[quote=a.kaya;258741]yarın kapalımı ki borsa pazartesi sabahı falan dediniz :confused:[/quote]
Yok patron bugün vade sonu ya, ben hep hafta sonu sanıyorum... Sabahtan beri böyle... Hayatım borsa oldu.... Acilen tedavi lazım... üvvvv.... :..:
Printable View
[quote=a.kaya;258741]yarın kapalımı ki borsa pazartesi sabahı falan dediniz :confused:[/quote]
Yok patron bugün vade sonu ya, ben hep hafta sonu sanıyorum... Sabahtan beri böyle... Hayatım borsa oldu.... Acilen tedavi lazım... üvvvv.... :..:
Yysd
............
Eğer vadeler arası fark + 300-400 olarak kapanırsa yarın o kadar bir + gap'i absorbe edebilir demektir. Yok yarın - gap olacaksa çok vahşet olur... :)
[quote=Astatin;258743]Yy-gd-sd
............[/quote]
''yorum yok gısa devam sorunsuz devam '' mı demek istediniz aceb :rolleyes:
bu arada yiyorlar hocam resmen bi vd sinyal gelirken öbüründe gelmiyor tek vd ye bakıyosun gene olmuyor iyisimi hiç bulaşmamak son gün demi :)
kta de yenı vade için obo var desem...69600 altında hedefı 671xxler desem ne yazar kı...yaw hıc tat kalmadı ...grafıkler de sat dıo...sıstem de sat dıo...hay allaaam...
[quote=a.kaya;258746]''yorum yok gısa devam sorunsuz devam '' mı demek istediniz aceb :rolleyes:
bu arada yiyorlar hocam resmen bi vd sinyal gelirken öbüründe gelmiyor tek vd ye bakıyosun gene olmuyor iyisimi hiç bulaşmamak son gün demi :)[/quote]
yorum yok gaddar disiplinle şort devam.kom
[quote=Strategist;258744]Eğer vadeler arası fark + 300-400 olarak kapanırsa yarın o kadar bir + gap'i absorbe edebilir demektir. Yok yarın - gap olacaksa çok vahşet olur... :)[/quote]
ya aslında usdtl felaket geliyor diyor ama vobda fena çalkalıyorlar vd sonu diye poz ayarlaması yapıyorlar galiba
re short .. short uzlaşacam .. vayyy ..
[quote=Strategist;258734]Haziran geçici al çakıyor, Ağustos satta... Ben Ağustos'a geçmiş olduğum için ben de sattayım... Ama pazartesi tüm grafikleri x30yvade'ye geri çevireceğim, böylece eğer alda kalırsa Pazartesi sabahı ben satta sistem alda olacak... Al bakalım belayı başına... :mad:
Bir daha hayatta bir vade kapanmadan diğerine geçmeyeceğim. Bu da ders oldu.[/quote]
Saatlik sistem test eden ve kullanan muhtemelen X30YVADE grafiğinde test yapmiştir, elindeki sistemin testide gecmiş vade gecişlerinde son ana kadar yakin vadeli grafiği baz aldiğina gore son ana kadar yakin vadeli daha iyi olacaktir.
vaş..... kısa aynı yerden.....
kapanışı bekleyemedik.....uzunlamak için.
ucuz yırttık
ulan ben böyle işin ne sabırsız adamım yahu :..:
amanında amanın ..
pull back'imi yaptılar.
69.825 long.
YYSD........kraşieynseync
[quote=tıfıl;258710]dünden beri ağustosta 69500 bekliyorum az kaldı gelmesine 69650 gördük ama...bence..[/quote]
burdan kapatacağız...bence..
.lelele.lelele.lelele tey tey tey
[quote=TIFIL;258767]burdan kapatacağız...bence..[/quote]
tebrikler tıfıl....brv
yygd .. uzlaşacam .. vayyy ..
[FONT=System][SIZE=7][COLOR=red]YYSD[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=System][SIZE=7][COLOR=#ff0000]Font: System[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote=unlimitted;258762]pull back'imi yaptılar.
69.825 long.[/quote]
göstergeler düşüşü şimdilik onaylamadı. long devam...
yalnız pis tırstım. satış fazla seri geldi.
tam ters köşe vade sonu oldu...hehehehee.. sabrımızın meyvesini aldık sonunda...
geceye de full short devam..
68750 den kapandım kısaları.. haziran vade bitti benim için......
69400 uzun gece pozisyonu...agustos vade.......
dow gece toparlasa bile spotla ağustos vade arasında 1000 puan fark var.. yapacağı artı gap ne kadar olabilir ki..::::::
[QUOTE=mbm;258776]68750 den kapandım kısaları.. haziran vade bitti benim için......
69400 uzun gece pozisyonu...agustos vade.......[/QUOTE]
abi dikkat et .. makas falan .. üvvv .. ben şahsen .. yygd haziranda uzlaşacam ..
gül hanım sahneyi şelale hanıma bıraktı...
daha aşağıda 67800 destek olablir,ilerleyen günlerde...bence...
mental agustos üvvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/e227360f.png[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;258779]abi dikkat et .. makas falan .. üvvv .. ben şahsen .. yygd haziranda uzlaşacam ..[/QUOTE]
projeksiyonum belliydi....son saniyeye kadar kısa
son saniye vade değiştirip geceye uzun......
nasip....
10 dakika kadar erken oldu....
PALA cığım ağustos vade hayırlara vesile olsun....
UNLİPAT...bizr düzeltme -550 değil, +100:rolleyes:
[IMG]http://i46.tinypic.com/33vg3yh.png[/IMG]
Ne oldu şimdi 10 dk gittik ekran başından yvd göçmüş ama agustos yerinde sayıyor sanki
yuhhh diyorum.. haziran vade uzlaşma ile ağustos vade arasında 900 puan farkı var.. hem de bu havada..
geceye sembolik gısa .. ağustos ..
[quote=jerfin;258774]tam ters köşe vade sonu oldu...hehehehee.. sabrımızın meyvesini aldık sonunda...
geceye de full short devam..[/quote]
hazirana longladım iyi kapatacak deye... 1000 puan düştü bendeki şanss günü karsız kapadık gene ühühühühühühühüüh böyle işmi olur ühühühühü
yenı vadeye uzun ......
[quote=unlimitted;258773]göstergeler düşüşü şimdilik onaylamadı. long devam...
yalnız pis tırstım. satış fazla seri geldi.[/quote]
göstergeler hala toplandık, kuruldan "düşüşü onaylamadık" kararı çıktı dediler. bi bildikleri var diye düşünüyorum. :rolleyes:
tırsmıyor değilim....ağustos vade spot makası 700-800...yvadeye bastıkça bastı...hadi gelin hepiniz ağustosda şortlayın der gibiydi pala...tırstım vallaha....kısaları bir miktar azalttım..herkese iyi akşamlar..ankete oy verin lütfen
geceye uzun
herkese iyi akşamlar....
iyi akşamlar herkese
oyyy verinnnnnnnnnn
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5568[/URL]
iyi akşamlar.