon tl hacim var çok az.Nedeni ne acaba.5 iş günü var vade sonuna üst vadede 16milyon tl hacim var çok az.Birşeyler dönüyor.Geç anlayacaz yine.Şu anda o üst vade haziranda en az 150 milyon tl hacim olması lazımdı bu saatten itibaren.Hiç yoktan yakın vadenin onda1i olsa 135 milyon tl eder.Ama bu yüzde1 i civarı.Çok az.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106352]Bundan sonra uzun müddet dow 8000 görmeyecek.Bunu herkes böyle bilsin.İmkb hele 10 000 olsun sonra bakarız dowun 8000 ine.Dow önceki günlerde çaktı sinyali.Artık mayısta mevsimsel düşüş gelecek.Short kollayın artık.Long zamanı geçti.İki aylık çıkış bitiyor ve yeni düşüşler başlamalı.Eylüle kadar çıkış bitmiştir.[/QUOTE]
Gokhan bunlari inanarak yaziyorsan cok mukkem
Bu dow yarında eksi kapar, Cuma sabahı futurlar eksi olur, ama bizim gap 800 puanda kalmaz bence 1800 puana kadar aşağıya gap olabilir diyorum:) pozisyonel oldu galiba ama olamazmı yani? Imf den haber gelecekse Cuma günü biz kapanırken gelecek olmalı, sabahın köründen IMF den haberi yetkili verirse anlayınki manipülasyon sonucu akşama ters yönde hareket verilebilir, böylelikle jerf in senaryo bir günde olur biter, haftayada tekrardan yukardan aşağıya inen kıl piyasa olabilir, ama bu 37300 seviyeleri haftaya tekrar görülmeli şeklinde düşünüyorum, saygılar...
[quote=SaNCaKTaR;106397]Gokhan bunlari inanarak yaziyorsan cok mukkem[/quote]
Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.
[quote=bull market;106398]Bu dow yarında eksi kapar, Cuma sabahı futurlar eksi olur, ama bizim gap 800 puanda kalmaz bence 1800 puana kadar aşağıya gap olabilir diyorum:) pozisyonel oldu galiba ama olamazmı yani? Imf den haber gelecekse Cuma günü biz kapanırken gelecek olmalı, sabahın köründen IMF den haberi yetkili verirse anlayınki manipülasyon sonucu akşama ters yönde hareket verilebilir, böylelikle jerf in senaryo bir günde olur biter, haftayada tekrardan yukardan aşağıya inen kıl piyasa olabilir, ama bu 37300 seviyeleri haftaya tekrar görülmeli şeklinde düşünüyorum, saygılar...[/quote]
Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..kom.kom.lelele.lelele:..:.Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı..kom
Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106400]Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..kom.kom.lelele.lelele:..:.Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı..kom[/QUOTE]
Imf i o kadar büyütme, para mara alamaz bunlar IMF den, ben izin vermem:..::..:, kimden borç alma yetkisi aldı bunlar, kim beni borçlandırabilir yetki almadan, bu zaman kadar bu dangalaklık yapıldı, dahada devam ederse milletin siyasi istikrara güveni hiç kalmaz, IMF den para almak sıkar biraz, alamayacaklarını bildiğim için kısayım gibi bişey...
haaa, alıyoruz anlaşmaya az kaldı gibi haberlerle yukarı yaptırılarsa borsayı orasını bilmem, eğer IMF den borç alsınlar...
Ahada buraya yazıyorum ölene kadar seçimlerde oy moy kullanmayacağım, siyaseten yönetimin uşaklar silsilesi tarafından yapıldığını kabullenip, devlet yönetimi falan tanımayacağıma and içerim...saygılar.
Vob işlem hacmi rekoru kırmış ben 250 500 adet alıcı bulamıyorum.Ortada var bir dümen.Hacimler niye böyle çoğalıyor ya.Ben emir vericeğim kademe bomboş çakamıyorum hep pasifte kalıyor malım.Kaç kere bugün kademe düşürdüm kaldırdım hep kaldı yarısı pasifte.Daha çok yol var alınacak.Hala likit değiliz.Fdow gibi olup şöyle tek tuş 10 20 trilyona alıcı satıcı bulmak lazım.
[quote=bull market;106402]Imf i o kadar büyütme, para mara alamaz bunlar IMF den, ben izin vermem:..::..:, kimden borç alma yetkisi aldı bunlar, kim beni borçlandırabilir yetki almadan, bu zaman kadar bu dangalaklık yapıldı, dahada devam ederse milletin siyasi istikrara güveni hiç kalmaz, IMF den para almak sıkar biraz, alamayacaklarını bildiğim için kısayım gibi bişey...
haaa, alıyoruz anlaşmaya az kaldı gibi haberlerle yukarı yaptırılarsa borsayı orasını bilmem, eğer IMF den borç alsınlar...
Ahada buraya yazıyorum ölene kadar seçimlerde oy moy kullanmayacağım, siyaseten yönetimin uşaklar silsilesi tarafından yapıldığını kabullenip, devlet yönetimi falan tanımayacağıma and içerim...saygılar.[/quote]
Ben de büyütmedim evet.üüüBu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106401]Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.[/QUOTE]
Yuh artık, zaten aracı kurumlarda onbinde 0,5 komisyon ödüyor vobaş a, yüzbinde 1 kazancamı müşteri kovalıyo bunlar?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106405]Ben de büyütmedim evet.üüüBu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.[/QUOTE]
Hımmm, düşüş bu sefer çinden başlamış bile demekki:..::..: bi ara cary trade olayındada böyle olmuştu hatırladığım kadarıyla...
[quote=bull market;106406]Yuh artık, zaten aracı kurumlarda onbinde 0,5 komisyon ödüyor vobaş a, yüzbinde 1 kazancamı müşteri kovalıyo bunlar?[/quote]
Bu ama müştericik değil.Müşteri.:..::..::D:DBaşkasında 5000 işlemde alacağı karı bende 100 000 işlemde almış olacak.O yüzden öyle.Yoksa napsın bizi.5000 işlem yapan adama onbinde 1.5 verip alacağına.100 000 işlemi geçen adamdan alası var demekki.Aynı kapıya çıkıyor.Hemide terminal cart curt herşey dahil.Bu arada bir anlaşma daha var kabul etmiyorum.Bize 5 milyar ver Gökhan üstüne sadece masrafları ver diyorlar.Yani bedava çalış diyorlar.Bu şekil biraz sakat.Çünkü ben 5 milyarı her zaman verme gibi bir zorunlulukta olacam.Piyasa her zaman oynamaz ve ben de vob oynamayabilirim.5 milyarı adam çatır çatır alır sakata geliriz.Benim portföy 5 milyarı kaldıramayacak kadar küçüledebilir.O yüzde böyle iyi.
ben kaçar.uyk
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106399]Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.[/QUOTE]
Tesekkurler Gokhan ben mesaji aldim sanirim hic pozisyon yazmadim simdiye Kadar forumda sadece bir arkadas biliyor beklentilerimi karsilarmi cuma mubarek gun herkeze hayirolur INS