-
Bizim içgündem biraz ısındı, biraz miraz resmen ortada bir gizli kapaklı olma durumuvarmış. Başbakan samimi açıklamalar yaptı, Bundan sonra herşeyi açıkça konuşacağız demesi, evvelden bazı konuların gizli kapaklı görüşüldüğü şeklinde kamuoyunca algılandı ve algılanması durumu kabaracak sanırım.
Alman mahkemelerince çıkaraılan ve ibretlik olan davada yakından takibedilmelidir diyorum, herşeyden önce vatandaş olduğumuz için takibetmeliyiz.
Başbakanında, bundan sonra herşeyi açıkça konuşacağız demesi aslında siyasi istikrara darbe vurmuştur, nasıl vurmuştur, vatandaş artık desteklediği siyasi istikrarın yaptığı işleri doğru bulmamaya başladı, seçmen hata affetmez, insanoğlu psikolojik işte, böyle gizli kapaklı işler olunca soğuyor insan ve bu gitsin artık yenisi diyor, buda numaracı çıktı diyor, şu anda RTE nin ve AKP nin siyasi barometresi çok düştü, hemde azımsanmayacak ölçüde düştü.
Fakat sanırım hernekadar görüşmeyeceğiz desede, RTE VE Doğan bir şekilde gizli görüşüp anlaşacaklar ve durumu kendi açılarından kurtaracaklar, bunuda millet yerse artık erken seçim olmaz ne diyim, bana göre 2009 erken seçim var şimdiden belli oldu, saygılar
-
Haftabaşı açılan tüm piyasalardaki absurd hareketler çok can yaktı gibi.Çubukların boyları epey büyüdü.Dji bugün 11.400 altında kaparsa yanlışlıkla, bugün yaşananın bir ayı rallisi olduğunu düşündürecek.Herkese bol sabırlar...
-
[QUOTE=mavi;32371]Haftabaşı açılan tüm piyasalardaki absurd hareketler çok can yaktı gibi.Çubukların boyları epey büyüdü.Dji bugün 11.400 altında kaparsa yanlışlıkla, bugün yaşananın bir ayı rallisi olduğunu düşündürecek.Herkese bol sabırlar...[/QUOTE]
Sevgili Mavi,
11400 üzerindede kapasa da ayı rallisidir diye düşünüyorum, 12000 e yaklaşşada durum aynıdır diye düşünüyorum.
Sevgiler.
-
geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.
-
[QUOTE=akinolukentuf;32373]geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.[/QUOTE]bunun kapanışı var..sabah futuru var...
varda var......
hemen 1200 ü yapıştırmışsınız.......
dow artı yüzde 3 de kapatır..eksi yüzde 2 de.....bugun tam kumarhane dow...
[B]kritik seviye 11300... [/B]bunu üzerinde kalırsa yukarı devam eder kanımca........
-
[QUOTE=akinolukentuf;32373]geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.[/QUOTE]
+. +.
-
Buy 2 .US30 @11,507 to close position#235006756 opened at Sep 8, 2008 1:31:14 PM @11,572
en son rakam açıldığı rakamı ifade ediyor bu sadece bir işlem .507 kapayıp gene açtım dowda.
Buy 1 .US30 @11,357 to close position#235025388 opened at Sep 8, 2008 2:31:31 PM @11,491
11357 kapayıp gene 425 den shortum %100 kardayım ama bize sıfır faydası var .
bizde ise zarar .sabah alacağım alacakları kusura bakılmaz ise ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
11300 bugün seans içinde görülürse mutlaka long açılmalıdır dowda daha doğrusu demin kaçtı fırsat.
-
mbm ters yüz formasyonu oluşuyor yarın cumanın biraz üstlerinde olmasını bekliyorum piyasaların hatta kaçınılmaz görüyorum.Bizimkiler bence algıya oynadılar gene .11200 altı çok kötü bir şey olur.
1200 bence iyimser şu tabloda .gap muhabbetinden dow tutunursa olmıyabilir.
-
[QUOTE=jelibon;32377]11300 bugün seans içinde görülürse mutlaka long açılmalıdır dowda daha doğrusu demin kaçtı fırsat.[/QUOTE]
ben longladım 11300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
senin gibi sn jelibon.....:D
stopum tam 11300 ...
burayı yani 11300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......
-
[QUOTE=mbm;32379]ben longladım 12300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
stopum tam 12300 ...
burayı yani 12300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......[/QUOTE]
ALLAHMI SÖYLETTİ 12300 bu arada onlarında bizden farkı yok pariteciler ortalığı karıştırıyor .hisselere bakıp bu düşüş ve çıkışlara anlam vermek çok zor .kumarhaneye dönmüş tüm dünya .
-
[QUOTE=mbm;32379]ben longladım 12300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
stopum tam 12300 ...
burayı yani 12300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......[/QUOTE]
ben seni okumadan yazdım ama aynı şeyi düşünmüşüz.
gerçi sen longladığın yerden direk 1000 puan zarar yazmışşın, gitmiş sermaye.:..:
sevgiler.