38200 e satısımı yazdım gelirse short gelmesse 37100 altı short 36800 altı da kıprasmadan beklerim
Printable View
38200 e satısımı yazdım gelirse short gelmesse 37100 altı short 36800 altı da kıprasmadan beklerim
[quote=unlimitted;106902]lem her banka geçecekse stres testi de neymiş.
zannımca mucizevi bir zeka ürünüdür.aslında böyle bir test yapacaklarını söylediklerinde longlamalıydık. nasıl düşünemedik bunların tezgahı yaw...kızdım walla kendime şimdi :)))[/quote]
oboma bence o riske girecek kadar siyah degil:)ama burası pıyasa bi anda tepetakla da atabilirler ..
[quote=marakes;106906]oboma bence o riske girecek kadar siyah degil:)ama burası pıyasa bi anda tepetakla da atabilirler ..[/quote]
o yüzden diyorum ya, mucizevi bir zeka ürünüdür diye. :..:
Tamam koparıyolar:) artık bugünlük 37300 altına beklemiyorum:)
[QUOTE=selçuklu;106900]stoppp .. işlem yapmayacağım artık kapanışa kadar ..[/QUOTE]
yılan çiziyorsun yukarı..sonra sen uymuyorsun grafige ve sisteme...
kızacagım bak sana......üüüüüüüüü
U 100 de yeni zirvesini gerçekleştirdi.
ımf'ye gore, turkıye, dogu ve guney avrupa ulkelerınden daha ıyı
uluslararası
para fonu'na (ımf) gore, turkıye'nın de aralarında bulundugu bazı ulkeler, ''ıyı
ekonomık sıcıle'' sahıp bulunuyor. Fon bu nedenle, turkıye'nın de aralarında
bulundugu ulkelere kredı anlasmalarında esneklık tanıyacak.
ımf kamu malıyesı bolumunun tespıtlerıne gore, turkıye'nın genel ekonomık
dengelerı ve malı yapısı surdurulebılır bır kapasıteye sahıp bulunuyor.
ımf'nın, malı kaynak desteklı anlasmalarda, ulkelerın, aynı sırketlerde
oldugu gıbı bılancolarına bakacagı, bu cercevede turkıye'nın yeterlı konumda
oldugu ıfade edılıyor.
-turkıye, dogu ve guney avrupa ulkelerınden daha ıyı-
ımf tespıtlerıne gore, turkıye, bazıları avrupa bırlıgı uyesı olan dogu
ve guney avrupa ulkelerıne gore daha saglam bır ekonomık temele sahıp bulunuyor.
Ozellıkle bankacılık malı yapısı ıtıbarıyla, turkıye'nın, bu ulkelerden cok daha
ıyı bır kategorıde yer aldıgı ıfade edılıyor.
ımf'nın, turkıye gıbı borclanma sorunu nıspeten az ve borclanma oranının
surdurulebılır oldugu ulkelere daha ıyı kategorıde ele aldıgı kaydedılıyor.
Turkıye'nın de ıcınde oldugu bazı gelısmekte olan ulkelerde, cıddı ıc
yapısal bır ekonomık sorununun olmadıgı ve ekonomık sorunların, kuresel
dalgalanmanın ıkıncıl etkısınden kaynaklandıgına dıkkat cekılıyor.
Bu arada, turkıye'nın, genel kamu dengesını koruyabılen ulkelerın
arasında yer aldıgı da belırtılıyor.
-ımf'nın parası cogaldı-
bu arada, en son malı katkılar ve yardım taahhutlerı nedenıyle ımf'nın
malı kaynak sorununun olmadıgı ve yeterlı kredı potansıyelıne sahıp olduguna da
dıkkat cekılıyor.
ımf-dunya bankası bahar donemı toplantılarında, turkıye'yı devlet bakanı
mehmet sımsek baskanlıgında bır heyet temsıl edıyor.
-aa-
[QUOTE=mbm;106909]yılan çiziyorsun yukarı..sonra sen uymuyorsun grafige ve sisteme...
kızacagım bak sana......üüüüüüüüü[/QUOTE]
banada kızsan :(
AH ZIESTENIM VAH ZIESTENIM
[IMG]http://i39.tinypic.com/30vzojt.png[/IMG]
[QUOTE=fXci;106912]banada kızsan :(
AH ZIESTENIM VAH ZIESTENIM
[IMG]http://i39.tinypic.com/30vzojt.png[/IMG][/QUOTE]
he sanada kızarım bak.....dng.dng.dng
astatin 600 fitfalt
Spot Endeksler günlük grafikte euro bazlı yeni yüksek yapmalı şeklinde düşünüyorum... bu saatten sonra euro bazlı da bakmaya başladım iyimi:) dolar bazlı bakıyoruzda, neyse, sonuçta vob bahsattiğim fiyat aralığına geldi, şimdi parası olan IMF e bzimkilerin karşı olumlu açıklamaları gemeli, bu işler sırayla:), bir yetkili nerede kaldı acaba, full uzun gidince çıkmıyor ortaya namususuz:) ben kapatırım çıkar açıklama yapar, en iyisi bekeyelim zat ı muhteremi, saygılar...
