-
[quote=catedral;32258]Sana yuuhhh diyorumm. Kısa pozda olduğum için falan diil. Adam olan adam susması gereken yeri bilir. Bana koymaz zaten yarım kısaydım.
Ama burda şu anda ciddi acı çeken insanlar vardır...
Eğer sen gerçek benim bildiğim gerçek Osman san hiç yakıştıramadım... Yok onun arkadaşıysan Allah nası biliyosa öyle yapsın diycem sana....
Bugün bize yarın sana ... Tekrar YUHHH[/quote]
Burası çoluk çocuk ağlama duvarı değil.İstemeyen geceye pozisyon bırakmaz.Millete teselli verecek değilim.
-
ya ben hala cuma günü 49 malietle del, gibi longlayan hak menkule taktım. eleman kötü veride bile kılını kıpırdatmadı. ne işdir nasıl işdir anlamadım aq ya. bide beni hisse netten gene banladı mod. bushido sana sesleniorum. demokrasi uygula teokrasi deil. xdiscovery sende küstüm oynamıom diye kaçıcana lafının ardında dur. hasta etmeyin adamı.
-
[QUOTE=teo;32252]Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Eski seviyeli yazılarını özledim, 3 gündür ceviz kabuğunu doldurmayan yazılar yazıyorsun, aklın başından gitmiş senin...
Sevgiler..[/QUOTE]
+.+.+.
-
150 kapadım.al sata dönüyorum 51800 tepe 50400 alt band olcak gibi ama bellide olmaz.
-
cikisin gucu iyice azaldi satis baslayabilir birazdan.
-
[quote=Ronaldinho;32255]51400 den longlamayın diye uyarmışız daha ne yapayım şimdi.Bana ne short olandan long olandan.Hissenet forumunda 45ykbnk45 diye bir adam var.Adam cuma günü veride de önceden de shorttu.Bu adam yuppi dedi geberirken borsalar.Bugün o arkadaş 50100 maliyetli shortu ile 1000 puan içerde.[/quote]
Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...
-
[QUOTE=hdioxyde;32268]Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...[/QUOTE]
evet lütfen arkadaşlar sakinleşelim birlik olalım
-
Ya az kafa şişirmeyin al sat yapıyoruz.Akşama bakarız ya.İşinize bakın şimdi bir de hesap vermeyecem herkese tek tek.
-
[quote=Vob Trader;32264]ya ben hala cuma günü 49 malietle del, gibi longlayan hak menkule taktım. eleman kötü veride bile kılını kıpırdatmadı. ne işdir nasıl işdir anlamadım aq ya. bide beni hisse netten gene banladı mod. bushido sana sesleniorum. demokrasi uygula teokrasi deil. xdiscovery sende küstüm oynamıom diye kaçıcana lafının ardında dur. hasta etmeyin adamı.[/quote]
[quote=hdioxyde;32268]Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...[/quote]
Sevgili Vob Trader,
Ronaldinho'ya verdiğim yanıtı aynen sana da tekrarlamak durumundayım.
Lütfen forumları birbirine karıştırmayın. Hesabınız nerede ise orada görün...
-
kısa için acele edilmemeli diyor pariteler
-
[QUOTE=Ronaldinho;32260]Ne zaferi kardeşim biz hiç mi 1000 1500 puan görmedik yapmayın ya.Ne zafer sarhoşu olacam.Kar etmişim yarın zarar ederim.Hiç de umrumda olmaz.[/QUOTE]
burada long olan bir sen degilsin,tek para kazananda sen degilsin,bizde longuz ama efendi gibi bekliyoruz.Hisse.net kahvehanesine cevirme burayi kardesim ,mardesim agizlariyla.
-
[QUOTE=Ronaldinho;32270]Ya az kafa şişirmeyin al sat yapıyoruz.Akşama bakarız ya.İşinize bakın şimdi bir de hesap vermeyecem herkese tek tek.[/QUOTE]
ne lanet adammışsın sen ya.....
seninle aynı ortamı paylaşmam ben...
ya sen defolup gidersin....
yada ben bırakırım burayı....
biraz insan adam olmalı... ADAM.......
şu yazdıgına bak....