[quote=bull market;106409]ben kaçar.uyk[/quote]
Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.üüü:D:DOkumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.
Printable View
[quote=bull market;106409]ben kaçar.uyk[/quote]
Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.üüü:D:DOkumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.
bugece uyku yok bana euro/yenee gömdüm paraları bekliyorum sabaha kadar :)
[quote=SaNCaKTaR;106410]Tesekkurler Gokhan ben mesaji aldim sanirim hic pozisyon yazmadim simdiye Kadar forumda sadece bir arkadas biliyor beklentilerimi karsilarmi cuma mubarek gun herkeze hayirolur INS[/quote]
Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.:D:D:DAynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.
gökhan, şu son birkaç yazından benim çıkardığım; sana gelen imf haberi cuma günü açıklanacak ve anlaştık 40 milyar alıyoruz imf den diyecek bakan şimşek:).. ve bunu şimdiden haber alan babalar 2000 puan çekecekler yukarı..:..:
[quote=jerfin;106414]gökhan, şu son birkaç yazından benim çıkardığım; sana gelen imf haberi cuma günü açıklanacak ve anlaştık 40 milyar alıyoruz imf den diyecek bakan şimşek:).. ve bunu şimdiden haber alan babalar 2000 puan çekecekler yukarı..:..:[/quote]
Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.:D:D:D
Merkez bankası başkanı Durmuş yılmazın bır açıklamasını okudum bugun IMF den gelen para Merkez bankasında kalmalı diye enteresan geldi ..!!
[quote=SaNCaKTaR;106416]Merkez bankası başkanı Durmuş yılmazın bır açıklamasını okudum bugun IMF den gelen para Merkez bankasında kalmalı diye enteresan geldi ..!![/quote]
Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.:D:D:o:o
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106415]Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.:D:D:D[/QUOTE]
garanti 13.000 kısayı babasının hayrına açmamıştır herhalde bugün... açılış ayulardan yana olur kalbin sıkışmasın tatilde..:))) ama kapanışı bilemem..:..:
[quote=GOKHANFINDIK;106413]Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.:D:D:DAynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.[/quote]
Cumada bir bayramdır dostum
[B]Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)[/B] [Ey Oğul İlmihali]
[quote=GOKHANFINDIK;106417]Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.:D:D:o:o[/quote]
Yok olmayan bi şey paylaşılıyor da o enteresan yok Kobi ister Yok Tusiad yok Merkez kime yetecek bakalım en çok da bızım IMKB paranları istiyor +.
[QUOTE=SaNCaKTaR;106419]Cumada bir bayramdır dostum
[B]Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)[/B] [Ey Oğul İlmihali][/QUOTE]
cuma günlerini sevmeyen yoktur ki sancaktar, e iki günlük tatile giriyoruz..:)))... desene bilmeden çok sevap kazandık..:)))
Adamlar olmayan parayı kasaya koydular da turşusunu bile kurdular.Bir de olsa napacaklar bakalım.Yılan hikayesine son vermeleri lazım artık.Bu arada 24 nisanda imf bahar toplantılarımı ne var diyorlardı.24 nisan da mübarek gün tühhh.üüü.lelele.lelele.kom.kom
[quote=jerfin;106421]cuma günlerini sevmeyen yoktur ki sancaktar, e iki günlük tatile giriyoruz..:)))... desene bilmeden çok sevap kazandık..:)))[/quote]
Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106423]Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü[/QUOTE]
iki gün vobdan uzak kalıyorum diye üzülüyorsan harbiden manyamışsın sen...:D:D:):p
[quote=GOKHANFINDIK;106423]Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü[/quote]
aLLah yAR ve yardımcın oLsun çok zor .dng sende [B]Darülaceze [/B]yı ziyaret et Gökhan iyi gelir emin oL dostum
[quote=jerfin;106424]iki gün vobdan uzak kalıyorum diye üzülüyorsan harbiden manyamışsın sen...:D:D:):p[/quote]
Kız teşekkür de edemiyorum gece gece git yavfff.Teşekkür kontürüm bitmiş.Borç ver Selçuklu.He hamdolsun manyadık..kom
Gökhan'ın bahsetdıği iyi ve kötü haber iki şıkLı
[B]a)[/B] [B]1[/B]. Obama 24 Nisan Ermeni tasarısını kabul etmicek[B]. 2.[/B] IMF olayı iptal
[B]b)[/B] [B]1.[/B]Obama ermeni tasarısını kabul edıcek [B]2[/B]. IMF 25 mly $ gelicek
neyse bi tşk borcun olsun..:) gerçi yasaklıyken o kadar çok teşekkürünü aldım ki ben sana borçlu çıkarım..:..:
bak şimdi içime kurt düşürdün gökhan.. ben cuma günü nasıl kısada oturacağım şimdi....boks..boks.
