fileksi niki seksi, dow da graş yaşatır bizi sexy :)... 2000 puanlık marjda gel gitler... nedense selçulu gralın "dipler sivri, tepeler yuvarlak" teoremi geldi aklıma...şşşşşş
Printable View
fileksi niki seksi, dow da graş yaşatır bizi sexy :)... 2000 puanlık marjda gel gitler... nedense selçulu gralın "dipler sivri, tepeler yuvarlak" teoremi geldi aklıma...şşşşşş
[QUOTE=jelibon;428228]Öküzsel 30 dak. Dikkat önce az yukarı ardında haftaya satışla sonra 3 e geçer.
Jelibon.[/QUOTE]
GOOG 702.90 -8.42 -1.18% *
AAPL 497.41 -5.27 -1.05%
dowu niye tahmin etmeye çalışıyorum ki jelibon abi yazmış zaten ... pehhhhhhhhh
2 graşiensync.. sonra raLLyenSync.... pehhhh teprik ederim
[QUOTE=Astatin;428261]way****..Hacılar dediydim önceki gün SONY hissesi alalım diye :( bıyır bak %12 yapmış **.....
Yaw geyikyapmıyorum ha... Xperia Z, PS4, New-Gen HD TV ürünleri bu yıl çıkacağı bilinen ürünler...Z nin tableti de yoldaymış filan...aha yazıyorum burayı bu yıl %100 yapar.... aftlo...ciddi soruyorm sen bilirsin...şimdi biz sony hissesi almak istesek napücüz..tr de aracılık yapan kurumlar var mı?
[/QUOTE]
Reuters Top News @Reuters
Sony to sell its U.S. headquarters building for $1.1 billion
HAber geldi pala önceden almış haberi pehhhhh :D
önemli bir gelişme olarak gördüğüm açığa satışta üst kademeye yazma olayı değişiyormuş... Yeni uygulama, 01/02/2013 tarihinden itibaren devreye alınacak
tahminim yine çok canlar yanacak endeks çok yükseldi diye vatandaş nası short açıyorsa hissede açığa satış için aktiften koşacak bence..
sonrası malum... tavan görürüz belki büyük senetlerde...
seagate pozisyon alırken sadece grafik mi bakıyorsun, yoksa aracı kurum dağılımını da dikkate alıyormusun?
[QUOTE=aslan;428458]seagate pozisyon alırken sadece grafik mi bakıyorsun, yoksa aracı kurum dağılımını da dikkate alıyormusun?[/QUOTE]
senaryo abi benim poz alma şeklim çok hatalı ama ... dowda trend kırılmıştı yükselen ama noldu tekrar içine döndü... ben beklemiyodum böyle bişey... bizimkindede 83 en fazla diyodum sonlanan diagonel gibiydi görüntü.. deldi geçti.. büyük hata yine... gücünü küçümsedik.. adamlar leblebi alır gibi banga alıyolar 10 tl oldu ikiside nerdeyse.. 10 yapan 12 de yapar.. öbürü 7 lira oldu o çok geride fk açısından... 10 neden olmasın... herşey olur.. bilanço dönemi başlıyor süpriz karlar gelirmi ne olur ?
yok abd battı yok avrupa battı öyle dediler böyle dediler empoze.. uzay..
Selim Atalay @SelimAtalayNY
* Borç Tavanı sorununa yeni öteleme geliyor. Tems Meclisi -tavanı 3 ay yükseltmeye- hazırlanıyor. Aslında -iteleme- demek gerek
Madem senaryo ile poz alıyorsun, bunun yanına bir de son 3 vadeyi gösteren pasta koy, sana niye alıyorlar niye satıyorlar konusunda soru işaretleri oluşturmakta yardımcı olacaktır. Bu hafta düşüş yönünde ısrar edenlerden 1/4'ü pes etti, pozunda ısrar edenleri parayı koyanlar affetmiyor, dayın yoksa ipucu pastada, periyot önemli, onda da baya alavere dalavere var.
ranmaktan başka yol göremiyorum artık.. cört işi bitik.. dirençlerden düzeltme olarak mazot gibi... dow olsun çin olsun öbürü olsun beriki olsun hep böyle düşiniyorum..
he bunu önceden gören köşeleri kapatmış zaten o ne zaman verirse orda değişim olur..
[quote=seagate;428454]Reuters Top News @Reuters
Sony to sell its U.S. headquarters building for $1.1 billion
HAber geldi pala önceden almış haberi pehhhhh :D[/quote]
hacı nyse de dün %6 idü...bugün de %6..ranmasın zati...şöyle kılobal bir düzeltme olsa da 7-8 tolardan kapsak şunu...2-3 yıl sonra satardık 150 tolardan:D bence tüm düşüş 5 lerinin 5 ide tamamlanmış durumda..
bi ara Abicim i yakalayam da sony nin ew sini saydırsam
[B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
12.65 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/up_g.gif[/IMG] 0.74(6.21%) 3:14PM EST - Nasdaq Real Time Price
[quote=Astatin;428478]hacı nyse de dün %6 idü...bugün de %6..ranmasın zati...şöyle kılobal bir düzeltme olsa da 7-8 tolardan kapsak şunu...2-3 yıl sonra satardık 150 tolardan:D bence tüm düşüş 5 lerinin 5 ide tamamlanmış durumda..
