günaydınlar...
fdow ve nıkkeı ne durumda?
Printable View
günaydınlar...
fdow ve nıkkeı ne durumda?
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]24 Nisan Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Nis) 11:00 82,6 81,6 Yüksek [/U]
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Nis) 11:00 82,3 82,1 Orta
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Nis) 11:00 82,1 82,7 Düşük
[U]GBP GSYH (q/q) (Q1) 11:30 -%1,5 -%1,6 Yüksek [/U]
[U]GBP GSYH (y/y) (Q1) 11:30 -%3,8 -%2,0 Yüksek [/U]
GBP Perakende Satışlar (a/a) (Mar) 11:30 -%0,5 -%1,9 Orta
[U]GBP Perakende Satışlar (y/y) (Mar) 11:30 %1,3 %0,4 Yüksek[/U]
GBP Hizmet Endeksi (3a/3a) (Şub) 11:30 -%1,3 Düşük
[U]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Mar) 15:30 -%1,5 %3,4 Yüksek [/U]
[U]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık Hariç) (Mar) 15:30 -%0,8 %3,9 Yüksek [/U]
USD Yeni Konut Satışları (a/a) (Mar) 17:00 %0,9 %4,7 Orta
USD Yeni Konut Satışları (Mar) 17:00 340K 337K Orta
[B]USD Geithner'ın Konuşması 23:30 Orta[/B]
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
Nomura Holdings, Inc. (NRSCF.PK) ---$ (09:00 TSI)
3M Company (MMM) 0.86$ (Açılış Öncesi)
[B]Ford Motor Company (F) -1.24$ (Açılış Öncesi)[/B]
Xerox Corporation (XRX) 0.04$ (Zaman Belli Değil)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=abka;106578]günaydınlar...
Fdow ve nıkkeı ne durumda?[/quote]
fdow 7859 - %071
nıkkeı -%1,48
[quote=Astatin;106560]aa bu arada fdj tepesine göre 45 puan aşağı gelmiş yaklaşık :)[/quote]
yok 115 gelmiş
günaydn bol kazançlar..tatil demeyip paylaşımda bulunan herkese teşekkrler:)
günaydın herkeşlere, futurelere bakınca eksi en kötü ihtimal nötr olması makuldur ama,
bu namussuzlar yine yamuk yapar artı açarlarsa şaşırmam.
dün gece eurusd den önce 10 pip civarı zarar sonra 25 pip kar yaptım, tam 15 dolar civarı karım var:D
[quote=traderx;106583]günaydın herkeşlere, futurelere bakınca eksi en kötü ihtimal nötr olması makuldur ama,
bu namussuzlar yine yamuk yapar artı açarlarsa şaşırmam.[/quote]
yok kardes 36425 açarız. sonra 600 lere tepki sonra 225 e düşeriz. gerisini sonra yazarım.:)
bide arkadaşlar dün gece rüyamda KERVT i çift tavan cekmiş gördüm. 2. seans kapanışı 11900 dü.
günaydın.... bol kazançlar
gut mornik voborsa....
herkeşe bol kazançlar.........
36600 uzun....
py m işini bilir yine kımseyı magdur etmeyen bi açılış oldu teşekkür ederem buradan
herkese günaydın.
USD/NOK long ile başlayalım güne.
bu arada zaten VOB da short noktamıza ilerlesin azcık. :)))
bi halt olmaz bugün vob endeksten, başında durmaya bile değmez, yatayda adam sevecekler kısaca
[QUOTE=mozkan;106591]bi halt olmaz bugün vob endeksten, başında durmaya bile değmez, yatayda adam sevecekler kısaca[/QUOTE]
valla çarşambadan şortum 37000 üstüne çıkmadanda işlem yapmayacam obo boğazı bugün kırılsın istiyorum.
[quote=traderx;106592]valla çarşambadan şortum 37000 üstüne çıkmadanda işlem yapmayacam obo boğazı bugün kırılsın istiyorum.[/quote]
bugün kademecilerin günüdür, favori kurumlar euro, marbaş ve TERA :D
birilerinin tatilde canı sıkılmış oyun oynuyorlar galiba 1 er 1 er 2 şer 2 şer alım satım yaptılar yüzlerce
Sn Mozkan eur/usd veediginiz hedefe gidermi bir realiz bekliyormusunuz bir gorusunuzu alabilirmiyiz mumkunse
tesekkurler
way anasını 675 stop..
gunun en ıyı alıcısı ilginc..herkesın işlem yaptgı bı kurum degıldr kendılerı
queen bak uzun devam işte.... :)
sıfır sıfır elde var sıfır dedik ya......
vadeli 30 36600 altı sat ,ustu alda bende
Günaydın arkadaşlar hepimize bol kazançlar
Aklıma gelmişken dün gırfları incelerken 60dk daki uyumsuzluğu görünce ödüm patladı çarşamba telaş içinde gözümden kaçmış açılışda o korkuyla 700 den uzunları kapadım.
