-
[quote=fXci;107599]Gökân çok yanlışsınz dostum. Biz senin burada fırt long fırt cort .full kort port pırt .. taramalı tüfeng gibi yazılarına saygı gosterıyoruz.
Abka seviyesini koruyarak fikrini beyan edince sana gosterilen saygıyı sen gostermiyosun.
olmuyor[/quote]
Şimdi başlatan abka mı benmiyim?Lafın bana yazıldığından şüphe yok.Türkçe biliyoruz çok sükür.Algılamadan anlarız.Neyse tamamdır abka bey özür dilerim haksızdım.Size başarılar diliyorum vobta.Bitti kapanmıştır.Full long haziran..dngüüü
-
[quote=GOKHANFINDIK;107596][B]Kendime eğlence veren birşeyi başkası istiyor diye bırakamam.[/B]İstemeyen okumaz zaten ama ısrarla okumak istiyorsa ben yapacak birşey bulamıyorum.[/quote]
eğleneceksin diye de önüne her gelene her istediğini söyleme hakkın yok ama değil mi?
bu forumda sana yeniden yazma hakkı veren yönetim o hakkı senden yeniden almasınıda bilir.
yazmışsın,yazmamışsın şahsen bana hiç dokunmuyor ister yaz ister yazma.ama yazarkende önüne her gelene her istediğini söyleyemezsin.
burada kimse kimsenin şamar oğlanı değil.
-
[quote=SEYYAH;107603]eğleneceksin diye de önüne her gelene her istediğini söyleme hakkın yok ama değil mi?
bu forumda sana yeniden yazma hakkı veren yönetim o hakkı senden yeniden almasınıda bilir.
yazmışsın,yazmamışsın şahsen bana hiç dokunmuyor ister yaz ister yazma.ama yazarkende önüne her gelene her istediğini söyleyemezsin.
burada kimse kimsenin şamar oğlanı değil.[/quote]
Kimseye birşey demedim ben.Bitsin bu mevzu.Ama sürekli geliyor yazıyor aynı şeyi.Yasak olmadıktan sonra herşey yazılır.Nisan haziran farkı 550 puan oldu epey yüksek.250 den longum ben.Bu vade de spreadi yine terse yaptılar.Milleti perişan ettiler.
-
ANNA bili bili
[IMG]http://i40.tinypic.com/seoifc.png[/IMG]
-
[quote=GOKHANFINDIK;107600]Uff tamam abi tamam.Bunaltmayın beni germeyin.Yazan yazar okuyan okur.Borsa stresinden bir de forum stresi cekecek değilim.Saygısız halimi herkes bilir benim.O yüzden bu saygılı halimi mumla aramayın.Adam gibi yazıyoruz şurada.Okumak istemeyen orada kontrol panelini açar ismimi yazar okumaz.Bu kadar basit.Millete mama yedirecek değilim.[/quote]
stres olcak bişey yok düşünceleri paylaşıyoruz şurda.ayrıca saygını bozcaksan da boz tehditvari konuşma..hala aynı kafada gidiyosun.diyorumki biraz saygı göster..başka bişey istedgim yok.baskalarının da baska bısey ıstedgı yok.forumsa burası burda yazan herkesın bı parca da olsa hakkı var.forumu yazanlar ayakta tutar.e onların da ortak bı uzlaşı çercevesinde yazması bence kötü bişey degil..
-
ne piyasa be..alcaksanız alın verceksenız verin ne kılsınız kardeşim..milleti esir ediosnuz burda..hani 41 bin kapanısı benı mahcup mu edıceksnız yani:)
-
[quote=marakes;107607]ne piyasa be..alcaksanız alın verceksenız verin ne kılsınız kardeşim..milleti esir ediosnuz burda..hani 41 bin kapanısı benı mahcup mu edıceksnız yani:)[/quote]
hebeya... trend isterik..bu arada vob grafda kama mı görüyorum ne..o ne layn..böğrümüze saplamasınlar o kamayı..
şimdi dax ı alsınlar bize versinler..sevenleri sevdiğine versinler
-
[quote=Astatin;107601]bu rad yuh dedim...225 e bile çakmıyolar hziranda..dax mortingen, vob kara murat[/quote]
lem başka zaman dünya borsalarında ilk mortingen şıtrayzen olan vobumuz kara murat olmak için benim çok uzun süreden beri yapmadığım geceye short gireceğim günü buldu hee!
bir unlimitted klasiği!
o değil, yöntem kalmadı yaw, bi de geceden kedi mi kessek naapsak. :D
-
[QUOTE=unlimitted;107610]lem başka zaman dünya borsalarında ilk mortingen şıtrayzen olan vobumuz kara murat olmak için benim çok uzun süreden beri yapmadığım geceye short gireceğim günü buldu hee!
bir unlimitted klasiği!
o değil, yöntem kalmadı yaw, bi de geceden kedi mi kessek naapsak. :D[/QUOTE]
abi jipütere matriks verileri nekadar zamanda geliyor ? çanakmı kullanıyosun. .kom
-
[quote=fXci;107605]ANNA bili bili
[IMG]http://i40.tinypic.com/seoifc.png[/IMG][/quote]
bili bili de iş işten gectıkden sonra forumda gozıkıyıy sabah - ögle - ıkındı -ve akşam görmek ısterız ki harmanlıyalım kaybolmasın olurmu?
-
fdow dan tepki bekliyorum..
-
[quote=fXci;107611]abi jipütere matriks verileri nekadar zamanda geliyor ? çanakmı kullanıyosun. .kom[/quote]
matriks kullanmıyorum. ehehe [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
[quote=abka;107613]fdow dan tepki bekliyorum..[/quote]
walla ben artık sistemimi ve kısmetimi bekliyorum..fdj açılışları belirliyo biz de o da her zaman değil ama kapanışları kesinlikle belirlemiyo
-
Özüme döndüm haziran vade hala yeterli değil benim adetler için.Full nisan vade short.
