-
[quote=Astatin;428386]istisnaları var:D. yani olduğunu tahmin ediyorum.:p.başka bişi yapıp yapmamak babında.dng[/quote]
aldığı emri yerine layııyla getiren dealer lara tabi bi sözümüz yok...biliosun aldığı emri yerine getirme zorunluluu var kanunlarca...))
ps:düşünsene bi sürü adam spk binası önünde verdiği emir yerine getirilmedii için toplanıo..üst baş ve resimi siz canlandırın gayri.dng.dng
-
ula tam içimden herhlde zirveyi tamamlıyor diyorum şak 100 puan alıolar...hımm diyorum..sonra veriolar 3-4 kademe ben yine tam içimden zirveyi tamamlıolar diyorum şak 100 puan alıolar...4-5 kere oldu:) ...demekki zirveyi tamamlıyorlar ..:) :) a-ha bak yine aldılar 100 puan 800 oldu...şimdi yine verecekler 100 puan..du bakalım
-
[quote=ATHLON;428391]aldığı emri yerine layııyla getiren dealer lara tabi bi sözümüz yok...biliosun aldığı emri yerine getirme zorunluluu var kanunlarca...))
ps:düşünsene bi sürü adam spk binası önünde verdiği emir yerine getirilmedii için toplanıo..üst baş ve resimi siz canlandırın gayri.dng.dng[/quote]
:..::..::..::..:
-
[quote=flexy;428389]2000 kısa kapat, bide telefonunu ver :)[/quote]
bu cümlede bir kelime fazla:p:p:p.dng.dng.dng
-
-
[quote=Astatin;428396]bu cümlede bir kelime fazla:p:p:p.dng.dng.dng[/quote]
Haklısın :..::..:
-
625 alış girdim gelirse derken geldi.hehehe..
stop ve kısa 500
-
facebook da bı eleman fotorafına 1mılyon lıke alırsa kız arkadaşıyla bırlıkte olcakmış..kız kota koymuşş...)
-
[quote=Astatin;428394]ula tam içimden herhlde zirveyi tamamlıyor diyorum şak 100 puan alıolar...hımm diyorum..sonra veriolar 3-4 kademe ben yine tam içimden zirveyi tamamlıolar diyorum şak 100 puan alıolar...4-5 kere oldu:) ...demekki zirveyi tamamlıyorlar ..:) :) a-ha bak yine aldılar 100 puan 800 oldu...şimdi yine verecekler 100 puan..du bakalım[/quote]
Sanırım bugünün tarihe not düşülen efsane analizi de bu olacak:p:D
-
ver sümbülzade ver..kalmasın dışarda
-
500 kısadayız 625 dedimi uzuna dönerim
-
[quote=Astatin;428396]bu cümlede bir kelime fazla:p:p:p.dng.dng.dng[/quote]
oha stetomus...senin yazdıınu okyunca kahkahayı bastım..sonna bı dondum ekrana 107200 u gorunce bı anda reverse oldu kahkaham...
ula ne iş yapıoz be..sanıye deişioz
-
[quote=ATHLON;428401]facebook da bı eleman fotorafına 1mılyon lıke alırsa kız arkadaşıyla bırlıkte olcakmış..kız kota koymuşş...)[/quote]
demekki kız kendine ağır süsü vermiş hafif bir kızmış...:D...
diğer yandan gnam gnam style ın dombili adamı sanırım 1 milyara yakın hit almıştı...hummm...1 milyar/1 milyon= 1000:D piuuu
-
cepten bakiyordum 625 gördüm
2 dene 1 mn bar ile göçmesi lazım dedim
2 dene 1 mn bar ile geçmişler gerçekten de
Ağbiler dedim ya bu saate kadar alan devam etmesi lazım idi
yoksa yeni TEPE ve sert alişlari son 1 saatte yapiyor zatii
-
ulen 107.025 e vermedi ne güzel komisyon dahil. -2.000 i kurtaracaktık.
ya verirsin yada 625 uzunla güreşe devam.hehehe
-
çookkk zor bı gun olui hacılar...
