[QUOTE=GOKHANFINDIK;107297]Burası düşmeyecek zaten geberecekkkkkkkkkk.Full cinsinden short.[/QUOTE]
hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107297]Burası düşmeyecek zaten geberecekkkkkkkkkk.Full cinsinden short.[/QUOTE]
hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D
[quote=QUEEN;107300]hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D[/quote]
bunu diyecek acemilikte bir forumdaş olduğunu sanmam. :..:
sabahtan beri 30 puanlık aralıkta tüm dünya ile kafa buldu amerikanın fdowu...nasıl işlerine gelirse eyle...
[QUOTE=unlimitted;107301]bunu diyecek acemilikte bir forumdaş olduğunu sanmam. :..:[/QUOTE]
espri yapıyoruz canım gökhanın tarzı belli
[quote=QUEEN;107303]espri yapıyoruz canım gökhanın tarzı belli[/quote]
biz de...
XAU/USD long.
Deutsche, EFG, İş, Finans ne yapmışsa aynısının tersini haziranda yapmış netleri sıfır olduğu için aynı yönde güvende hissediyorsanız nakit kalın.
bu dow eksi gelip artımı kapayacakki alıyolar diye düşünüyorum
Full long düşmüyoruz.Ralliiiii.
[quote=VOBiX;107306]Deutsche, EFG, İş, Finans ne yapmışsa aynısının tersini haziranda yapmış netleri sıfır olduğu için aynı yönde güvende hissediyorsanız nakit kalın.[/quote]
Zaten ben bu ceteyı ergenekon savcısına şikayet edıcem .dng
250 üstüne çıkıp 30 dakika kalması yeterli long için.Full longum.Elim 250 de gitti geldi ama nasip olmadı.Bekleyecem.75 sağa geçerse shortlarım sanırım.dow 905 lere geldi vob orada 100 altına inmedi halbuki daha önceden daha yüksekken dow biz 37000 dik şimdi aldılar bizi.Dipler yükseliyor vobta.Dow daha alt görürken dax en düşüğün altına gelmedi epey üstünde.Long zamanı gibi.fdax 0.8 eksiye ulaşırsa artabiliriz.Tüpraş iyi artmış.
forum kirliliği olmasın diye foreks piyasaları için olan pozisyonları yazmama/yorum yapmama kararı aldım.
o piyasalarla ilgili paylaşımda bulunmak isteyen arkadaş olursa, kişisel mesaj ile veya msn'den görüşebiliriz.
herkese bol kazançlar...
Full short 150 den.
[quote=sungur;107295]Üstad kırılım şartları 36900 altı 1 saat mi?[/quote]
36.7 altı 1 saatlik kapanış.
175 long 150short.
Long 100.
Short 100 den.Vergileri alıyorlar.
30 düştü isc de zaten düşecek diye emirler azalmıştı epey ondan shortladım.Devam short.
2-3 kişi daha olsa bu şekilde 2-3 dk da bir ,poz. yazan yönetimin tavrını merak ediyorum doğrusu
en son 125 kısa devam......
bir kaç al sat yaptım.. sistem çarpmaca al satı.. buraya yazmadım....
Sistem al vermeden almam short devam.
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/vob1d1aa.jpg[/img][/url]
Burdan long açmak yürek ister biraz.
Hay sizin37000 ininizi bee ne kırılmaz yermişsin.
[quote=GOKHANFINDIK;107320]Ustam yazıyorsan yaz yazmıyorsan bıdı bıdı yapma.Ayda yılda bir yazıyorsun kafa ütülüyorsun bir de ya.[/quote]
bıdı bıdı derken?
37 bin bugün korunacak herhalde?
gece dow % 3 eksi yazarsa onun hatırına yarın 37 bin altına sarkarız belki :)
görünüm net satta olmasına rağmen geceye kısa girip girmemekte kararsızım açıkçası.
Fark çok mu diyen vardı.Al sana 50 puan oldu.
Garan 04 düşüyor.Akbank geberdi.
