-
[quote=selçuklu;247380]abi şöyle bişey mesela ... hoş olmazmı patron ... üvvvvv ...
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/2/4193.jpg[/IMG][/quote]
patron yeminle söylüyüm aynısı bende yaptıydım.:..: ama yarın 69350 görünürse 3 en kısa kalıyor. dowda yukarı. acilen alternatif bulmamız lazım :) 69900 üstü zaten çoğu sayım çöpe gider. :confused:
-
kolay gelsin arkadaşlar keyifler yerindedir inşala .. :)
-
[quote=halojen;247390]kolay gelsin arkadaşlar keyifler yerindedir inşala .. :)[/quote]
keyifler iyi halojen..:)
daytradinge daldık,..:p
-
[QUOTE=saraylı;247392]keyifler iyi halojen..:)
daytradinge daldık,..:p[/QUOTE]
valla bu dönemlerde çok cazip geliyor daytrade işi saraylı abi... düşünmüyorum değil bende yani...
ama diğer yandan bu yatay piyasanın sonu güçlü bir trend olacak... o zamanda alıp (yada satıp) yatmak gerekecek...
hele şu trendi yakalayayım...sonra değişik yollara giricem bende...işlem saatleri yeterince müsait güniçi işleme
-
[quote=halojen;247393]valla bu dönemlerde çok cazip geliyor daytrade işi saraylı abi... düşünmüyorum değil bende yani...
ama diğer yandan bu yatay piyasanın sonu güçlü bir trend olacak... o zamanda alıp (yada satıp) yatmak gerekecek...
hele şu trendi yakalayayım...sonra değişik yollara giricem bende...işlem saatleri yeterince müsait güniçi işleme[/quote]
halojenim,
senin beklediğin tepeye adım adım gidiyoruz,az kaldı,o tepeden sonra kısalar iyi olacak..senin tarzın o ,biliyorum,benim de öyleydi de ,ben değiştirmeye çalışıyorum..gaplerden bıktım,son zamanda aleyhime çalıştılar hep..
daytrade iyi valla ,günde 500 puan bile alsak ,bereket versin,ben 500 puana odaklanmış durumdayım..:)))
hiç değilse yataktan daha sağlam kalkıyorum,:..:flat olduğumu bildiğimden...
-
geçen yıl bu aralardı,bu çıkışın bitmesine az kaldı diyorduk,hatırlıyomusun?
amma dalgaymış yaa..:p
madara olduk be...:(
daytrade edersen bekleriz abi...:)
-
[QUOTE=saraylı;247395]halojenim,
senin beklediğin tepeye adım adım gidiyoruz,az kaldı,o tepeden sonra kısalar iyi olacak..senin tarzın o ,biliyorum,benim de öyleydi de ,ben değiştirmeye çalışıyorum..gaplerden bıktım,son zamanda aleyhime çalıştılar hep..
daytrade iyi valla ,günde 500 puan bile alsak ,bereket versin,ben 500 puana odaklanmış durumdayım..:)))
hiç değilse yataktan daha sağlam kalkıyorum,:..:flat olduğumu bildiğimden...[/QUOTE]
inşallah abi, bu yaşananlar trend geçişi olmalı... kısalarla nihakı kıyacaz az kaldı sanırım..
yalnız bu son birkaç ay beni de bıktırmış durumda.. ne tepeler ne dipler doğru dürüst fırsat vermedi... risk fazlaydı.. nitekim izliyorum gayet bezmiş vaziyette.. yönü bilmek yetmiyor artık, gözü karartıp tekniğe aykırı pozisyonlar almak gerekiyor..onu da sevmiyorum.. kısa vadeli strateji üretmeye zorluyorlar.. biraz soğudum açıkçası piyasadan
-
[QUOTE=saraylı;247396]geçen yıl bu aralardı,bu çıkışın bitmesine az kaldı diyorduk,hatırlıyomusun?
amma dalgaymış yaa..:p
madara olduk be...:(
daytrade edersen bekleriz abi...:)[/QUOTE]
hehhe xu100'de 30bin üzeri balon demiştim o zamanlar... ne balonmuş be... zeplin oldu mübarek :..:
çok zor bir dalgaydı... bitişi de sancılı oluyor...
-
piyasadan soğumak tradera yasak halojen,:rolleyes:
işlemlere devam,
inş karlı olur ,o ayrı...;)
bir dönem zarar da olsa,bu bizim işimiz...
-
[quote=halojen;247398]hehhe xu100'de 30bin üzeri balon demiştim o zamanlar... ne balonmuş be... zeplin oldu mübarek :..:
çok zor bir dalgaydı... bitişi de sancılı oluyor...[/quote]
:..::..:
zeplin oldu ve birileri içine helyum gazı pompalayıp duruyo...:p:..:
ama bi gün bu da biter..;)
-
herkese iyi geceler,
poz da olanlara terse düşmeden güzel gapler....:)
-
[quote=saraylı;247400]:..::..:
zeplin oldu ve birileri içine helyum gazı pompalayıp duruyo...:p:..:
ama bi gün bu da biter..;)[/quote]
hocam, bu helyum değil de hidrojen galiba, daha iyi şişirip uçurur, ama patladı mı geride sağlam adam bırakmaz...