amanın amanın +230 puan mı ? *
Printable View
amanın amanın +230 puan mı ? *
Evet futurlar güzel artı açıldı, dow açılışı yarın 180-280 puan artı ile başlayabilir, nikkei futurda artı ama bakalım neolacak, saygılar.
09:30 Açılış şu durumda 50450-50600 olabilir, sabaha bakarız artık, saygılar.
[QUOTE=mozkan;32184]eurousd ve usdjpy ikilisinin eşanlı hareketlerinden hep işkillenmişimdir, cuma ikisi birden düştü bugün ise ikisi de artıyor ve ikisi de dipten savruldu, birisi yalan ama hangisi?[/QUOTE]
[QUOTE=akinolukentuf;32185]ikiside doğru yolda olabilir olsada eurousd yamulabilir gene gibi, sterlini alıyorlar alsınlar bir zahmet göçükte kaç aydır .sabaha dpğru belli olur kolları bacakları alsınlar hele bir cumadan kalan.[/QUOTE]
Valla bravo, eur/usd yamulacak galiba bu gidişle, çok ilginç.
Son kez paritelere bakiim dedimdi, eur/usd 1,43 ün altına fazlaca sarkarsa amaniiin diyorum bakalım, saygılar.
Bide şu aleti beğendim gece gece, tam borsacı işi yapmışlar :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=389&stc=1&d=1220827376[/url]
sistemide yükleyebilirmiyiz acaba :)
[ATTACH]390[/ATTACH]
Fut cosmus yahu
[QUOTE=bull market;32199]Bide şu aleti beğendim gece gece, tam borsacı işi yapmışlar :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=389&stc=1&d=1220827376[/url][/QUOTE]
demin burda reklamını gordum hp cıkarmıs o daha guzel kucuk hem
[quote=bull market;32201]sistemide yükleyebilirmiyiz acaba :)
[ATTACH]390[/ATTACH][/quote]
gft ile bir ara çalışayım demiştim, özellikle trade platformlarının cazibesi nedeniyle, teknik analiz olarak aklınıza gelen ve bulamayacağınız bir şey yoktur, realtime kagi bir örnek mesela, ama bu arkadaşlarda DEALING DESK vardır, yani emirler piyasaya iletilmez, müşterileri veya kendi portöyleri arasında hallederler emirleri, kısaca kasa asla kaybetmez, yani stopunuz kesinlikle ve take profit emriniz şansınıza çalışır :D
[QUOTE=mozkan;32204]gft ile bir ara çalışayım demiştim, özellikle trade platformlarının cazibesi nedeniyle, teknik analiz olarak aklınıza gelen ve bulamayacağınız bir şey yoktur, realtime kagi bir örnek mesela, ama bu arkadaşlarda DEALING DESK vardır, yani emirler piyasaya iletilmez, müşterileri veya kendi portöyleri arasında hallederler emirleri, kısaca kasa asla kaybetmez, yani stopunuz kesinlikle ve take profit emriniz şansınıza çalışır :D[/QUOTE]
Bizim vob dada bu olayı yapıyorlarmıki? yada yapan aracı kurum varmıdır biliyormusunuz diyim, mümkün heralde, saygılar.
[quote=bull market;32205]Bizim vob dada bu olayı yapıyorlarmıki? yada yapan aracı kurum varmıdır biliyormusunuz diyim, mümkün heralde, saygılar.[/quote]
vobta duymadım, yasal olarak yapılacağını da sanmıyorum çünkü derinlikli ekran hemen hemen herkeste var, bizimkiler bunu göze alamaz, emirler direkt vobaş a iletililiyor çünkü.
forex derinlikli ekran
alan kim satan kim belli değil