Cümleten iyi aksamlar benim için zor bir gündü
dün sistemle aldıklarımı sabah bir kısmını kapadım sonra tekrar aldım
geceye uzunum hayırlısı bakalım
Cümleten iyi aksamlar
Printable View
Cümleten iyi aksamlar benim için zor bir gündü
dün sistemle aldıklarımı sabah bir kısmını kapadım sonra tekrar aldım
geceye uzunum hayırlısı bakalım
Cümleten iyi aksamlar
[quote=seagate;247355]unlimited abi bence dow +200 felan yapacak palada ölümcül gap yapacak :D üvvvvvvvvv nası plan abi üwwwwwwwwwwwww zaten düşen kanal dışında kapadı üwwwwwwwww kimse bişede deyemez +2000 üwwwwwww[/quote]
birisi bişi dese noolur harddisk kardeşim.
pela "birisi bişi dese ekime kadar, demezse .... kadar" demiyo mu sanki. :D:D:D
ben VOBu niye bıraktım sanıyosun .dng
[QUOTE=kosmaz;247358]MatriksGold kullanimi , ozellikle formul yazma,System Tester,Expert Advisor ...etc icin bildiginiz bir kaynak var mi?
Tsk...[/QUOTE]
Kaynak yok bazen telefonlo sorduğum oluyor(eskiden) takıldığın yer olursa yardımcı olurum
[quote=selçuklu;247314]trader38 patron ed çalışacak gibi abi ....:D:Dboks..boks.[/quote]
yeni gördüm patron. olabilir valla. ama bu sayımın daha geri plandan çekilmiş hali varmı?
+200 kapatsa 10200 ediyor.. çok bi rakamda değil :) saraylı abeyin 74 e mi gidiyoruz üvvv
kosmaz Nickli arkadaş
Mesaj kutuna bak mail gönderdim
[quote=oguzhan;247365]Kaynak yok bazen telefonlo sorduğum oluyor(eskiden) takıldığın yer olursa yardımcı olurum[/quote]
Cok sagol Oguzhan kardes.
MatriksGold yeni kullanmaya basliyorum. Oncelikle formul yazma, own indicator create etme islermini anlamam-cozmem gerekiyor. Zaman zaman rahatsiz edebilirim.:)))
[quote=kosmaz;247046]sayin İmales
Belirtmis oldugunuz sistemin detaylarina nasil ulasabilirim.
Tsk[/quote]
sn koşmaz mesaj kutunuza bakın.
aferin piyasaya;ben yokken fazla oynamamış..:..:
piyasa belli seviyelerde kuvvetle tutulmuş gibi geldi bana,yukarı gidişin devamını bekliyorum,ama tabi sisteme bakcaz...:)))
iyi akşamlar...:)
[QUOTE=kosmaz;247358]MatriksGold kullanimi , ozellikle formul yazma,System Tester,Expert Advisor ...etc icin bildiginiz bir kaynak var mi?
Tsk...[/QUOTE]
benim yok abi .. çok basit holar falan kullanıyorum şahsen ... bu konuda iyi arkadaşlar var ama forumda ..
dtc alda,tde lar da alda...
aşağıda grafik ,vadeli 5'...
[IMG]http://i49.tinypic.com/10d6qmr.jpg[/IMG]
[QUOTE=trader38;247366]yeni gördüm patron. olabilir valla. ama bu sayımın daha geri plandan çekilmiş hali varmı?[/QUOTE]
abi şöyle bişey mesela ... hoş olmazmı patron ... üvvvvv ...
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/2/4193.jpg[/IMG]