-
Sabahın uyuşukluğunu atamadan yediğim tokatla kendime geldim bunların hiç şakası yok 225 puan tokatlandım yarısını biraz evvel çıkardım bakalım ne olacak.
Kafayı iki dakika ekrandan çevirince sanki gözetliyorlar anında tokatı bastılar.
İntikamım feci olacak (Vobta en büyük düşmanlardan biri intikam duygusu sürekli kaybettirir) bunuda belirtmeden geçemiyecem.ama genede kızgınım.
-
anna ziestenim
[IMG]http://i40.tinypic.com/vh92jt.png[/IMG]
-
[QUOTE=VOBiX;106695]ABKA geçmiş testler yanıltıcı olabilir bak dün bulduğum sistemin performasnı aşağıda bahsettiğin throughlar filan yok ama ben şüpheleniyorum al sat oklarının yerini mutlaka değiştirir diye. Şimdi anlık takibe aldım en az 10 sinyalin yerini değiştirmeden koruyabilirse euraka diye bağırırım artık.
Zarar yok full kâr var.
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8366/56488016.png[/IMG][/QUOTE]
valla vobix bey ben daha önce çok sistem diye kafa patlattım çok yabancı forumlardan fx sistemleri falan araştırdım ama eğer oklar doğru çalışmışsa bu kadar sinyal verip 1 tane bile zarar yazmaması akla ziyan bir şey.brv
şu anda sinyal aldamı yoksa sattamı?
-
[QUOTE=traderx;106702]valla vobix bey ben daha önce çok sistem diye kafa patlattım çok yabancı forumlardan fx sistemleri falan araştırdım ama eğer oklar doğru çalışmışsa bu kadar sinyal verip 1 tane bile zarar yazmaması akla ziyan bir şey.brv
şu anda sinyal aldamı yoksa sattamı?[/QUOTE]
21.04.2009 14:50de 35925ten long
MS testinden çıktı bu ssitem ama ben de inanmıyorum zaten.
Gerçek olamayacak kadar güzel çünkü.
-
kolay gelsin,iyi seanslar !
-
İnsider seziyorum ben.850 short 875 long 900 short 875 full long devam.3 vakte kadar 37500 görüyorum.Falcı teyze geldi yine.Eee hep metrocularmı olacak.Falcı teyze moda şimdi.
-
[quote=YAVUZHAN;106704]kolay gelsin,iyi seanslar ![/quote]
abi nerelerdesin özlettin kendini ve espirilerini :)
-
bayrak mı desem flamımı desem..yok yok hiç bulandırmayayım..kapanış uzlaşması 38000 yeter mi? bana yeter... :) :)
-
-
bu arada sistemin son sinyali 36675 long... bi daha sisteme ters pozisyon alanı...........................:) (kendi adıma)
-
[quote=misafir;106708]HR vob uçacak diyor?[/quote]
He ben de o herkestenim.Py öpecekmi acaba bizi.:D
-
[quote=VOBiX;106695]...Zarar yok full kâr var.[/quote]
VOBIX,
söylediğin şey mantık dışı yahu çarpılmayan sistem yoktur.ha beimkisi 1000 puan çarpılır seninkisi 200 puan ama sistem dediğin illaki tokat yer abi.FULL kar her trade KAR bunda bi sorun var bence...
dikkat et...bu sanırım dün grafını koyduğun sistem...düşünce sınırlarını zorlayan bir görüntü idi o.yani dipten AL tepeden SAT...ve FULL kar...
sen böyle bir sistemle sadece 5 kontratla bile 2-3 yılda parayı koyacak yer bulamazsın :eek:
arada zararlı işlemleri olsa kabul edilebilir ama hiç zararlı TRADE yoktu o grafta.
ama gerçekten böyle ise sen SOROS olursun BUFFET olursun...yakışır sana be :..:
-
[quote=ÖZGÜR EFE;106706]abi nerelerdesin özlettin kendini ve espirilerini :)[/quote]
merhaba,
geçen cumartesi düğünüm vardı,yazmıştım..
nikah sonrası biraz tatil yapıp döndüm ve çok özlemişim..
teşekkürler !
-
aşağıda salmıyorlar, sabahki sessizlikten sonra çizdikleri gibi çizecekler gibi izlenim oluşmaya başladı bende.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/QUOTE]
Allah ömür boyu mutlu etsin huzur sağlık versin, dargınlık kötülük evinizden ırak olsun kardeş:)))
-
[quote=traderx;106715]aşağıda salmıyorlar, sabahki sessizlikten sonra çizdikleri gibi çizecekler gibi izlenim oluşmaya başladı bende.[/quote]
aman de dostum çizile çizile yer kalmadı .kom
-
[QUOTE=VOBiX;106703]21.04.2009 14:50de 35925ten long
MS testinden çıktı bu ssitem ama ben de inanmıyorum zaten.