İşlemler mi çok az oluyor bende mi bir sorun var?
elimde halihazırda kısalarım olmasa 800-900 gibi kısalamaya başlardım heralde.
[quote=VOBiX;106602]İşlemler mi çok az oluyor bende mi bir sorun var?[/quote]
az oluyo..dayılar çreşmbadan tatıle cıkms gıbı..bugun beklenen hacmi görmiycez bu gidişle
tutturabilene altın kontratlarında daha iyi para var. boşverin endeksi :)
[QUOTE=mbm;106598]queen bak uzun devam işte.... :)
sıfır sıfır elde var sıfır dedik ya......[/QUOTE]
boşa stres yapmışız en iyi açılış oldu kimseyi üzmedi :)
günaydın .. uzun devam .. kapandığı yerden açmış vadeli vay anasını .. :D
[QUOTE=selçuklu;106486].. yarın cuma namazını müteakiben .. helva dağıtılacak . .selçuklu helvaları .. damak tadından anlayanlara .. hahahahahaha :D :D :D :D
iyi adamdım ben yavv üüüüüüüüğüğüüüğğğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/4913/hhhic9.jpg[/IMG][/QUOTE]
helva falan yok .. gelmeyin boşa .. bidahaki sefere artık ... hahhahah :D :D
[QUOTE=selçuklu;106607]günaydın .. uzun devam .. kapandığı yerden açmış vadeli vay anasını .. :D[/QUOTE]
he yukarı uzatsın yılan kafasını......lelele.lelele
VOBIX,
yahu geçen göstermiştin MS ta farklı sistemleri farklı grafta izlemeyi.2 farklı grafta 15 dk periyotta izlemek istiyorum vadeliyi.bunun için ne yapmak gerekiyordu?zaten birisini normal izliyorum bi normal 5 dk graf açıp diğerini nasıl yapacağım?
ve bu grafı nereden nasıl çağırmam gerekiyordu?
teşekkür ederim,
p.s.
seni aradık hastaykene yüzümüze tel kapattın ayıp be.hiç utanmadan yok...:p
[quote=mbm;106609]he yukarı uzatsın yılan kafasını......lelele.lelele[/quote]
uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.
[QUOTE=trader38580;106611]uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.[/QUOTE]
aynen katılıyorum tek şey, tırstırıyor oda garantiyi 3,12 ye kadar almaları, yinede kısa devam bugün kara cuma olsun, nede olsa mübarek gün:D
[QUOTE=trader38580;106611]uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.[/QUOTE]
bizde kesinlik yoktur...
saltanatımız sat verene kadar sürer...
ordada yeni bir saltanat başlar........:)
ben böyle piyasanın ............
[QUOTE=SEYYAH;106614]ben böyle piyasanın ............[/QUOTE]
bende bendeüüüüüü:D
fincan kulp görmeye başladım ben... uzunum ya....
[QUOTE=SEYYAH;106610]VOBIX,
yahu geçen göstermiştin MS ta farklı sistemleri farklı grafta izlemeyi.2 farklı grafta 15 dk periyotta izlemek istiyorum vadeliyi.bunun için ne yapmak gerekiyordu?zaten birisini normal izliyorum bi normal 5 dk graf açıp diğerini nasıl yapacağım?
ve bu grafı nereden nasıl çağırmam gerekiyordu?
teşekkür ederim,
p.s.
seni aradık hastaykene yüzümüze tel kapattın ayıp be.hiç utanmadan yok...:p[/QUOTE]
Görüşmedik ki yüzüne kapatayım. Fakat şarjı bitiermiş olabilirsin.
Grafı aç. Ssitemi hazırla File>Save As de isim ver ve kaydet. ikinciyi aç ona da sistemi ekle onu da başka isimle kaydet böyle böyle istediğin akdar takip edebilirsin.
Bunları açarken en altta Chart seçili oalcak ana dosya (X30YVADE) Smart Chart oluyor.
[quote=mbm;106616]fincan kulp görmeye başladım ben... uzunum ya....[/quote]
tobo falan yok mu abi 41000 hedefli:..:iyice bi bak..