[quote=saraylı;315759]kaya dur,borsa uçmasın,sistem bizim satta,:::
dolar yükselebilir,sistem alda,hahaha...:..:[/quote]
adamlar aralıksız veriyorlar
tırsmaya başladım iyice yahu
passat
Printable View
adamlar aralıksız veriyorlar
tırsmaya başladım iyice yahu
passat
ayne ustad bende şaşırdım ondan soruyorum.
3 gündür şortta bekliyom sinyalden sonra kıpırdamadan bekliyom hareketsizlikden sıkıldım da öylesine sordum işte :..: maksat muhabbet olsun
hocam 78-76- en son durak 75*** bunun altı uv li uptrendi bitirir gibi me geliyor :rolleyes:
[quote=a.kaya;315766]ayne ustad bende şaşırdım ondan soruyorum.
3 gündür şortta bekliyom sinyalden sonra kıpırdamadan bekliyom hareketsizlikden sıkıldım da öylesine sordum işte :..: maksat muhabbet olsun
hocam 78-76- en son durak 75*** bunun altı uv li uptrendi bitirir gibi me geliyor :rolleyes:[/quote]
eyv kaya,
80.050 de bi destek var,çalışabilir,
80.325 gördük en düşük,
açılıştan beri dediğim band içinde yh var,
oynaklık fazla...:::
Sayın saraylı ABS için pivot üstü al anlamına mı geliyor sistemde yoksa başka koşullarında aynı anda gerçekleşmesi mi lazım..
Geçen hafta forumda sayfa yenilemekten ekran izleyemedim sinyali kaçırmayayım diye..:eek::eek:+
:)
Önceden bilmek hazırlıklı yakalanmamızı saglar belki..Ali bey kazanıyorsa Ayşe hanımlar neden kazanmasın...:p:p
[quote=Jean_Luc_Godard;315776]Sayın saraylı ABS için pivot üstü al anlamına mı geliyor sistemde yoksa başka koşullarında aynı anda gerçekleşmesi mi lazım..
Geçen hafta forumda sayfa yenilemekten ekran izleyemedim sinyali kaçırmayayım diye..:eek::eek:+
Önceden bilmek hazırlıklı yakalanmamızı saglar belki..Ali bey kazanıyorsa Ayşe hanımlar neden kazanmasın...:p:p
:)[/quote]
Jean,
ABS sistemi burda verdiğim pivot ,destek ve dirençlerden bağımsız çalışıyo...
bunları ,piyasanın döneceği yerleri anlamak için veriyorum;isteyen orda poz kapatabilir...ama bunlarla yeni poz açmayın...
ama daha iyisi bunlara da bakmadan sistem ne dyorsa onu yapmaktır...disiplinle yani...:)
Benim disiplinimi bozan genellikle yüklü ordinolar oluyor maalesef..:eek:Alımların yada satımların arkasında bir sebep aramaya çalıştıgım için konsantrasyon bozuluyor...kom.komOysa emir ekranlarını kapatıp sadece grafiğe odaklansam daha başarılı olabilirim..üüüüüüüüü
Evet evet bundan sonra sadece grafiğe bakacagım kulaklarım tıkalı..Tabi birde ABS ye ...+.+.+.
Ama bence al verecek bugün ABS...:D:D Ali beyden izin bekliyoruz..:p
350 de flatlayım derken 575 e zor yetiştik flat bekliyom şimdilik :(
saraylı abi ABS al verdi mi ?:confused:
GEÇEN HAFTA ÇOK SAÇMA BİR DÜŞÜŞ YAŞADIK
nedenini hala bilmiyorum.bir tanesi 17 aralıkğa kadar poz kapayabilirler demiş
fol yok yumurta yok.ama biz kek olduk.
afiyet olsun
passat
[quote=DURU;315798]saraylı abi ABS al verdi mi ?:confused:[/quote]
vermedi.:::
81.600'de flat,82.000 uzun abs den de uzun onayı gelirse rahatlayacağım...
81.200 den FLAT ledim...sistem 82.275 ten AL verdi...hihohohoho 1.075 pıvan taktım sisteme :D::::p