[quote=YAVUZHAN;107327]37 bin bugün korunacak herhalde?
gece dow % 3 eksi yazarsa onun hatırına 37 bin altına sarkarız belki :)
görünüm net satta olmasına rağmen geceye kısa girip girmemekte kararsızım açıkçası.[/quote]
Ben geceye kısaya karar verdim gibi.Endeks kötü.Durup dururken veriyorlar.
dünkü yorumum aynen gecerlidir. 37250 altında kapanırsak uzunlar için cook riskli olur. ben cumadan 37600 den kısa ve haz altın 47550 uzunlarla yola devam ediyorum.
[quote=unlimitted;107305]XAU/USD long.[/quote]
realize.
(açılan pozisyonun kapanma noktasının yazılması gerektiğini düşündüğüm için yazdım. son forex mesajı idi)
bol kazançlar.
komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..kar ed,nce gözüme gözükmüyor..ama zarar edince ,komisyon batıyor..
[quote=abka;107331]komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..[/quote]
Onbinde 1 den altını almak için vip olmanız lazım.O da en az günde 3000 4000 kontrata kontrat dememeniz lazım.Yoksa zor.
Matriks tam 16 30 00 da dondu.Böyle kepazelik olmaz.Gerçi işlem yapmaya gerek yok daha.Geceye böyle kalacam gibi.Hayırlısı.
[QUOTE=abka;107331]komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..kar ed,nce gözüme gözükmüyor..ama zarar edince ,komisyon batıyor..[/QUOTE]
valla benim komisyon onbinde 1in altında.
üstünde ödeyenler düşünsün.
pazarlık edin.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107332]Onbinde 1 den altını almak için vip olmanız lazım.O da en az günde 3000 4000 kontrata kontrat dememeniz lazım.Yoksa zor.[/QUOTE] bu ay bir geçsin..haziranda tekrar,aracı kurumla müzakerelere başlıyacagım..:).ben komisyonda düşüş isteyimde(en azından içimde kalmasın)...ya tutarsa misali..
Düşmemiz lazım.Dow epey eksi olacak bence gece.Büyük ihtimal dow 7850 falan olmadan ben alım yapmam bugün.Son işlem bitti sanırım bende.
Büyük montan emirler gelmeye başladı.Kırılım olacak.37000 altında kapanış bekliyorum.Hadi bismillah son 8000 İnşallah bu dowun görmesi.:..::..:.lelele.brv.kom
dow 8 bin üzerinde tutunursa buraya yarın sabah yukarı gab bile yaptırır bunlar..
[QUOTE=Leblebi;107258]Fdov 15 dakikalık oluşan grafik uyumsuzlugu..
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/647/29625184.jpg[/IMG][/QUOTE]
olumsuzluk şu an itibariyle düzeldi fdov da...
Düşecez ya nereye gidiyorsun öyle sen.Yavaş git bakalım.Sıfır işlem devam short.Öyle yağma nerde.Kapanış 37000 altı yada 37050 gibi birşey olacak.
37.200 short.
ne dikim bi gündü ya........biri değilki hepsi manyak.....
kısa geceye... devam.......
Yakın vade grafiği
[IMG]http://i44.tinypic.com/os4pvn.png[/IMG]
mal gibi sabah 700 puan karı alıp çıkmadık da.. alın siz oynayın deyip......
verdik karı geri.....
[B]pazartesileri hep böyle dikkat ettinizmi bilmiyorum....[/B]
pazartesileri ben gapı alıp çıkacam bundan sonra.. tutturursak tabi......
bakmayacam bi daha......
37250 den kısa giriyorum geceye:) kısaları fullesemmi diye düşünüyorum şuan...
[QUOTE=mbm;107344]mal gibi sabah 700 puan karı alıp çıkmadık da.. alın siz oynayın deyip......
verdik karı geri.....
[B]pazartesileri hep böyle dikkat ettinizmi bilmiyorum....[/B]
pazartesileri ben gapı alıp çıkacam bundan sonra.. tutturursak tabi......
bakmayacam bi daha......[/QUOTE]
Evet, pazartesileri gaplı açılış sonrası genelde yatay, yada açılış yatay kapanış yatay, genellikle böyle, çok az gördüm aşağıya yada yukarıya trend olduğunu...