[quote=SaNCaKTaR;106739]Gokhan bitdigimin resmini çiziyorsun :)[/quote]
[quote=YAVUZHAN;106740]don-gömlek full dedikleri bu olsa gerek :..:[/quote]
Eee yat kat dediysek vardır bir bildiğimiz.
Printable View
[quote=SaNCaKTaR;106739]Gokhan bitdigimin resmini çiziyorsun :)[/quote]
[quote=YAVUZHAN;106740]don-gömlek full dedikleri bu olsa gerek :..:[/quote]
Eee yat kat dediysek vardır bir bildiğimiz.
bıse sorcam hanı dıyosunz ya mesela 15 dk barda 37000 kapanısı lazım..14 daka 36800 de gezndı son daka hhareket geldı 37025 oldu.bu durmda kapanmıs sayılıyo mu yoksaortalama flan mı hesaplanıo grafıkte?
Full uzun 37200 ortalamadan:) ralli ralliiiii:)
kısacılardan stop olmayan kalmadı sanırım..:( bende stop oldum..:..:
[QUOTE=selçuklu;106778]zıplamadan olmaz ... sen.zıplayacaksınki yılanda yukarı kaldırsın kafasını ....hahahahaha...[/QUOTE]
bak nası kaldırdı kafasını yukarı .. artık tamam projeksyon belli .. uzlaşmaya long .. nerdeydi projeksiyon dur bulayımda gözümüz gönlümüz açılsın ..
bu artık 38000 e kadar gitmesi lazım en azından.
[QUOTE=traderx;106788]bu artık 38000 e kadar gitmesi lazım en azından.[/QUOTE]
Ağzından bal damlıyor yine:)
ahanda projeksiyon
[QUOTE=selçuklu;106308]ahanda benim prejeksiyon .. haftaya tükeniş boşlukları ve adacık formasyon olacak ... oradan düşüş ve şelale .. .bugünkü alsat işlemler sonucu .. saat 2 ye kadarki karlar eridi ve çok az karla günü kapattım ... herkese iyi tatiller ..
[URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=adszecz.jpg][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3107/adszecz.jpg[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
selçuklu yılanın başını 41 lere götür sana zahmet:)
[QUOTE=marakes;106792]selçuklu yılanın başını 41 lere götür sana zahmet:)[/QUOTE]
he yılanın başını 41 binde ez......:D:D
[QUOTE=marakes;106792]selçuklu yılanın başını 41 lere götür sana zahmet:)[/QUOTE]
projeksiyon neyse o... müdahele etmeyin lütfen .... 40000 gözüküyor orada .. yapacak bişey yok .. ama akşam tekrar konuşacağım yılanla .. hahahhah :D:D:D:D
Full short.Az artttık.
[QUOTE=bull market;106790]Ağzından bal damlıyor yine:)[/QUOTE]
valla bir projeksiyon yaptık uyalım bari diyoruz sabah dedim 37000 e kadar okşama kalır üstüne çıkarsa 38000 bile kesmez dedik.
37000 geçti artık ralli şöyle 41000 fena olmaz hatta:D
uzun devamm...
41 kere söyleyınce oluomus dediler ben de 3 5 gundur soluyorum 41 diye:)
[QUOTE=mbm;106797]uzun devamm...[/QUOTE]
sende tuttunmuydu bırakmıyosun abi .. ayıp yaw.. .hahahha :D :D
mimkinmidir bu soruma 2 3 kelime ile cevap alsam..seans bıtnce kımse bakmaz eminim:)
bıse sorcam hanı dıyosunz ya mesela 15 dk barda 37000 kapanısı lazım..14 daka 36800 de gezndı son daka hhareket geldı 37025 oldu.bu durmda kapanmıs sayılıyo mu yoksaortalama flan mı hesaplanıo grafıkte?
__________________[/QUOTE]
evet son saniyede tek lot bile alsalar son işlem esastır,
umarım bu sinyal uzun solukludur şöyle en az 2000 puan bıraksın.
[quote=traderx;106801]evet son saniyede tek lot bile alsalar son işlem esastır,
umarım bu sinyal uzun solukludur şöyle en az 2000 puan bıraksın.[/quote]
teşekkür ederim
[QUOTE=selçuklu;106799]sende tuttunmuydu bırakmıyosun abi .. ayıp yaw.. .hahahha :D :D[/QUOTE]
he işi bitmeden bırakmam.....
he heeee:D:D
Garanti iki kademe kitlediler.Var yine birşeyler.
14:30 USD Çekirdek Dayanıklı Malların Siparişleri (MoM) beklenti -1.10% önceki3.70
bu veri önemli olabilir.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106804]Garanti iki kademe kitlediler.Var yine birşeyler.[/QUOTE]
he gözüm onda.
37000 altına inerse işler bozulur.
Vob ilgi alanıma girmiyor ama spotta mal veriyorlar.üüüüüü
Her yer uçmuş hisseler ilk seanski yerde.Düşecez.
tanıdık tanımadık herkese başarılar, kendinize iyi bakın paranızı üçkağıtçı namussuz ve de uğursuzlara kaptırmayın, ew den uzak durun :..:
the end.
evet ya çok ürkütüyolar ben de duramadım 250 çıktım bakalım biraz
Longg.g.
[QUOTE=mozkan;106809]tanıdık tanımadık herkese başarılar, kendinize iyi bakın paranızı üçkağıtçı namussuz ve de uğursuzlara kaptırmayın, ew den uzak durun :..:
the end.[/QUOTE]
hayrola kardeş.....
başladı yine birdirbir manyakları!
töbe töbeeeeeeeeeee
[quote=unlimitted;106813]başladı yine birdirbir manyakları!
töbe töbeeeeeeeeeee[/quote]
Niye kızıyorsun abi bana.:..:.leleleSatış baskısı yapıyorum.Full short 250 den.Endeks çok kötü basacaklar.Vob spot eşitlendi nerdeyse.Düşmemiz lazım.Stoplarda çalışmış zaten.En ayu jerfin bile stopsa full short.
burdan hemen 450 civarına atmazlarsa niyet bozuk bunların,
iş garan hepsine mal veriyorlar sanki, long devam
:)şimdi bi tel geldi..garip bı numaara.hemen evlenmek istiyorsan 1 e bekar kalmak istiyorsan 2 ye bas dedi:) ben no ya bastım:)
[quote=traderx;106815]burdan hemen 450 civarına atmazlarsa niyet bozuk bunların,
iş garan hepsine mal veriyorlar sanki, long devam[/quote]
Sevindim benle aynı düşünceye sahipsiniz.Güzel bu.
İlk seanstan daha aşağıda bazı hisseler.Burası sert düşmeli.Histem.
düşmek ıcn yurtdısı gerı donmelı once.yada bızm patınaj cekmemız lazım
Bence dolar long zamanı.SLIGHTLY SHRINKING.Aleme ibret sert satış gelecek.Fake bu borsa artışı.Yemezler.
yaw hata bende vadenin son bir iki haftası sistemciliğimiz tuttu.
[QUOTE=marakes;106816]:)şimdi bi tel geldi..garip bı numaara.hemen evlenmek istiyorsan 1 e bekar kalmak istiyorsan 2 ye bas dedi:) ben no ya bastım:)[/QUOTE]
2 ye basıp bekar kalmak isteseydin napacaklardı çok merak ettim :..:
[quote=fXci;106822]2 ye basıp bekar kalmak isteseydin napacaklardı çok merak ettim :..:[/quote]
seanstayım sonra arayın dedim.cevap gelmedı ben de kapadım:..:
kalaylarlar diye riske girmedim:)