[QUOTE=teo;32478]ben dunden bu yana shorttayım..Bugun yukselıste ek short yaptım, kımıldamadan beklıyorum..[/QUOTE]
bende 49300 den beri uzunum...ara sıra kımıldıyorum....:D
Printable View
[QUOTE=teo;32478]ben dunden bu yana shorttayım..Bugun yukselıste ek short yaptım, kımıldamadan beklıyorum..[/QUOTE]
bende 49300 den beri uzunum...ara sıra kımıldıyorum....:D
ben 51.325 ve 49.050'den beri uzunum kımıldamamaktan kireçlenmeler başladı :D
[QUOTE=mbm;32482]bende 49300 den beri uzunum...ara sıra kımıldıyorum....:D[/QUOTE]
Dax ve FS&p trendsiz bir şekilde aşırı alıma çıkıyorlar, S&P zaten o bölgede,Daxa az kaldı, bizde aynı şekilde aynı bölgedeyiz.Paritelerde aynı durumda yön bitmiş,hamam suyunda misafir ağırlıyorlar, bir yukarı bir aşağı...
Trend olsa yukarı yaparlar diyeceğim,Trend yok, uyumsuzluk var.
Uykum geldi, yatacağım,
Sadece vob ta poz var ,diğerlerinde trend oluşana kadar flat kaldım.
Neticede mama yok, Mbm'e gider paralar...
Şimdiden güle güle harcasın.
Yarın emaneti geri alırım...
Sevgiler...
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/4215/obo1dk8.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
negative uymsuz sıkıyo.......normal 56000 gitme olur amma graf. deyisik 2 yone potans gosteryor
ne kastı vadeli be..... patlayacak bir yerleri...
sata gelmekse niyeti satarız bizde....
ilk seans spot 30 da seanslık bir al sinyali geldi, fakat günlük olarak al sinyali kapanışa gelirmi bakıcaz, gelirse çıkış başlaması yüksek ihtimal.
Fakat bu çıkış çok tehlikeli bir çıkışa benziyor, yukarıdaki gönderimde aylık obo çalışması grafiği eklemeye çalışmıştım, çalışmada biraz aceleye geldi, ama olsun, sonuçta 2006 yılı zirvesi sol omuz, 2007 yılı zirvesi baş, ve şimdide sağ omuzu yapmak üzere çıkış yapıyor olabiliriz.
Sanki filmin sonuna gelindi gibi hissediyorum, iç siyasette yeni bir boyut var, bir iki aya kadar yükselişten sonra ekonomik çöküşle beraber OBO tamamlanırsa, ondan sonra borsaya 2009 dan sonra uğramalı, saygılar.
yurtdışı yukarı kopacak gibi....gerçi fdow 15 uyumsuz aşagı ama.......
vadeli bakalım milleti uzundan tırsıtmak derdindemi...
yoksa başka planlarımı var...
şu anda aldayız ve uzunum ben... sata gelirsede gözünün yaşına bakmam....
amcamlarla birlikte veririm..
nereye giderlerse ordayım.. kolay kurtulamazlar benden......
Lehman falan derken ittirecekler borsaları yukarı, dow akşama artı :), saygılar.
Aylık olarak nasıl görünüyor uyumsuzluk durumları sn. mbm, birde sizden uyumsuzluk görüşü alabilirmiyiz? hem spot hem vadeli aylık olursa iyi olur, saygılar.
[QUOTE=mbm;32490]yurtdışı yukarı kopacak gibi....gerçi fdow 15 uyumsuz aşagı ama.......
vadeli bakalım milleti uzundan tırsıtmak derdindemi...
yoksa başka planlarımı var...
şu anda aldayız ve uzunum ben... sata gelirsede gözünün yaşına bakmam....
amcamlarla birlikte veririm..
nereye giderlerse ordayım.. kolay kurtulamazlar benden......[/QUOTE]
51900 kısa o zaman.......
çok inandırıcı değiller ama...
52000 üzeri gibi stop
sistem