-
[quote=newagetk;315283]Sn Saraylı Innovatıon2,sultan2,ımparatorıce2 gıbı harıkulade sıstemlerınız vardı onların sınyal durumlarını paylasmayı dusunuyor musunuz acaba?
Teşekkur ederım[/quote]
selam newagetk,
hafızanız iyiymiş valla,
o sistemleri yayınlamayacağım,burada sonucunu verdiğim PER ve ABS sistemleri öncekilerden daha üstün sistemler..+.
Özellikle ABS den bazı aylar ,sürpriz yüksek performans ta bekliyorum.....brv
-
abi ABS ali baba .... altın euor dolar fdow son durum alabilirmiyim ...müsaitsen .. .. :o:o:o:o ..
-
[quote=selçuklu;315285]abi ... o x ten sonraki aşağı giden a dalgası yeni dipte yaptırmayabilir .. a dalgası kısa bi üçgenede dönebilir ...veya senin dediğin gibi ... 5.2 sayılabilir ... .. ewsel oalrak zor yereler abi ..... ... yatay kötü bi döneme giriyor bence .. graf ..... böylede olabilir yani ...ama ilk projeksyon daha güzel gözüküyor ... :o:o:o
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/9211/adszrcm.png[/IMG][/quote]
selçuklum,
uv de benim beklentim,piyasanın yeni tepeler yapması yönünde...ve bundan vazgeçecek bir durum en azından şu anda yok...:p
ov de ise buralarda bir yerde destek bulup,tekrar zirve denemesi olabilir bence..:::
grafı çok sıkışık görmüyorum şu anda...;)
-
bende senin gibi düşünüyorum abi .....
-
[quote=selçuklu;315289]abi ABS ali baba .... altın euor dolar fdow son durum alabilirmiyim ...müsaitsen .. .. :o:o:o:o ..[/quote]
ABS:
XAUUSD...........1389.69 AL .......ama çok yatayda, her an sat verebilr...
FDOW..............11370 AL
EUROUSD..........1.3241 AL..........o da yatayda çok
-
teşekkür abi .... hiç pozum yok ... bekliyorum öyle .... euro veya altın satabilirm belki ...
-
ABS'nin al verdiği noktaya geldik.
-
pivot 83725 te...+.+.
abs varken ritmi tutturacagımı hissediyorum...brv.brv.boks.
duygusal davranmaya gerek yok.. isterse amuda kalkarak ordiono yollasınlar...
:yü::yü:
-
[quote=pardon;315307]ABS'nin al verdiği noktaya geldik.[/quote]
evet,sabırla bekliyoruz,:)))
sistemin %40 civarında zararlı trade i var,:o
bunları ancak yaparsak kalan %60 karlı tradeleri yakalayabiliyoruz...:::
onun için zararı da sevmek lazım,zarar etmezsek ,
kar edemiyoruz:yü::dü::::
-
Dolar/TL................1.5015......................:dü:
-
[quote=Jean_Luc_Godard;315312]pivot 83725 te...+.+.
[B][SIZE=5][COLOR=red][I]abs varken ritmi tutturacagımı hissediyorum..[/I][/COLOR][/SIZE][/B].brv.brv.boks.
duygusal davranmaya gerek yok.. isterse amuda kalkarak ordiono yollasınlar...
:yü::yü:[/quote]
Jean,
Bu konu çok önemli işte...hakikaten bu zor piyasada işlem yapmak zorlu bir partnerle ritmi yüksek bir dans yapmaya benziyor...
mesele ritmi tutturup partnerin ayağına basmamak,eğer basarsak ,pistin ortasında suratımıza bir tokat yiyebiliriz...::::::
bunun içinde disiplinle sistemi uygulamalı,bir de zırt pırt kontrat arttırmamalı...;).
yaparız inş...:)
-
sert geri geldi,:o
sistem hala alda...:rolleyes: