[QUOTE=marakes;106618]tobo falan yok mu abi 41000 hedefli:..:iyice bi bak..[/QUOTE]
şimdilik fincan kulp ve kahve ile idare edeceğiz......:):) heee
Printable View
[QUOTE=marakes;106618]tobo falan yok mu abi 41000 hedefli:..:iyice bi bak..[/QUOTE]
şimdilik fincan kulp ve kahve ile idare edeceğiz......:):) heee
[quote=trader38580;106605]tutturabilene altın kontratlarında daha iyi para var. boşverin endeksi :)[/quote]
aman diyim. acemisini çok fena çarparlar onda. :)))
[QUOTE=mbm;106619]şimdilik fincan kulp ve kahve ile idare edeceğiz......:):) heee[/QUOTE]
yılanda şaşırdı napacağını ..yukarı gap olması lazımdı olmadı .. pazartesiye artık .. pazarteside yukarı gap olmazsa o yılandan bi halt olmaz .. :D:D
ecnebilerin çoğu ala geldi ama bizde bariz satış baskısı var ilginç bir gün olacak.
sistemimde 725ten beri alda ben satta sonu hayrolsun.
Şu dakkadan itibaren kısayım bu gün hiç içime sinmedi hayırlısı bakalım
ne uğraşacam tek tek kademe kademe alamaya diyor vob.
çıksın spot ardından 10ar 10ar alırım kademeleri diyor :P
Burası bugün şelale olacak.Altında kalmayın.
[quote=ÖZGÜR EFE;106624]ne uğraşacam tek tek kademe kademe alamaya diyor vob.
çıksın spot ardından 10ar 10ar alırım kademeleri diyor :P[/quote]
aynı şekilde ne uğraşacağım tek tek kademe kademe vermeye diyor.düşsün spot ardından 10 ar 10 ar veririm nasılsa diyor...
bu sefer dgru alarm paketlemeler başladı
sankodan foreks kullanan arkadaşlardan bir istirhamım olacak. nisan vadelinin grafik üst köşesindeki kontrat kodunu yazarsa memnun olurum.. bol kazançlar..
arkama yaslandım aslın güngör dinliyorum:
aşk her şeye değer, seninle anladım,bin yıl geçse sürer seninle rüzgarım,
huzur şırıl şırıl:D:D:D
[quote=Leblebi;106628]sankodan foreks kullanan arkadaşlardan bir istirhamım olacak. nisan vadelinin grafik üst köşesindeki kontrat kodunu yazarsa memnun olurum.. bol kazançlar..[/quote]
ben kullanmıyorum ama sanko vob terminalde 111F_IX0300409 yazıyor. işine yararmı bilmem.
700 u gecemedıkden sonra uzunlara bı muddet gecmıs olsun denir sanki..orda takılıp kalıyo kac gundur..ama uzaklasmaması da umut verici
[quote=GOKHANFINDIK;106625]Burası bugün şelale olacak.Altında kalmayın.[/quote]
Umarım kalan olmaz
[QUOTE=trader38580;106630]ben kullanmıyorum ama sanko vob terminalde 111F_IX0300409 yazıyor. işine yararmı bilmem.[/QUOTE]
bununla ulaşamadım foreks graf üstündeki ile deneyecektimde...graf görmeye..
[QUOTE=Leblebi;106628]sankodan foreks kullanan arkadaşlardan bir istirhamım olacak. nisan vadelinin grafik üst köşesindeki kontrat kodunu yazarsa memnun olurum.. bol kazançlar..[/QUOTE]
sankO değil ama yinede foreks kodu 111F_IX0300409
Dolara global anlamda iyi veriyorlar.
[quote=VOBiX;106635]Dolara global anlamda iyi veriyorlar.[/quote]
altın kontrato ları da ufaktan yamulmaya başladı ons a ragmen dolar dustgnden
[quote=VOBiX;106635]Dolara global anlamda iyi veriyorlar.[/quote]
1616-20 ye kadar yolu var sonrası yukarı.:yü:
Haziran vadede EFG-Deutsche 36,325ten özel emirle 4000 kontrat paslaşmışlar.
hacim çok düşük yaw vadelide 28.000 kontrat
[quote=VOBiX;106638]Haziran vadede EFG-Deutsche 36,325ten özel emirle 4000 kontrat paslaşmışlar.[/quote]
taşınmalar gec de olsa basladı yenı vadeye..
