[quote=TÜRKOĞLU;315811]81.200 den FLAT ledim...sistem 82.275 ten AL verdi...hihohohoho 1.075 pıvan taktım sisteme :D::::p[/quote]dikkat et sistem sana takarsa 1000 hikaye olur...
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;315811]81.200 den FLAT ledim...sistem 82.275 ten AL verdi...hihohohoho 1.075 pıvan taktım sisteme :D::::p[/quote]dikkat et sistem sana takarsa 1000 hikaye olur...
ABS ; yatay hareket diyor...;)
bu durumda; ya sistemin alt zaman diliminin hızlı tradeleri yapılacak,
ya da üst zaman dilimine bakılacak...
ben üst zaman dilimine baktım,
o da ala geçmedi...
evet bu çok oldu.daha doğrusu sistem ne yapıp ediyor histeme takıyor :D
hiç kopmamak lazım ama kendimce geçerli sebeplerim vardı FLAT kalmak için.pozu çok yukarıdan teee 85.050 den açmıştım.sistemli :D
iyi bir kar oluştu aldım çekildim.bir süre bulaşmıycam sanırım.o arada artık ne yaparsa ben yokum :o:rolleyes:
[quote=pardon;315815]dikkat et sistem sana takarsa 1000 hikaye olur...[/quote]
saraylı hocam ben bir iki gündür abs sinyalini takip ediyorum,sistem tam teyit almadan sinyal üretmiyor,dolayısıyla terse gelme ihtimalini minimize ediyor;yalnız bu arada karlarda da erime olabiliyor ben onun için vermiş olduğunuz pivot nokatalarını da kullanarak işlem yapmaya çalışıyorum...
[quote=pardon;315824]saraylı hocam ben bir iki gündür abs sinyalini takip ediyorum,sistem tam teyit almadan sinyal üretmiyor,dolayısıyla terse gelme ihtimalini minimize ediyor;yalnız bu arada karlarda da erime olabiliyor ben onun için vermiş olduğunuz pivot nokatalarını da kullanarak işlem yapmaya çalışıyorum...[/quote]
pardon,
o da bir yöntem,
ama pivot noktaları ABS nin orijinalinde yok...
ABS normal olarak her ay 8000 puan civarı kazandırıyor..::: bu bence yüksek bir getiri...bu yüzden sistemle çalışma disiplini kazanmalı...
bir de bu sisttem çoklu zaman dilimli olduğu için ; getiri eğrisi genelde hep yükselir,Nalıncı uygulamasına gerek yoktur...:::
[quote=TÜRKOĞLU;315819]evet bu çok oldu.daha doğrusu sistem ne yapıp ediyor histeme takıyor :D
hiç kopmamak lazım ama kendimce geçerli sebeplerim vardı FLAT kalmak için.pozu çok yukarıdan teee 85.050 den açmıştım.sistemli :D
iyi bir kar oluştu aldım çekildim.bir süre bulaşmıycam sanırım.o arada artık ne yaparsa ben yokum :o:rolleyes:[/quote]
helal türkoğlu.....brv.brv.brv
[quote=TÜRKOĞLU;315811]81.200 den FLAT ledim...sistem 82.275 ten AL verdi...hihohohoho 1.075 pıvan taktım sisteme :D::::p[/quote]
[quote=saraylı;315828]pardon,
o da bir yöntem,
ama pivot noktaları ABS nin orijinalinde yok...
ABS normal olarak her ay 8000 puan civarı kazandırıyor..::: bu bence yüksek bir getiri...bu yüzden sistemle çalışma disiplini kazanmalı...
bir de bu sisttem çoklu zaman dilimli olduğu için ; getiri eğrisi genelde hep yükselir,Nalıncı uygulamasına gerek yoktur...:::[/quote]
[LEFT][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=purple][U]Trader'ların yaptığı 7 hata:[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
[B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #1: Struggling To Identify the Direction of the Market[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]piyasanın yönünü bulmaya çalışmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=3]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #2: Not Taking Profits[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]karları almamak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #3: Not Limiting Your Losses[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]zararları sınırlandırmamak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #4: Trading the Wrong Market[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]yanlış piyasada işlem yapmak,yatay piyasada işlem yapmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #5: Lack of a Trading Strategy[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]sistemsiz çalışmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #6: Not Controlling Your Emotions[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]duyguları kontrol etmemek[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #7: Overtrading[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]aşırı işlem yapmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
çok haklısınız,malesef kendimi disipline etme konusunda hep başarısız oldum,bu yüzden 2007 de pala'ya 250.000 kaptırdım ve üçyıl ara verdim,bir kaç ay önce yeniden başladım yukarıda saydığınız hataları yapmadığım sürece durum tersine dönecek ama bu nasıl olacak esas sorun burada...
[quote=pardon;315839][LEFT][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=purple][U]Trader'ların yaptığı 7 hata:[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
[B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #1: Struggling To Identify the Direction of the Market[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]piyasanın yönünü bulmaya çalışmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #2: Not Taking Profits[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]karları almamak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #3: Not Limiting Your Losses[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]zararları sınırlandırmamak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #4: Trading the Wrong Market[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]yanlış piyasada işlem yapmak,yatay piyasada işlem yapmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #5: Lack of a Trading Strategy[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]sistemsiz çalışmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #6: Not Controlling Your Emotions[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]duyguları kontrol etmemek[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[LEFT][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][B][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Mistake #7: Overtrading[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial]
[B][SIZE=3][FONT=Arial][B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=magenta]aşırı işlem yapmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=3][FONT=Arial][/LEFT]
[B][SIZE=3][FONT=Arial]
[/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
çok haklısınız,malesef kendimi disipline etme konusunda hep başarısız oldum,bu yüzden 2007 de pala'ya 250.000 kaptırdım ve üçyıl ara verdim,bir kaç ay önce yeniden başladım yukarıda saydığınız hataları yapmadığım sürece durum tersine dönecek ama bu nasıl olacak esas sorun burada...[/quote]
üzüldüm pardon,:o:o
inş geri alırsın,
bunun en iyi yolu iyi bir sistemle çalışmaktır...;)
ABS çok esnek bir sistem...:p...sistem esnek olduğu için piyasaya da değişik katılıkla yaklaşıyor...bu yaklaşma tarzı,piyasanın karakterine bağlı...bir nevi empati kuruyor piyasayla arasında...:)
zaman dilimi,ind, ind periodu gibi bazı parametreler;
oynaklık ve trend/yatay hareket durumuna göre değiştiriliyor...
3 ana piyasa kategorisi var:
-trend piyasası: burada yüksek zaman dilimine geçiliyor,trend tg lerine ve yüksek periodlulara geçiliyor...trendlerde genelde oynaklık yüksek olmaz...
-yh piyasası/yüksek oynaklık: alçak zaman dilimi,yh tg leri,düşük periodlu tg ler...ya da yüksek zaman dilimi...
-yh piyasası/düşük oynaklık: alçak zaman dilimi,trend tg leri,düşük periodlu tg ler...
saraylı abi nor mail bi itki var sanki....:::::D
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/9893/adszaw.png[/IMG]
[quote=selçuklu;315869]saraylı abi nor mail bi itki var sanki....:::::D
[/quote]
:..::..:
olabilir abim...olmayabilir de..:D
PER ve ABS satta şu anda...
saraylı abim , merhabalar, abim bu sistemlerin vob daki al sat sinyallerini anlık mı yayınlıyorsunuz yoksa bilgilendirme amacıyla sinyal geçtikten sonra mı siteye yazıyorsunuz. formatı anlamak için soruyorum abi..