mekanik sistem bile bize kazık atmak için egitlmiş:)
Printable View
mekanik sistem bile bize kazık atmak için egitlmiş:)
[QUOTE=YAVUZHAN;106733]34 yaşında anca bağlayabildik başımızı ya :..:[/QUOTE]
34 seneyi kurtarmışın işte.....:D
hayırlı olsun bu arada...+.
800 den short time geliyor, ardından stop haliyle,
hehehehehe
SN mbm durumunuz kısa gösteriyor. şu anda uzun değilmisiniz?
[QUOTE=ttcetinkaya;106745]SN mbm durumunuz kısa gösteriyor. şu anda uzun değilmisiniz?[/QUOTE]
uzun uzun....düzelttim...:)
sat verene kadar.....
[quote=VOBiX;106741][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5034/kabusx.png[/IMG]
Bu da rüyanın sonu işte. .dng Back testlerde süper olan geçmişi mükemmel görünen sistemlerin anlık takip edildiğinde aynı performansı gösteremeyeceğini bir kez daha ispatlamış olduk. Yukaırdaki resim aynı sistemin hızlandırılmış haline ait. Bu yüzde geçmiş testlerinde başarılı bulduğunuz bir sistemi kullanmadan önce anlık olarak takip ederek bu tür hileler yapıp yapmadığını gerçek işlem yapmadan test edin.
37,000 ve üstünde oku kaldırıyor altına inince yine koyuyor. Mızıkçı çocuk gibi.[/quote]
formüllerin içinde [B]ref(c,1)[/B] var mıdır, ref(c,-1) değil, geçmişe değil geleceğe bak mantığı yani, varsa o yapar bunu
[quote=SEYYAH;106732]niye almıyor bunlar asti? beni sinir ediyorlar.biz longuz diye yapıyorlar.shortlasak şimdiye çoktan 38.000 olmuştuk...üüü[/quote]
ben yemekteyim diye beni beklediler.
geldim şimdi bakıyorum hemen çıkıyor muyuz düşüyor muyuz sn Seyyah. :..:
arkadaşlar metastovkta profitunity adlı bi sistem var inceleme sansınız oldu muu?
[QUOTE=mozkan;106747]formüllerin içinde [B]ref(c,1)[/B] var mıdır, ref(c,-1) değil, geçmişe değil geleceğe bak mantığı yani, varsa o yapar bunu[/QUOTE] tamamen haklı...-1 yerine +1 gelince oklar yer değiştirir...ama [B]eksi ise oklar değişmez..[/B] birde peak-trought bar varsa oklar değişir...
şimdi baktım her tarafında ref + lar var, şifresiini kırmak için de baya uraşmıştım bu da kolpa çıktı :D
gecenlerde bir sistem test ediyordum..test yaparken baktım [B]dört ay [/B]için( -120.000 )rakamlat geçiyor..madem bu kadar eksi oluyor,bende al-sat komutlarını değiştirdim....bu sefer oldu +120.000 kar....ama bu kadar kar anlamlı gelmedi...meger ki -1 yerine artı 1 koymuşum...oklar sürekli yer değiştiriyor...at çöpe...
hexen bizi diskoya götür
[QUOTE=aykilic;106749]arkadaşlar metastovkta profitunity adlı bi sistem var inceleme sansınız oldu muu?[/QUOTE]
Baya renkli ama içeriği gizli bir ssitem aşağıdaki long shorta bakılıyor. 36,525ten long görünüyor 5 dklıkalrda.
[QUOTE=aykilic;106752]şimdi baktım her tarafında ref + lar var, şifresiini kırmak için de baya uraşmıştım bu da kolpa çıktı :D[/QUOTE]
Şifrelerini nasıl açtınız? Bir forumda programı avr ama foruma girilemiyor.
evet guzel bi sesiteme benziyor, ayıptır solemesi şifresini kırdım
ama al satları ref + larla dolu ozel mesaj hakkım gelsin isteyenlere şifresini yollarım yada msnden veririm alenen vermek olmaz :D
[SIZE=1]24/04 13:27 [/SIZE][SIZE=1]*ERDOĞAN'IN, KABİNEDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DEĞİŞİKLİK AÇIKLAMASI BEKLENİYOR-CNBC-E [URL="javascript:newsOpen('20090424132721','tr');"][COLOR=#0000ff]Haberin devamı...[/COLOR][/URL] [/SIZE]
uzun devammmmmm
sen ne uraşacan vobix bende var zaten ozelimden msn adresini ver vereyim şifresini bizim de bi faydamız dokunsun :D
VOBIX çok uyanıksın var ya...rüya müya diye yiyecektin bizi :..:
seni [B]ref +[/B] cı seni :..:
[quote=ÖZGÜR EFE;106758][SIZE=1]24/04 13:27 [/SIZE][SIZE=1]*ERDOĞAN'IN, KABİNEDE BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DEĞİŞİKLİK AÇIKLAMASI BEKLENİYOR-CNBC-E [URL="http://javascript<b></b>:newsOpen('20090424132721','tr');"][COLOR=#0000ff]Haberin devamı...[/COLOR][/URL] [/SIZE][/quote]
kabine değişikliği iyidir.taze kan...piyasa olumlu algılar...yanına birde IMF den 50 milyar dolar üstüne bir de fırın sütlaç babında not arttırımı tamamdır...:D
bizim 36.625 LONG lar kafadan 45.000 olur...ZIRT :p
biraz geç oldu ama 36,950 shortu 37,000 den longa çevirdim . ... ralli time .. longu hiç bozmaya gerek yokmuş ...