[quote=jerfin;106428]neyse bi tşk borcun olsun..:) gerçi yasaklıyken o kadar çok teşekkürünü aldım ki ben sana borçlu çıkarım..:..:
bak şimdi içime kurt düşürdün gökhan.. ben cuma günü nasıl kısada oturacağım şimdi....boks..boks.[/quote]
Tabiki beraber oturacağız.:D:DBen destek atarım sana.Bugünkü gibi.Ama nasıl senden yana oldum bir ara sonra 675 nasıl longladım.Anında satarım ayu kardeşlerimi.Ama sonra geldim yine kardeş olduk.Cuma da öyle kardeş kardeş kalırız.Ama her an satarım vucuduma boğa kanı lazım bugünlerde doktor bey tavsiyesi.:D:DAyu eti de yerim..dng
Düşler vardır satılmaz.. Derinde anlatılmaz... GÜn ola harman ola demiş atalarımız vardır bir bildikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız KUtlu oLsun.. Hayırlı Geceler boL ve bereketli kazançlar.. yolcudur abbas bağlasan durmaz :D
Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.:D:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106431]Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.:D:D:D[/QUOTE]
ee biz de zıbaralım gökhan..:..:
hadi iyi geceler...uyk
[quote=jerfin;106432]ee biz de zıbaralım gökhan..:..:
hadi iyi geceler...uyk[/quote]
Sana da iyi geceler.İyi bayramlar herkese.Ben de bitirdim teksaslının forumunu.Byeeee..lelele
Buyrun
İki adet Dow Jones Future 60dk grafiği, uzaktan ve yakından bakış.
Uzaktan baktığımızda 7970 direnç 7500 civarı ise desteği olan orta vadeli kanal içerisindeyiz yani [B][COLOR=DarkOrchid]mor [/COLOR][/B]halkadayız.
Yakından baktığımızda kırmızı halkanın içerisinde olduğunu görüyoruz bu durum kısa vadede hapis durumu yaratabilir. Kırmızı halka içerisindeki destek direnç değerleri ise 7690-7890.
Uzak ve Yakın bakış grafikleri aşağıda
[B]UZAK[/B]
[IMG]http://www.resimage.net/images/ushezptdd62iejhorx3d.png[/IMG]
[B]
YAKIN[/B]
[IMG]http://www.resimage.net/images/wexwn5mkms914rudu22s.png[/IMG]
Seans başlıyor uykucular... açılış tahmini alalım..23 Nisan Çocuk Bayramını Kutlarım. Tüm voborsa üyelerinin çocuklarının ayrıca bayramını tebrik ederim.. iyi tatiller...
gut nornik voborsa,
canım ülkemin geleceği,geleceğimiz olan minik yavrıların baryamları kutlu bir o kadarda mutlu olsun...dileyen herkese de mevlam yavrı sahibi olmayı nasip etsin...yavrım var mutluyum...du gidiym bi öpiym yaw sıpayı.
onlarsız biz ne yaparız?
bol kazançlar & sevgiler & saygılar.............
E bal gibin alda kapatmış ya sistem Seyyah niçün kısa girdinüz histemmi???