bi ara Abicim i yakalayam da sony nin ew sini saydırsam
[B]Sony Corporation (SNE)[/B]
-NYSE
12.65 [IMG]http://l.yimg.com/a/i/us/fi/03rd/up_g.gif[/IMG] 0.74(6.21%) 3:14PM EST - Nasdaq Real Time Price[/quote]
Patron bide nyse için ekran aldırcan bize :D bak şimdi dakip ederim ben bunu.Olmadı sunny hissesi alırım :..:
[IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2qqq.jpg[/IMG]
buyur abi bANG OF AMERİGA DOW30 DA senet buyur..
dow 13600 banka 4 de 1 fiyatında buyrun
[quote=flexy;428479]Patron bide nyse için ekran aldırcan bize :D bak şimdi dakip ederim ben bunu.Olmadı sunny hissesi alırım :..:[/quote]
hacı bu ekranlık değil..yatmalık:..: yazıyorum kardeşim buraya..ikinci apple hikayesi geliyor..mezarın eşiğinden dağın zirvesine...on the way:..:
Dow lönk .... short neymiş.. Full piramitli lönkleyesim geldi..
jeliboss abey büyük öngörülü 13500 üstünde uyanıyiok ... pehhhhhhhhhhhh
havai fişekler yetişecekmi 11 e kadar
[quote=seagate;428480]
buyur abi bANG OF AMERİGA DOW30 DA senet buyur.. dib beyle olur... bu kart 4 de birine düşmüş... eski günlerine dönebilirmi ? dönerse nolir ? :)
dow 13600 banka 4 de 1 fiyatında buyrun[/quote]
hacı olur olmaz bilemem...ama spotta hissenin yürümesi için sağlam hikaye lazım... xperia z diyorum, tablet z diyorum, hibrit pc+tabletler diyorum, play station 4 diyorum, new gen HD tvler diyorum..kime diyorum aluuu:D:D bunların hepsi alanında ilk diyorum....eyyy diyorum..ps4 çıkacağı gün "insanlar dükkanların önünde sabahladı" haberleri çıhtığı gün hatırlatırım:p
şinci hacı çok basit hesap: sony nin piyasa değeri şu an düşmüş 12 milyar dolara...
şinci bak galaxy s3 bugüne kadar 34 milyon satmış.... deki xperia z 5 milyon sattı ki tahminler 10milyonu çok rahat geçeceği yönünde.. satış adetini satış fiyatı ile çarp neredeyse şirketin piyasa değerinin yarısı... ps3 ilk yıl 18 milyon satmıştı bugüne kadar da 35 milyon satmış... ps4 ü sen hesap et...
neyse hacı...:D aftlo bize ilk sony muhabbeti açtığımız gün aracı gurumda 100,000 usd gredü açaydı, şimdi 12000 usd yi paylaşırdık..gısmet:D
astatin abi rALLY ..
borç tavanı işi sıkıntı olmayacak gibi ... pehhhhhhhhh
netlik var tüm yollar açık AMariga yeniden doğiyir üwwwwwwwwwwwwww
RALLİ
laaa saat 11 in son saniyesine kadar almazsan pala adam deelsin... uç ula uçççççççç
dow ayuları gomada üwwwwwwwwwwwwwwww
stoplar patlar 13661 üstünde makinalar işler.. anında..
high frequency trading cihazlarııı yanıyııııııııııııııııııııııı
çok pis tobo var hacı sony de... :)...hemd e pupulu
[IMG]http://i50.tinypic.com/e8sgts.png[/IMG]
sonyde ranar abi ralli bekliyom dünyada tüm yollar açık :D
fed boj boe
parayı imal ediyir son gazzzz üwwwwwwwwwww
hay pala yavaş lemmm acemi cörtcü vardır benim gibi üwwwwwwwwwwww 13660 ları b diye etiketleyen ahahahahha
son saniyeye gadar nefesini kesecek...
ve tepeden kapanış gelir... ahahahha
tebrik ederim..
günaydın patronlar endeksden sıfır atılması konuşuluyor...
göremedik kaçırdık tarihi fırsatmış bide ters yaptık :(
[quote=seagate;428567]günaydın patronlar endeksden sıfır atılması konuşuluyor...
göremedik kaçırdık tarihi fırsatmış bide ters yaptık :([/quote]
Patron, ekranı sürekli takip etmek hele bide diğer işlerle beraber bunu yapmak strese sokar insanı.Sistemi kurup, oto işleme izin veren kurumlardan birine hesabını taşısan diyorum.Sabahtan açarsın bilgisayarı, kafan rahat olur.Yine sen bilirsin tabi..