911,45 gold kısa .. maliyet stoploss ..
yanlz dışarının gazı bıterse fnapcz merak konusu..adamların işine gelmıyo nedense bu yukselıs..ama dusurmek de ıstemıolar dertlerı 100 200 puana sıksıtrmak
dax 30 dk içinde 4557 yi görebilir
çin'in altın aldığı haberleri altın fiyatını yükseltti...
Altın fıyatları bugun asya pıyaslarında yukarı yonlu bır seyır ızledı. Altını
yukarı ceken temel faktor ıse cın`ın altn rezervlerınde yasanan guclu artıs
oldu.
Cın`ın dovız pıyasalarındakı ust duzey dugzenleyıcı otorıtesı hu xıaolıan cın`ın
altın rezervının 1054 ton sevıyesıne ulastıgını acıkladı. Bu rakam mart ayında
acıklanan toplam dovız varlıgı ıcındekı 600 tonluk dovız rezervıne gore ıkı kata
yakın bır artıs ıfade ettı. Bununla bırlıkte halen 1054 ton sevıyesınde oldugu
belırtılen altın rezervlerının ıcıne ne tur altınların dahıl edıldıgı ıfade
edılmedı.
Ote yandan hu xıaolıan cın`ın rezervlerınde bulundurdugu altın rezervının 2003
yılından bu yana 454 tonun uzerınde bır artıs gosterdıgını belırttı.
Bu rakam cın`ın abd, almanya, fransa ve ıtalya`nın ardından en buyuk altın rezervıne
sahıp ulke konumuna sokuyor.
Bu acıklamaların ardından altn fıyatlar abd kapanısına gore 8.47 dolar deger kazandı.
-matrıks-
|
[QUOTE=SEYYAH;106639]hacim çok düşük yaw vadelide 28.000 kontrat[/QUOTE]
vade sonu sayılır birde haftanın son gunu deyü bulaşmak istemezuk
Mehmet Şimşek haftasonu IMF Başkanı Strauss-Kahn ile Washington'da görüşecek. - CNBC-E -
Bugün IMF haberlerinden ekmek yok.
eller tetikte olmakla beraber bi roket modu gelebilir bugun yeniden..
[quote=selçuklu;106641]911,45 gold kısa .. maliyet stoploss ..[/quote]
biraz geç davranmışsın gibi geldi bana Selçuklu. tam destek noktasında. teperse alırlar yukarı...
umarım yanılırım. bol kazançlar...
ralli-şelale-ralli-şelale-ralli-şelale..... :confused:
[QUOTE=unlimitted;106648]biraz geç davranmışsın gibi geldi bana Selçuklu. tam destek noktasında. teperse alırlar yukarı...
umarım yanılırım. bol kazançlar...[/QUOTE]
doğru alt bandda 5 dk.... unlimited . . gavurlara helva yedirmem merak etme ...
[QUOTE=SEYYAH;106649]ralli-şelale-ralli-şelale-ralli-şelale..... :confused:[/QUOTE]
yerdeki yarpakların hepsini saydım ilk sayımın ralli kelimesiyle .. somra devam ettim kalan son yarpak şelale:confused:
astatin 800 den boğa saflarına katılıt
roket modu az da olsa aktif sanırım:)
son 5 dakda efg 2700 artıda
selçuklu vur sopayı ayuların kafalarına kafalarına :) fincan kulp, tobo, bobo, bayrak flama zart zurt her bişi görüyorum..hatat mehmet şimşek de gözüme alain delon gibi görünüyo...
3 hedefi 45000, 5 hedefi 70000olsun..zuhahah
[quote=fXci;106651]yerdeki yarpakların hepsini saydım ilk sayımın ralli kelimesiyle .. somra devam ettim kalan son yarpak şelale:confused:[/quote]
625 ten lönküm açılıştan bi sonraki barda LONG dedi zistem.işime gelir...İNŞALLAH rallidir...
ama okşuyorlar kimi sankim...ben can sıkıntısından yoldum yarpaklarını papatyanın.sistemime sadakatim %100 olarak devam ediyor.istedikleri gader öpsünler eni sonu bende inşallah TREND de olacağım...
36600 kısa...
36675 uzun yaptık arada... işlerden yazamadık...
uzun devam.........
benim tespitim genelde büyük hareketler aşağı veya yukarı hep 2.seans başlıyor.onun haricinde böyle zıplamalar,geri çekilmeler sadece çarpamaya yarıyor...
bakalım ezber bozacaklar mı? yoksa aynı tas aynı hamam mı?