Şubat ayı verilerini revize etdiler. Gelde inan iki üç ay sonra nelerirevize edicekler görün bakın ...
Printable View
Şubat ayı verilerini revize etdiler. Gelde inan iki üç ay sonra nelerirevize edicekler görün bakın ...
36300 civarıda zaten obonun boğazı oluyor.
200 altı şelale.1 saat kapanış yeterli.225 ten shortum yeniden.
37.200 kısa 200 puan yuakrıya stop .. ne olacaksa olsun .. kısmet nasip .
[quote=SaNCaKTaR;106865]Şubat ayı verilerini revize etdiler. Gelde inan iki üç ay sonra nelerirevize edicekler görün bakın ...[/quote]
he bak bi anlamadığım konu da o.
bi veriyi neden revize edeler, ya da kesinliğinden emin olunmayan veriyi ne halt etmeye açıklarlar onu da anlamış değilim halen.
aha açıklıyorum, nisan sonunda işsizlik -250.782 olacak. yani istihdam fazlası olacak.
nasıl olsa revizesi bedava. 2 mayısta revize ediyorum 14 milyon işsizimiz var deriz :D
[quote=GOKHANFINDIK;106867]200 altı şelale.1 saat kapanış yeterli.225 ten shortum yeniden.[/quote]
çohh dinnendiydin zati :..:
[QUOTE=selçuklu;106868]37.200 kısa 200 puan yuakrıya stop .. ne olacaksa olsun .. kısmet nasip .[/QUOTE]
siz kıpraştıkça ben rahatsız oluyorum....:):):)
yılanında belini bükdünüz.. bir aşagı bir yukarı.....
hayvana yazık......
uzun devam.......
[QUOTE=mbm;106871]siz kıpraştıkça ben rahatsız oluyorum....:):):)
yılanında beli büküldü.. bir aşagı bir yukarı.....
uzun devam.......[/QUOTE]
Uzun devam. Şu durumda sp 850 nin dax 4600 ün altına gelmediği müddetçe görüşüm değişmez.
Bu noktaların altında 30 dk kapanış yapmadığımız her durumda yapılan geri çekilmeler bana göre gürültüdür.
Full longg.
Alacaklar..
Hemde pis alacaklar, es kaza almazlarsa pazartesiye alırlar alırlar diyorum...
bugun aracı kurumlara çalısıyoruz
[QUOTE=bull market;106875]Hemde pis alacaklar, es kaza almazlarsa pazartesiye alırlar alırlar diyorum...[/QUOTE]
dursun hesabı pazarteside almazlarsa ondan sonraki haftaya kesin.....:D
Gıpraşmaya gerek yok, saatlik baktığımızda tekrarlayan hareketlerle yukarı hamle geliyor, gelsin bakalım.. buna göre 38000 üzerinde uzunlar kapatılır, ama 40000 olur ama 39000, artık nasip neresiyse:) saygılar
*regİons fİnancİal harİÇ tÜm bankalar stres testİnİ muhtemelen geÇecek-oppenheİmer
Effgg geldi hadi gözünüz aydın uzunlar.Full long 300 den devam.Vob üste atabilir.
noldu veri mi geldi iyne çaktırmadan:)
24.04.2009 15:55:20 ABD'DE STRES TESTLERİNİN İÇERİĞİNE İLİŞKİN BELGE TÜRKİYE SAATİ İLE 21'DE AÇIKLANACAK- KAYNAK
Konuya yakın bir kaynağın verdiği bilgiyi göre, ABD'de ülkenin
19 büyük bankasına uygulanan stres testlerinde regülatörlerin hangi
şartları öngördüklerine yönelik detayların yer aldığı konsept belgesi
bugün Türkiye saati 21'de açıklanacak
Foreks Haber Merkezi
fırıtna koptu... obo mobo da kalmadı
Bugün 38000 üzeri kapar demeye başladım:)
[QUOTE=bull market;106884]Bugün 38000 üzeri kapar demeye başladım:)[/QUOTE]
sen böyle demeye başladıkça bende tırsmaya başlıyom uzunlarımdan bullmarket....:)
[QUOTE=mbm;106885]sen böyle demeye başladıkça bende tırsmaya başlıyom uzunlarımdan bullmarket....:)[/QUOTE]
Niyeki? ben ters indikatörmüyüm yaa:..:, bak gör şimdi kapanışı syreyle...
pozisyonel gaz vermiyelim mimkinse:)
36.625 LONG lar cepte bekliyir...hiç işlemim yoktur...
Şimdi ilk önce 37600-37700 aralığına atak bekliyorum:) dow açılışında olur bu seviyeler...
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/dd8c714.jpg[/img][/url]
Dur diyene kadar devam.
425 lonkk full
Full long devam bozma yok.Vade sonu show kesinleşti.İnşallah.
bende hala full FLAT
[QUOTE=SEYYAH;106888]36.625 LONG lar cepte bekliyir...hiç işlemim yoktur...[/QUOTE]
Seyyah long yerimizde aynı. Ben 22 sinde açmıştım longları 0 işlem bakınıyom.BREH BREH :D
ve hala coşku vermediler coşkuyla burası bi 300-500 points daha gider.
37500 üzeri kapanış uzlaşması benim gözümde kesinde, bakalım 38000 üzeri kapaması lazım demeye devam ediyorum:), 37200 ortalama full uzunlarla devam... saygılar...
38000 tepe diyip bekleyenler havasını aldı.1500 puan kardan oldular.Artık düşmez burası.Hep söylerim alıp satıp şans verin kendinize.
37450 den uzunları kapattım..sistem al da..ama bu kadar yeter...saatlik uyumsuzluğun çalışması ümidiyle..
benım tezım tutabilir gibi duruyo..yenı zırve gorup dusucez demıstm ama bakalım..41 de ısterım demiştim:)
bir de bu 37500 kolay gecılmeyebılr bıraz oyalanrz burda
stoppp .. işlem yapmayacağım artık kapanışa kadar ..
şort kimse kalmadı gaiba forumda
lem her banka geçecekse stres testi de neymiş.
zannımca mucizevi bir zeka ürünüdür.aslında böyle bir test yapacaklarını söylediklerinde longlamalıydık. nasıl düşünemedik bunların tezgahı yaw...kızdım walla kendime şimdi :)))
önceden vob37100 u gecemezken ıs 4.32 yı gecemıodu..sımdı o sevıye 37500-600 gıbı bıse olcak eger zorlarsa
[quote=AMON RA;106894]Seyyah long yerimizde aynı. Ben 22 sinde açmıştım longları 0 işlem bakınıyom.BREH BREH :D
ve hala coşku vermediler coşkuyla burası bi 300-500 points daha gider.[/quote]
heheheh süperdi bu :D
helal olsun sabrına bende tırnak mırnak kalmazdı muhtemelen saçta kalmazdı o pozu taşırken.yahu ben bunu sabah açtım bu bile bana 1 (yazıyla BİR) ömür gibi geldi.:..: