-
[QUOTE=mozkan;32206]vobta duymadım, yasal olarak yapılacağını da sanmıyorum çünkü derinlikli ekran hemen hemen herkeste var, bizimkiler bunu göze alamaz, emirler direkt vobaş a iletililiyor çünkü.
forex derinlikli ekran
alan kim satan kim belli değil[/QUOTE]
Teşekkürler, paritelerde çok sakat durumlar olduğuna eminim zaten, peki siz bu ülkede parite işlemlerini en güvenilir şekilde yapılabilecek yerler olarak hangi kuruluşları biliyorsunuz? saygılar.
-
[quote=bull market;32207]Teşekkürler, paritelerde çok sakat durumlar olduğuna eminim zaten, peki siz bu ülkede parite işlemlerini en güvenilir şekilde yapılabilecek yerler olarak hangi kuruluşları biliyorsunuz? saygılar.[/quote]
ülkedekileri boşverin hiçbirisi ECN değil, bizimkilerin derdi ask bid arası pipleri açıp müşteriyi yolmak, çoğu yutdışı firmaların TR temsilcileri veya onların IB leri, ben yutdışında hesap açtırdım size direkt bir kurum tavsiye edemem, ama bence forexte komisyonla çalışan bir ECN tercih edin, çünkü forex lebi derya, faizsiz sistemi var, scalping yasaklayanı var, hesap açılışı alt limit 50000 dolar diyeni var, 1-500 leverage diyen var, paritede vadeli işlem yapan var, aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz
[url]http://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=74[/url]
-
Merhabalar ilk iş seans açıldığında 51000 e malı yazmak full short olacam İnşallah.Çünkü şu an da dow yüzde 3 artmış oldu cumaya göre.Hadi hayırlısı.
-
[QUOTE=mozkan;32208]ülkedekileri boşverin hiçbirisi ECN değil, bizimkilerin derdi ask bid arası pipleri açıp müşteriyi yolmak, çoğu yutdışı firmaların TR temsilcileri veya onların IB leri, ben yutdışında hesap açtırdım size direkt bir kurum tavsiye edemem, ama bence forexte komisyonla çalışan bir ECN tercih edin, çünkü forex lebi derya, faizsiz sistemi var, scalping yasaklayanı var, hesap açılışı alt limit 50000 dolar diyeni var, 1-500 leverage diyen var, paritede vadeli işlem yapan var, aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz
[url]http://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=74[/url][/QUOTE]
Teşekkürler, forumlarda gezmek iyidir:)
-
[QUOTE=Ronaldinho;32209]Merhabalar ilk iş seans açıldığında 51000 e malı yazmak full short olacam İnşallah.Çünkü şu an da dow yüzde 3 artmış oldu cumaya göre.Hadi hayırlısı.[/QUOTE]
Hemen kararı vermişin bakıyorum.brv, ya dow %5 artı kapanırsa akşama ? shortlar akşama kalmaz heralde dimi? güniçi short aç short kapamı demek istiyorsun?
-
Sabah açılış tahminim 51.925 bolingerin üst bandı...
-
[quote=bull market;32211]Hemen kararı vermişin bakıyorum.brv, ya dow %5 artı kapanırsa akşama ? shortlar akşama kalmaz heralde dimi? güniçi short aç short kapamı demek istiyorsun?[/quote]
Benim açtığım shortu tutmam mümkün değil en geç 15 dakika sürer kesin kapatırım.Sonra duruma bakarız.Ama 51000 civarı açarız gibi.Ama 51925 ancak şehir efsanesi olur.Mümkün değil o rakam.Yav kaç gündür yazıyorum.Ben mal tutacak biri değilim.Alınca hemen kaparım alır satarım.Bazen 1 dakikada 3 defa al sat yaparım.500 kontrat civarı olabiliyor bazen.
-
[QUOTE=teo;32212]Sabah açılış tahminim 51.925 bolingerin üst bandı...[/QUOTE]
birden olmasa bari:o
-
dow eğer gap li açılırsa 2006 yılının şubat ayındaki gibi bir durum olabilir. dow o zamanda bolinger bandının en altındayken ilk gün gapli açılmış ve 2. gün bandın üstünde kapatmıştı
-
[quote=efor;32215]dow eğer gap li açılırsa 2006 yılının şubat ayındaki gibi bir durum olabilir. dow o zamanda bolinger bandının en altındayken ilk gün gapli açılmış ve 2. gün bandın üstünde kapatmıştı[/quote]
O günler dün gibi aklımda çok iyi hatırlıyorum.İki gün üst üste çıkacak dow.Ama al sata devam biz.
-
daha cuma amerika seansı kapandığında citi, lehman, b of america hepsi %2.5 artıdaydı after hoursta. Finanasallarda yeni dip olmayacağını 15 temmuzda dibin olduğunu söylemiştim. 11050 kısa vadeli nefis bir alım noktasıydı.
fennie fredie olayı çözülmeden 11750-11850 arasının geçilmeyeceğinide aylar önce belirtmiştim, bu sistem dalgalanmalar olsada lehmanıda halledecektir merak etmeyin.
finansallar trade fırsatıdır Amerilkada, yanlız bazı arkadaşların 11050 den alıp 50 100 puana erken satış yapıyorlar, hedefler dipten yakalanış olduğunda daha yukarı konulmalıdır.
tamam 11450 lerden alsanız satın 50 puana ama 11050 den alıp 11200 den satmam, koy 200 puan stoploss bekle. kar olunca stoplossu alım noktana çek.
tabii terside yüksekten sattığınızdada önce 250 puan stop loss sonrasında kar olunca stoplossu satış noktasına çekip beklemek gerekir.
Sevgiler.
-
bir tüyo daha vereyim.
evet Amerika büyük bir tehlike atllattı eğer S&p dan Amerikanın kredi notu düşürülmeyeceği haberi geldi 10 gün önce fennie fredie için.
O rahatlıkla el koydular, bu haber gelmese el koymayı yapamazlardı.
sevgiler.