[quote=QUEEN;106438]E bal gibin alda kapatmış ya sistem Seyyah niçün kısa girdinüz histemmi???[/quote]
geri sildim grafiği...ama gördüğünüz kısım bugüne ait değil ki geçmişten bir parça dedim ya...çarşamba kapanışı KISA tut konumunda...
EKİM 2008 sonu ve KASIM 2008 dönemi görüntüsü idi o...son kapanış yoktu...
astiden korkuyorum sistemimi kopyalayabilir diye sildim hehehehe
[QUOTE=SEYYAH;106439]geri sildim grafiği...ama gördüğünüz kısım bugüne ait değil ki geçmişten bir parça dedim ya...
EKİM 2008 sonu ve KASIM 2008 dönemi görüntüsü idi o...son kapanış yoktu...[/QUOTE]
Ahzoooo enşüldigen...
kısa devammmm... haaa haaaaaaa :)
:):)
Sabahten beri sanko terminal ve fx2000 calısmıyor hayben boyle isin deermiisim :))
TBMM nin 89. acılıs yıldonumu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun arkadaslar
[quote=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106387]Haber ne olursa olsun ben ne kadar inanmış olsam bile short long devam.Kimseye söylememem lazım.Ben bilsem bile uygulamam zaten.Yine alsata devam.Ama şunu belirtiyim.Hareketi 2000 puan marjda oynatacak derecede diye düşünüyorum.Rakam var ortada imf ile ilgili ve kesin nihai karara yakın.Yani 10 milyar dolar da olabilir 40 milyar dolarda.Neyse cuma düşerse haber bakarız.Ben de böyle haber gibi birşey bekliyordum bugün akşam saatlerinde bekliyordum da bakalım cuma birşeyler olacakmı.Ben az teksaslının forumuna bakayım.Burada yazı kalmadı okunacak.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106396]Çevremde inanın bin tane adam var heryerde kulağı olan ama onlar konuşur konuşur susarlar.Ben tiyo şu bu ile borsada para kazanılmayacağını çokkkk önceleri öğrendim.Anamdan bile tiyo duysam yalan diye inanmam.Bu kadar nettir.Yalan olmasa da beklenti bitti derler çakarlar.Rakamı beğenmedik derler çakarlar.Beğendik derler alırlar.Beklenti devam derler alırlar.O yüzden tiyo şu bu borsada o kavramları ben çok önceleri unuttum.Ne diyor gazetede algılarımı yatırım uzmanlarının yön vermesine izin vermiyorum.Boru değil atasözü gibi söylemişim.Uzmanmış.Ne uzmanı 1500 lira maaşla çalışan uzman.Onlar uzmansa gitsinler dünyada milyar dolarları kazanıp da altlarına ferrari çeksinler.:D:D(Not 1500 lira küçümsemek için değildir 1500 liranın değerini benden iyi kimse bilemez.Sadece uzmanlarsa daha çok kazanmayı niye bilmiyorlar diye yazdım.)Bu arada bugün vade sonu yaklaşmasına rağmen 17000 e çıkan açık pozisyon artışı bakalım kimde patlayacak.Normalde bu son günlerde düzenli olarak 2000 3000 4000 hergün azalması lazımdı.Bu vade çok ilginç kapanacak.Şu andan itibaren hergün azalması lazımdı.İlginç birşey daha var bu vade sonuna doğru geldik hala sonraki vadede 16milyon tl hacim var çok az.Nedeni ne acaba.5 iş günü var vade sonuna üst vadede 16milyon tl hacim var çok az.Birşeyler dönüyor.Geç anlayacaz yine.Şu anda o üst vade haziranda en az 150 milyon tl hacim olması lazımdı bu saatten itibaren.Hiç yoktan yakın vadenin onda1i olsa 135 milyon tl eder.Ama bu yüzde1 i civarı.Çok az.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106399]Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106400]Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..kom.kom.lelele.lelele:..:.Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı..kom[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106401]Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106404]Vob işlem hacmi rekoru kırmış ben 250 500 adet alıcı bulamıyorum.Ortada var bir dümen.Hacimler niye böyle çoğalıyor ya.Ben emir vericeğim kademe bomboş çakamıyorum hep pasifte kalıyor malım.Kaç kere bugün kademe düşürdüm kaldırdım hep kaldı yarısı pasifte.Daha çok yol var alınacak.Hala likit değiliz.Fdow gibi olup şöyle tek tuş 10 20 trilyona alıcı satıcı bulmak lazım.