[QUOTE=mbm;106909]yılan çiziyorsun yukarı..sonra sen uymuyorsun grafige ve sisteme...
yılanıda rezil ettik .. pozlarıda vay anasını .. .kız abi kız .. hakettim bu sefer .. üüüüğüüüü
Dow 8045i de kırarsa ralli yapar artık
kazanan arkadaşları tebrik ederim .. daha seans bitmedi ama .. ben bugün zarar yazacam sanırım ..
benım tskkur yıne bıttı ..genelde poz paaylasan herkese tesekkur ederm de o yuzden yazıyorum.yanlz gokhan a ndir verıyorum cunku onun poz larını tesekkur edersem kımseye edemıycem baska:)
[QUOTE=mbm;106913]he sanada kızarım bak.....dng.dng.dng[/QUOTE]
Aslında kızsan haklısın.Ama uzun süredir dalgalı giden piyasanın etkileri olmalı bu hani 2 ileri 1 geri gidiyodukya.Böyle geçiş dönemlerinde normal karşılanmalı ne demişler.Sistem evladır.
herkesin günlük kaç teşekkür hakkı var?
[QUOTE=selçuklu;106916]yılanıda rezil ettik .. pozlarıda vay anasını .. .kız abi kız .. hakettim bu sefer .. üüüüğüüüü[/QUOTE]
Dert etme kardeş. Bi fırsat gelir hamuduyla çıkarırsın! Psikolojini bozma.Burda fırsatlar bitmez.Yeterki sen bitme.
evet selcuklu..sistemin var nasıl olsa..biraz silkelensen de yerine koyarsın diye düşünüyorum..
[QUOTE=AMON RA;106922]Dert etme kardeş. Bi fırsat gelir hamuduyla çıkarırsın! Psikolojini bozma.Burda fırsatlar bitmez.Yeterki sen bitme.[/QUOTE]
eyvallah patron ..
Hafta sonu Washington dan IMF ile görüşmelere başlar bunlar, stres testinin sonuçlarıda olumlu algılanmaya başlar, bizim piyasanında bu durumda düşmesini beklemek mantık dışı oldu diyorum, ne vade sonu ayarlamışlar ama hakkaten,millet kısada bunlar uzunda ooohhh, rahat rahat çiz yukarı formasyonu yaparlar artıkın, saygılar...
Saatlik garfiğe baktığımızda 29000-30000 den başlayan yükselişte 4 kez aynı şekilde yukarı yapmayı başardılar, beşincinin altyapısı tamamlandı görülüyor, olası tersliği düşünelimn diye haftasonuna denk getirdiler diyorum, hafta sonu mafta sonu, geceyede full uzun girecem görülüyor:) saygılar...
Abd'de mart ayında yenı konut satısları toplam 356 bın adet oldu (beklentı:337 bın oncekı:337 bın)
-matrıks-
[COLOR="Red"], olası tersliği düşünelimn diye haftasonuna denk getirdiler diyorum, hafta sonu mafta sonu, geceyede full uzun girecem görülüyor:) saygılar...[/QUOTE][/COLOR]
Doğru söylüyorsun Sn.Bull.Hafta sonu korkumuzu çok iyi kullanıyorlar.Azıcık longum vardı.Vermeyecem.Hafta sonuna long.
Pazartesiye 40000 e satışları yazıp hazırlasammıki diyorum, yoksa 41000 e bir haftalık mı yazsam, direnç 42000 de mi yoksam? bilemiyorum naaapsak:) saygılar...
Şuan hata bandının üstündeyiz aslına bakarsanız.Buradan dönmeli ammaaaa şu varki sert hareketler genelde hata bandının üzerinde gerçekleşiyor.
36500 e stop koymalıyım diyorum:), olası tersliğe karşı, stopsuz olmaz bu iş, saygılar
[quote=bull market;106929]Pazartesiye 40000 e satışları yazıp hazırlasammıki diyorum, yoksa 41000 e bir haftalık mı yazsam, direnç 42000 de mi yoksam? bilemiyorum naaapsak:) saygılar...[/quote]
50 eyidür.dng
heyecana gerek yok..dow un %+2 den ,%-3 eksiye gidişide olabilir..tüm yükselişe bakan gözler ,biranda kısaya bakar...
Bir olasılıkda pazartesi sabah 37975 tepesi deneneip ikili tepe yapmasıdır diyorum:), hani IMF gazını vermezlerse beklenti devam eder açılışta yada ilk seansta oralardayız en azından:) , saygılar...
Aaaaa, bakın bu senaryoyuda çok beğendim, pazarteside ekrana kilitler bu bizi, emin olun, saygılar....
fantazilik adette short 600 den
geceye kısa girecegim.....
37575 kısa
geceye son poz 475 uzun giriyorum ... 1000 puan net varken alsat falan .. kuşa çevirdim .. son işlemlerle .. 150-200 paun kar gözüküyor oda komisyona gider .. canıım sıkkın ... yılan graf hatrına haftasonuna uzun .. ..:D:D
bgc delısı de burdan 4000 uzn actı
600/625 ten kapadım 075 uzunları.
piyasa helen güçlü ve tüm periyotlarda alda.
pazartesi ola hayır ola..
Geceye short beklenti sebebiyle çok riskli diyorum, flat kalınabilir, ama böyle IMF in bahar toplantılarına giden Şimşek heyeti bön bön geri dönmez, htta döndürmezler, IMF yetkilileri yakalamaya görsün onları, basına ne açıklamalar gelir, Türkiye iyi, Türkiye ile anlaşmaya yakınız, 40- 45 milar doların lafı bile olmaz Türkiyeye 100 verelim vb... vb...:) saygılar...
ben de nakit giriyorum geceye..hyrlısı artık
iyi tatiller ..
gece kısa... fdow uyumsuz olma ihtimali var.. saatlik... o yüzden kısa...
kaç gecedir çarpılmıyorduk....
sıramız gelmiş olabilir.......
iyi tatiller..hepinize sevgiler saygılar..paylaşımını eksik etmeyen herkese gönülden teşekkürler..:)