Gerçek olamayacak kadar güzel çünkü.[/QUOTE]
o sistem iyiymiş vobix ... formulu ne patron :p :D:D.:o .hahah
-
[quote=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/quote]
hadi bakalım..çok sevindim allah ömrü boyu saglık mutluluk ve huzur versin..ailenle birlikte..:)
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;106717]aman de dostum çizile çizile yer kalmadı .kom[/QUOTE]
önemli olan kestaneyi korumak gerisi boş:D
-
teşekkürler ![/quote]
ALLAH bi yastıkta kocatsın...en kötü gününüz evlendiğiniz gün gibi olsun.diğer yandan ayvayı yedin arkadaşım bunuda bilesin :D
-
Ben gece kesin longum.Gün içi short olsam da gece long zamanı.Dün gece 7800 füşmeli idi dowda.Düşmedi long time.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/QUOTE]
hayırlı olsun ..
-
halil kısacılar destek oluyor:..:
-
36.925 short cover. yemek vakti.
rahat rahat bi yemek yiyelim. akabinde bakarız..
herkese afiyet olsun.
-
kavak modu aktif olursa herkese benden ıhlamur:)
-
teşekkürler ![/quote]
kaçırmışım abi o yazıyı hayırlı mubarek olsun Allah mutlu mesut etsin..brv
-
fiyat-gösterge uyumsuzluklarına rağmen ortalamaların üzerindeki seyir devam ediyor..
36600 seviyesi hem kısa hem orta vade açısından önemli hale gelmiş.
bu seviye altında kısa açılır bence ancak imf-sınır kapısı vs beklentilerinin yanında vade sonuna yaklaşmamızda yukarı iştahın bi müddet daha devam edeceğine işaret ediyor..
-
[quote=traderx;106720]önemli olan kestaneyi korumak gerisi boş:D[/quote]
onu kestanesi olan düşünsün :D
-
[quote=YAVUZHAN;106728]fiyat-gösterge uyumsuzluklarına rağmen ortalamaların üzerindeki seyir devam ediyor..
36600 seviyesi hem kısa hem orta vade açısından önemli hale gelmiş.
bu seviye altında kısa açılır bence ancak imf-sınır kapısı vs beklentilerinin yanında vade sonuna yaklaşmamızda yukarı iştahın bi müddet daha devam edeceğine işaret ediyor..[/quote]
ayrılda gel:..:
-
imkb-vob-forex diye sınıflar varya
anladığım kadarıyla en başa en temele beygir yarışını koymak gerek:D, şöyle;
beygir yarışı-imkb-vob-forex
-
[quote=Astatin;106730]ayrılda gel:..:[/quote]
niye almıyor bunlar asti? beni sinir ediyorlar.biz longuz diye yapıyorlar.shortlasak şimdiye çoktan 38.000 olmuştuk...üüü
-
[quote=Astatin;106730]ayrılda gel:..:[/quote]
34 yaşında anca bağlayabildik başımızı ya :..:
-
[QUOTE=SEYYAH;106721]ALLAH bi yastıkta kocatsın...en kötü gününüz evlendiğiniz gün gibi olsun.diğer yandan ayvayı yedin arkadaşım bunuda bilesin :D[/QUOTE]
korkutma çocuvu
Hayırlı olsun YAVUZHAN +.
-
[quote=SEYYAH;106732]niye almıyor bunlar asti? beni sinir ediyorlar.biz longuz diye yapıyorlar.shortlasak şimdiye çoktan 38.000 olmuştuk...üüü[/quote]
hah işte diyorum o yüzden..sen şortlasan :..::..::..: Yavuzhan, bence ayvayı yeyip yememn doğru seçim yapıp yapmadığına bağlı..EĞer doğrusunu yaptıysan, evlilikde ve çocukta long pozisyon adam açok şey kazandırır..Yok yanlış tercihse (umarım öyle değildir), evlilikde şort olursun bir süre sonra..Bir de çocuk varsa, sistemsiz aldığın poziyonu baya bi taşınak zorunda kalırsın..Allah mutluuluklar versin
-
Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng
-
dow da karar aralığı iyice sıkışmış gözüküyor..
ya 7900 altına sarkıp realizeye gidecek yada haftalık bazda 8 bin üzerinde bi kapanış yaparak iyice palazlanıp dünyayı peşinden sürükleyecek bi süre daha.
8 bin üzerinde haftalık kapanış bizede 40 bin yolunu açar rahatlıkla.zaten ekstra beklentilerimiz var :)
-
ayda 5.000 puan bırakan sistem adamı zengin eder...gün gelir 80 kont oynanır...
-
[quote=GOKHANFINDIK;106736]Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng[/quote]
Gokhan bitdigimin resmini çiziyorsun :)
-
[quote=fXci;106734]korkutma çocuvu
Hayırlı olsun YAVUZHAN +.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106736]Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng[/quote]
don-gömlek full dedikleri bu olsa gerek :..:
-
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5034/kabusx.png[/IMG]
Bu da rüyanın sonu işte. .dng Back testlerde süper olan geçmişi mükemmel görünen sistemlerin anlık takip edildiğinde aynı performansı gösteremeyeceğini bir kez daha ispatlamış olduk. Yukaırdaki resim aynı sistemin hızlandırılmış haline ait. Bu yüzde geçmiş testlerinde başarılı bulduğunuz bir sistemi kullanmadan önce anlık olarak takip ederek bu tür hileler yapıp yapmadığını gerçek işlem yapmadan test edin.
37,000 ve üstünde oku kaldırıyor altına inince yine koyuyor. Mızıkçı çocuk gibi.