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106405]Ben de büyütmedim evet.üüüBu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106408]Bu ama müştericik değil.Müşteri.:..::..::D:DBaşkasında 5000 işlemde alacağı karı bende 100 000 işlemde almış olacak.O yüzden öyle.Yoksa napsın bizi.5000 işlem yapan adama onbinde 1.5 verip alacağına.100 000 işlemi geçen adamdan alası var demekki.Aynı kapıya çıkıyor.Hemide terminal cart curt herşey dahil.Bu arada bir anlaşma daha var kabul etmiyorum.Bize 5 milyar ver Gökhan üstüne sadece masrafları ver diyorlar.Yani bedava çalış diyorlar.Bu şekil biraz sakat.Çünkü ben 5 milyarı her zaman verme gibi bir zorunlulukta olacam.Piyasa her zaman oynamaz ve ben de vob oynamayabilirim.5 milyarı adam çatır çatır alır sakata geliriz.Benim portföy 5 milyarı kaldıramayacak kadar küçüledebilir.O yüzde böyle iyi.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106411]Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.üüü:D:DOkumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106413]Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.:D:D:DAynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106415]Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.:D:D:D[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106417]Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.:D:D:o:o[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106422]Adamlar olmayan parayı kasaya koydular da turşusunu bile kurdular.Bir de olsa napacaklar bakalım.Yılan hikayesine son vermeleri lazım artık.Bu arada 24 nisanda imf bahar toplantılarımı ne var diyorlardı.24 nisan da mübarek gün tühhh.üüü.lelele.lelele.kom.kom[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106423]Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106426]Kız teşekkür de edemiyorum gece gece git yavfff.Teşekkür kontürüm bitmiş.Borç ver Selçuklu.He hamdolsun manyadık..kom[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106429]Tabiki beraber oturacağız.:D:DBen destek atarım sana.Bugünkü gibi.Ama nasıl senden yana oldum bir ara sonra 675 nasıl longladım.Anında satarım ayu kardeşlerimi.Ama sonra geldim yine kardeş olduk.Cuma da öyle kardeş kardeş kalırız.Ama her an satarım vucuduma boğa kanı lazım bugünlerde doktor bey tavsiyesi.:D:DAyu eti de yerim..dng[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106431]Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.:D:D:D[/quote]
Forumun havasını değiştirdin be Gökhan hocam :( hiç memnun değilim bu durumdan ama saygı duyuyoruz tabiki.
Özellikle bir günde ,hemde 1 kaç dakika arayla vob batar yok yok vazgeçtim vob çıkar demeleriniz çok mahsurlu bence.Ve bu öngörülerünüzde okadar emin okadar kesin kullanıyorsunuz ki ....Size değer verenler yada takip edenler varsa sizi yad ederken çok uzun uzun anıyordur.
Tabiki sizinde dediğiniz gibi sizin cümlelerinize bakarak yatırım yapanlar sizin deyiminizle akılcı değiller.Ama kazara 1 kişi bile yorumlarınızdan zarar görüyorsa yazık o insanlara.Ki zarar sonrasında muhtemelen zarar eden kişinin yad etmesiyle sizede çok yazık oluyordur.
Uzatmayayım ...paylaşmak istedim sadece.
yoklama vermeye gelmeyenler not edilmiştir ilk seansta PY tarafından geregi yapılacaktır..