[URL="http://www.finanstrend.com/haber/112374/endekslerden-sifir-atilmasina-yonelik-calisma-yapiliyor#.UPz22h1RVX1"]http://www.finanstrend.com/haber/112374/endekslerden-sifir-atilmasina-yonelik-calisma-yapiliyor#.UPz22h1RVX1[/URL]
flexy abi hedef uzay bence üwwwwwwwwwwwww
gaçırdık artık insin çıksın izlerim üwwwwwwwwwwwwwwwww
he bunu önceden aldı ******** ler gördüler şimdi verir vermez zevkine kalmış :(
ama uzay olunca neden versin uzaylılarla görüşme şansı var hayatta kaç defa gelir bu fırsat
yarın faiz gararı var faiz inmezse vs. kurlar dip tarayabülür
kartlara satış getirirmi bilemiyorum üwwwwwwwww
yaktın bizi aftloooo..açaydın bi 10 milyon tolar gredü %16 yaptıkdık soni corporeyşında..ehü
6758.T on Tokyo Stock Exchange
1,187JPY
1:00am EST
Price Change (% chg)
¥38 (+3.31%)
Prev Close
¥969
Open
¥1,165
Day's High
¥1,237
Day's Low
¥1,138
Volume
98,008,100
Avg. Vol
17,202,514
52-wk High
¥1,832
52-wk Low
¥772
on the way..
şortlar 350 den kavırlanıp 600 den yine açıldı.. no way
[quote=seagate;428597]on the way..[/quote]
which way do you mean:D
haci, "on the way" in başında "küskü" vardı, sansür yemesin diye yazmıyok..yannız on the way graş mottosudur...eğer long için diyosan yanlış totem olabilir..:D yani ranmaz demiyorumda, o laf ranış lafı değil mealinde
ralliyciyim astatin abeyim artikin üwwwwwwwwwwww
bangalar 10 tl ye geçince gademesi 50 50 mi artıyor ?
[quote=seagate;428603]ralliyciyim astatin abeyim artikin üwwwwwwwwwwww
bangalar 10 tl ye geçince [B]gademesi 50 50 mi[/B] artıyor ?[/quote]
bilmiyom hacı..onu sipotcular bilir..benim spotta tek hissem var onun da 10 a çook mesafesi olduğu için araştırmadım zati:D:D
[quote=Astatin;428588]yaktın bizi aftloooo..açaydın bi 10 milyon tolar gredü %16 yaptıkdık soni corporeyşında..ehü
6758.T on Tokyo Stock Exchange
1,187JPY
1:00am EST
Price Change (% chg)
¥38 (+3.31%)
Prev Close
¥969
Open
¥1,165
Day's High
¥1,237
Day's Low
¥1,138
Volume
98,008,100
Avg. Vol
17,202,514
52-wk High
¥1,832
52-wk Low
¥772[/quote]
hacı yemişim soniyiii..:))
eşhedü...helva sipraişi mi versek yaw..
[QUOTE=Astatin;428608]eşhedü...helva sipraişi mi versek yaw..[/QUOTE]
abey dow da netlik var o açıdan şimdi pala bunu önceden satın aldımı almadımı tüm endişemm o üwwwwwwwwwwww yoksa graşlik bi durum yok daa bunu önceden gördü pala zaten üwwwwwwwwwwww o kafamı kurcaliyir üwwwwwwww
[quote=ATHLON;428607]hacı yemişim soniyiii..:))[/quote]
:D:D yazdım kenara aftlo.... iş yatırımdada hesap açtırdım..şu bina satış gazıyla olan yükseliş biraz realiz etsin..alacağım evladiyelik.. yıllar sonra bir gün bir ofise gireceksin orda koltukta yüzü cama dönük bir adam olacak ve sana diecekki "aftlo bey aftlo bey, yıllar önce görece fakir ama gururlu ve Sony sever bir yatırımcı genç vardı hatırlarmısın" diyeceğim...sen de sony gısmını hatırlamadım ama bana aftlo diyen sadece astatin vardı herhalde osun diyeceksin...ben de hadi beaa hatırladın senaryo bozuldu diyeceğim:D sonra da hazır hatırlamışken şu gamze nin cebini verseydin iyiydi diyeceğim :)
benim direk cevabım:"stetomus?.sen misin lem?" olurdu herhal..:))
[quote=ATHLON;428614]benim direk cevabım:"stetomus?.sen misin lem?" olurdu herhal..:))[/quote]
:D sorun deil...ben öle şeylere takılmam..yannız gamze nin cep telini versen iyiydi...( o zaman yani, gelecekte:D)
[quote=Astatin;428616]:D sorun deil...ben öle şeylere takılmam..yannız gamze nin cep telini versen iyiydi...( o zaman yani, gelecekte:D)[/quote]
o zamana kamze mi kalır hacı..ama istersen şimdi saa belabel bi fotosunu verem..:))
[quote=ATHLON;428617]o zamana kamze mi kalır hacı..ama istersen şimdi saa [B]belabel[/B] bi fotosunu verem..:))[/quote]
O zamanki güncel gamzeleri kast ettim hacı:D
belabel derken bel'ebel i kast ediyosan almıyım haci, ayıp valla:D yok beraber i kast ediyosan...hımmm..:D şart deil