Geldim arkadaşlar 425 ten flat 350 375 400 den short.Alan da hayrını beklerse görür.Beklemezse havasını alır.Burası azıcık düşer sonra devam eder yukarı.
Printable View
Geldim arkadaşlar 425 ten flat 350 375 400 den short.Alan da hayrını beklerse görür.Beklemezse havasını alır.Burası azıcık düşer sonra devam eder yukarı.
Vallahi arkadaşlar hiç long olmayıp da short kapama haricinde 51400 den longlayan adam eşşektir afedersiniz.Adama 49 000 ken nerdeydin derler.
[QUOTE=Ronaldinho;32250]Vallahi arkadaşlar hiç long olmayıp da short kapama haricinde 51400 den longlayan adam eşşektir afedersiniz.Adama 49 000 ken nerdeydin derler.[/QUOTE]
Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Eski seviyeli yazılarını özledim, 3 gündür ceviz kabuğunu doldurmayan yazılar yazıyorsun, aklın başından gitmiş senin...
Sevgiler..
51250 den short yaptim bakalim gitmiyorsa vardır bildiği .dax 50 puan gevşer gibi .
[QUOTE=teo;32252]Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Eski seviyeli yazılarını özledim, 3 gündür ceviz kabuğunu doldurmayan yazılar yazıyorsun, aklın başından gitmiş senin...
Sevgiler..[/QUOTE]
Sn. Teo sizi saygı ve takdirle selamlıyorum...
[quote=teo;32252]Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Sevgiler..[/quote]
51400 den longlamayın diye uyarmışız daha ne yapayım şimdi.Bana ne short olandan long olandan.Hissenet forumunda 45ykbnk45 diye bir adam var.Adam cuma günü veride de önceden de shorttu.Bu adam yuppi dedi geberirken borsalar.Bugün o arkadaş 50100 maliyetli shortu ile 1000 puan içerde.
Ronaldinho Zafer Sarhosusun Anliyoruz Seni Ama Sakin Olmak En Iyisi.sana Itidal Cagrisi Yapiyoruz :):)
yurt dışına verirken bizi alıyorlar hesabı 50800 altına düşmez gibi.olsada 450 point .hızlı verecekler oraya bence.51500 stop loss.
[QUOTE=Ronaldinho;32250]Vallahi arkadaşlar hiç long olmayıp da short kapama haricinde 51400 den longlayan adam eşşektir afedersiniz.Adama 49 000 ken nerdeydin derler.[/QUOTE]
Sana yuuhhh diyorumm. Kısa pozda olduğum için falan diil. Adam olan adam susması gereken yeri bilir. Bana koymaz zaten yarım kısaydım.
Ama burda şu anda ciddi acı çeken insanlar vardır...
Eğer sen gerçek benim bildiğim gerçek Osman san hiç yakıştıramadım... Yok onun arkadaşıysan Allah nası biliyosa öyle yapsın diycem sana....
Bugün bize yarın sana ... Tekrar YUHHH
[QUOTE=teo;32252]Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Sevgiler..[/QUOTE]
aynen teo...+.+.+.+.+.+.+.+.+.
bu tür yazıları kimseye faydası yok......
[quote=follow;32256]Ronaldinho Zafer Sarhosusun Anliyoruz Seni Ama Sakin Olmak En Iyisi.sana Itidal Cagrisi Yapiyoruz :):)[/quote]
Ne zaferi kardeşim biz hiç mi 1000 1500 puan görmedik yapmayın ya.Ne zafer sarhoşu olacam.Kar etmişim yarın zarar ederim.Hiç de umrumda olmaz.
gerçek ronaldinho.... hoşgeldin....
yönetimin bu tip hakaretlere izin vermeyeceğini umuyorum...