DEVLET BAKANI SIMSEK, ABD'YE GITTI
-DEVLET BAKANI SIMSEK, ABD'YE GITTI
ISTANBUL (A.A) - 23.04.2009 - DEVLET BAKANI MEHMET SIMSEK BASKANLIGINDAKI
BIR HEYET, ULUSLARARASI PARA FONU (IMF) VE DUNYA BANKASI GRUBU'NUN BAHAR
TOPLANTILARI'NA KATILMAK UZERE ABD'YE GITTI.
THY'YE AIT UCAKLA NEW YORK'A HAREKET EDEN SIMSEK VE BERABERINDEKI HEYET,
WASHINGTON'DA BAHAR TOPLANTILARI SIRASINDA, DIGER ULKE YETKILILERI, ULUSLARARASI
KURULUSLARIN UST DUZEY TEMSILCILERI, REYTING KURULUSLARI VE ULUSLARARASI
YATIRIMCILARLA DA TEMASLARDA BULUNACAK.
BU KAPSAMDA, ARALARINDA G20 ULKE BAKANLARI, IMF BASKANI DOMINQUE STRAUS
KAHN VE BIRINCI BASKAN YARDIMCISI JOHN LIPSKY VE DUNYA BANKASI BASKANI ROBERT
ZOELLICK'IN DE BULUNDUGU UST DUZEY YETKILILER ILE GORUSMELER YAPILACAGI
OGRENILDI.
AYRICA, SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYETIN, IMF ILE YURUTULEN PROGRAM
GORUSMELERINE WASHINGTON'DA DEVAM EDECEGI BILDIRILDI.
(SM-KOS-NUR)
11:30 23/04/09
--AA--
yetkili eleman geliyo bakkk
yönü şaşırdı bunlar yine...almayacaksınız arkadaş basın aşağı basın...SHORT yani SHORT...down down yani up değil...
şuanda ,yurtdışı nasıl...
[quote=ÖZGÜR EFE;106443]Forumun havasını değiştirdin be Gökhan hocam :( hiç memnun değilim bu durumdan ama saygı duyuyoruz tabiki.
Özellikle bir günde ,hemde 1 kaç dakika arayla vob batar yok yok vazgeçtim vob çıkar demeleriniz çok mahsurlu bence.Ve bu öngörülerünüzde okadar emin okadar kesin kullanıyorsunuz ki ....Size değer verenler yada takip edenler varsa sizi yad ederken çok uzun uzun anıyordur.
Tabiki sizinde dediğiniz gibi sizin cümlelerinize bakarak yatırım yapanlar sizin deyiminizle akılcı değiller.Ama kazara 1 kişi bile yorumlarınızdan zarar görüyorsa yazık o insanlara.Ki zarar sonrasında muhtemelen zarar eden kişinin yad etmesiyle sizede çok yazık oluyordur.
Uzatmayayım ...paylaşmak istedim sadece.[/quote]
merhaba
bahsetmışolduğunuz bu konu ıle ılgılı olarak herkes kendı duşuncesını soyledı ve konu kapandı son zamanlarda oluşan ortamdan herkesın memnun olduğunu düşünüyorum
bellı arAlıklarla bu konunun tekrar gundeme gelmesınıde manıdar buluyorum kısacası bu konudan ekmek çıkmaz artık
sadece kendı duşuncemı belırtmek ıstedım.brv
[QUOTE=haguan;106434]
[IMG]http://www.resimage.net/images/wexwn5mkms914rudu22s.png[/IMG][/QUOTE]
QUEEN bak dowda alçalan takoz var.
[quote=SEYYAH;106446]yönü şaşırdı bunlar yine...almayacaksınız arkadaş basın aşağı basın...SHORT yani SHORT...down down yani up değil...[/quote]
[URL="http://www.kucukresim.com"][IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/dji1e94f.jpg[/IMG][/URL]
Yukarıda günlük sata gelsin bekle.:..:
[QUOTE=abka;106447]şuanda ,yurtdışı nasıl...[/QUOTE]
Fdow %1 artıda Dax eksilerini kapadı artıya geçsem mi diye düşünüyor.