taze uzun 37075 ten.
stop 36750 !
125 ten long hadi bakalım şimdi uçalım kaçalım:)
Kısalar stop olduüüü şimdi flat....
[QUOTE=bull market;106766]Kısalar stop olduüüü şimdi flat....[/QUOTE]
az daha dursan olurdu bull .. .şelale time .. 37125 kısa ..
[QUOTE=selçuklu;106767]az daha dursan olurdu bull .. .şelale time .. 37125 kısa ..[/QUOTE]
valla banada öyle geliyor ama kol kesmek durumunda kaldık yoksa burda adama kafa kestirirler, long devam.
tüm grupdan long sesleri geldiğine göre realize zamanım gelmiş :)
[QUOTE=selçuklu;106767]az daha dursan olurdu bull .. .şelale time .. 37125 kısa ..[/QUOTE]
Yok ben stop olayımda dedim neme lazım ikinci seans bide IMF haberleriyle yukarı yaparlar bunlar, böyle iyidir, şelalede gözü yok bunların, karın ağrısı varmış onun için yukarı gidiyor diye duydum:..::..:
Mailine attım Vobix
Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?
niye zıplayıp duruyorsinki....
yılan başını uzatmadımı yukarı dogru:D
[quote=furkan;106772]Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?[/quote]
stres testi sonuçları piyasaya acıklanmayacak
Adam atraksiyonsuz duramıyoki.İlla atraksiyon olsun diyo. Hayırlısı bakalım. Bu arada yurt dışıda tam dizel oldu malum süper pahalı dizel az yakıyo. Uzun giymek iyidir bugün yoksam üşütüp hastalanabilir insan.Sonra efendim paracetamol,asetil salicilik asit yetmezse amoksisilin.klaritromisin ihtiyacı olur. :)
yawf bu throughbars fonksiyonun kime faydası var da icat etmişler bunu? Deli mi bu adamalr? throughbars yazınca tanınmıyor diye uyarı verdirmeleri lazım aslında.
[QUOTE=furkan;106772]Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?[/QUOTE]
4 mayısta dediler sabah cnbc-e de
[QUOTE=mbm;106773]niye zıplayıp duruyorsinki....
yılan başını uzatmadımı yukarı dogru:D[/QUOTE]
zıplamadan olmaz ... sen.zıplayacaksınki yılanda yukarı kaldırsın kafasını ....hahahahaha...
stres testi sonuçları hikaye.zaten bu konuda açıklama yapıldı.sonuçları piyasaya açıklanmayacak.
ha şu düşünülebilir açıklamaya korkuyorlarsa berbattır sonuçlar (ki bu kimseyi şaşırtmaz) bu da etkilemez piyasayı...iyi olsa yere çakılmış piyasaları zıplatmak için açıklarlardı zaten.
asıl stres testini bizim vadelide yapıyorlar çık dur-in dur...short stop-long stop şeklinde...
benim sistemin 60 dk formuda al verdi 37000 gibi, yaw şu yatay beni bitirdi nerden baksak sistem yüzünden 2000 puan zarar var. bir an evvel asıl harekete başlasalar bari.
abd bu rıske gıremez bence..kotuyse acıklanmaz ıyıse acıklanır dıyorum ben
[QUOTE=SEYYAH;106779]stres testi sonuçları hikaye.zaten bu konuda açıklama yapıldı.sonuçları piyasaya açıklanmayacak.
ha şu düşünülebilir açıklamaya korkuyorlarsa berbattır sonuçlar (ki bu kimseyi şaşırtmaz) bu da etkilemez piyasayı...iyi olsa yere çakılmış piyasaları zıplatmak için açıklarlardı zaten.
asıl stres testini bizim vadelide yapıyorlar çık dur-in dur...short stop-long stop şeklinde...[/QUOTE]
Stres testi sonuçları olumlu çıkarsa piyasa güveni sarsılır çünkü herkes kötü olduğunu biliyor. Piyasaya sızmasından korkuyorlarmış sonuçların. Ne kadar kötü olduğunun paniğe yol açmasından korkuyorlar herhalde.