-
ve bırgun dönerse ya da gercekten duserse 500pts er 500pts er gomecekler buraya hacılar...artık o hale geldı tahta
-
ulu bilge sazan derdiki, yükselen trend line kırılmadıkça nunular bişi ifade etmez..yani kırılırsa bişe ifade eder...hehehe..7xx lerdenson vurduğum taze şortları 225 den kavırm aettim...ve 400 den reşorttum..dündne kalanlarla beraber .4galdıraç şort devam
[IMG]http://i45.tinypic.com/k98aoj.png[/IMG]
-
hacılar onemlı..ımkb de açığa satışta üst adım kuralı kalkıo..uwwwwwwwww.isteyen istediini ezebılecek...
-
425 uzadım 375 kısalacam.. amma hız ya...yoruldum
-
karar verdim abey..güzel olmayan kadınlarla artık konuşmııcam...zira güzel ülkemde yeteri kadar konuşmaa yetecek kadar güzel kız var..yani vardır inşallah..
-
[quote=ATHLON;428414]hacılar onemlı..ımkb de açığa satışta üst adım kuralı kalkıo..uwwwwwwwww.isteyen istediini ezebılecek...[/quote]
Ağalar bu son çikiş zaten eldeki mali okutmadan önce satiş araliği yaratmak içinde
ayakta kalan shortör ekmek yer ancek
-
375 kısaldık 475 stoplarım.. ulen
-
575 e tekrar kısa yazdım 625 uzun olurum..pehh
-
475 e verdim 625 uzayacam
-
ulen bu sefer olcek mi ne
-
uğraştıımız işin çok zor ve gerçekten çok zeka isteyen bir iş olduunu bize hatırlatan bugünlere içiorum kaavemi hacılar...
-
artık 025 te kapanmam oraya gelirse daha aşağılardan kar yazarım çünküm.hehehe... 625 değerse stop ve günü kaparım...
-
"bakmillete gene alacak dedirtip bu sefer vuracak" diyenleri yiyecek gibi hacılar...
-
[quote=ATHLON;428427]"bakmillete gene alacak dedirtip bu sefer vuracak" diyenleri yiyecek gibi hacılar...[/quote]
süs mü verior..yoksa süs verior süsü mü verior..yoksa süs verior süsü verior süsü mü verior sorunsalı:D
-
yok yok bu sefer oldi...025 dedimi kar cepte(025 te almam daha aşağıda). 325 e stop koydum... çekilirim...
-
175 kapandım 025 te açacam tekrar
-
abeyler 325 üstü tehlikeli.. ben ora değerse bugün yeter derim...
-
400 den açılan kısım 275 kavırma...dündne kalan posta ile devam şort
-
allaha emanet olun abeyler.. benden bugün bu keddar...
-
ula bunlar hep kedü-exin yüzünden..kaç gündür ne yani şimdi garan 10 yakmayacak mı diyordu...9.98 den döndü..şimdilik
-
[quote=Astatin;428433]400 den açılan kısım 275 kavırma...dündne kalan posta ile devam şort[/quote]
o kısım 400 den reşort
-
[quote=Astatin;428436]o kısım 400 den reşort[/quote]
abiler... normalde bunları 125 den kapardım ama hemhızlı hemyavaş 15 dklık sistem geçici sat veriyor..eğer 17:44:50 de hala satttyasa sistem geceye 4 kaldıraç şort..yok eğer alda kalırsa geceye 2 kaldıraç şort gireceğum..dow artuk graşşun deu beklıyorum
-
ivit.. geceye 4 galdıraç şort...
gün boyu taze 2 galdıraçlı şortlarla 800 puan aldım sanırsam...dünden kalan 2 galdraç şortlar ise düne göre az bi puan zararda amma totalde günü düne göre güzel artı gapatmışık.... teprik ederim..yannız artık graş isterek..dow %2 felan düşeydi iyiydi
-
Fıtı, fıtı bi hafta daha geçtü :) Eyü hafta sonları patronlar..