-
[quote=Astatin;107615]walla ben artık sistemimi ve kısmetimi bekliyorum..fdj açılışları belirliyo biz de o da her zaman değil ama kapanışları kesinlikle belirlemiyo[/quote]
son 10 gündür açılışları da belirlemiyo bence.
kırmızıysa açılması gereken noktanın %20siyle açılıyoruz.
yeşilse açılması gereken noktanın %250'siyle.
kapanış kısmına katılıyorum.
-
[quote=unlimitted;107617]son 10 gündür açılışları da belirlemiyo bence.
kırmızıysa açılması gereken noktanın %20siyle açılıyoruz.
yeşilse açılması gereken noktanın %250'siyle.
kapanış kısmına katılıyorum.[/quote]
işte belirlemişya :) hemde bu kadar kesin yüzdelerle
-
başka al veren sistem yok mu..kendimi yalnız hissettim..vadenin son günü hazirana gecerim..daha öncesinden sığ tahta oluyor..
-
[quote=Astatin;107618]işte belirlemişya :) hemde bu kadar kesin yüzdelerle[/quote]
güzeldi bu! :..:
-
[quote=abka;107619]başka al veren sistem yok mu..kendimi yalnız hissettim..vadenin son günü hazirana gecerim..daha öncesinden sığ tahta oluyor..[/quote]
walla 5 dakikalık 36775 den al verdi ama ben 15 le oynuyorum...
-
Haziranda ölmek zorrr...(Bir boğa ağıtı):)
-
[quote=Astatin;107621]walla 5 dakikalık 36775 den al verdi ama ben 15 le oynuyorum...[/quote]
Benim genel kanım beynim yani mayıs ayının sonuna kadar sat verdi az önce.Bundan sonra da zor al verir.:D:DFull short time
-
-
[quote=bull market;107624]Full short...[/quote]
Allahına kurban beeee..dngüüü:dü:Ben ekrandan kalkacam zaten şimdi.Arkadaş geliyor birazdan gezecez.Ne uğraşacam boşuna zarar edecem alsatla.Sabahtan beri tutsa idim daha çok karım olacakmış.Ama 150 puan falan değişmiş maliyet sorun değil.Devam short.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107625]Allahına kurban beeee..dngüüü:dü:Ben ekrandan kalkacam zaten şimdi.Arkadaş geliyor birazdan gezecez.Ne uğraşacam boşuna zarar edecem alsatla.Sabahtan beri tutsa idim daha çok karım olacakmış.Ama 150 puan falan değişmiş maliyet sorun değil.Devam short.[/QUOTE]
Ya bende zaten dünkü kısalara telefonla ilave ede ede indi fiyatlar:), 800 den vermiş gibi oldum bugünküleri:) sen bi git dolaşda gel, akşama kapanışa bakmaya gelirsin, hava güzel bugün:)..
-
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/screenhunter-15d7ba.jpg[/img][/url]
haziran vadede dünden beri kısayım poz bozmadım daha.
-
Garibim farkı azalttılar:) düşüş ilerledikçe sistem kısa periyodlarda sırayla sat veriyor...
-
Ortam kızışmış. Quite please.
Hıntışma, yerme olmayan güzel ortamı bozmamak için gayret edelim lütfen.
Ozzzz yada ommmmm. (Meditasyon efekti..!)
-
36500 e gelirse bende bugünkü kısaları kapatır dünkülerle kalakalırım, erkenden gelsede dolaşmaya çıksam bende:)...
-
Bu arada Gökhan,
Parsandaki Cup-with-the-right-handle formasyonunu iyi yakalamışşsın. 2 gün önceki tepeyi aşşaydı. Beni de sokturacaklardı.
-
tekrar selam,herkese kolay gelsin !
paraşüt eşliğinde inceden süzülmeye devam,oda dış borsalara ayıp olmasın diye :)
-
[QUOTE=sazan;107631]Bu arada Gökhan,
Parsandaki Cup-with-the-right-handle formasyonunu iyi yakalamışşsın. 2 gün önceki tepeyi aşşaydı. Beni de sokturacaklardı.[/QUOTE]
Aynısı Bağfaş'ta da oluşuyor...
-
[quote=sazan;107631]Bu arada Gökhan,
Parsandaki Cup-with-the-right-handle formasyonunu iyi yakalamışşsın. 2 gün önceki tepeyi aşşaydı. Beni de sokturacaklardı.[/quote]
Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)
-
[quote=Astatin;107634]Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)[/quote]
kup griye lem onun adı...allah canını almasın...değişik bir lezzet...
-
Hadi ben kaçtım arkadaş geldi.Geceye 800 den full short.
-
[QUOTE=Astatin;107634]Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)[/QUOTE]
Rıhtım caddesindemiydi bu pastane?:rolleyes:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107636]Hadi ben kaçtım arkadaş geldi.Geceye 800 den full short.[/QUOTE]
stopunu koy gokhan
-
[QUOTE=fXci;107638]stopunu koy gokhan[/QUOTE]
onun stopta yerinde durmazki 5 dakkaya bir değişir:D
-
geldim .. telefonla baktığımda fiyat 750 idi 700 de stop yazılıydı kaldırdım stopu .. stop falanda yok daha .. stoploss margincall uzun devam uzlaşmaya kadar .. hiç margin yemedim şimdiye kadar . bakalım bu sefer yiyecekmiyim ..:D
-
daha önce ne uzlaştım nede margin call yedim .. bu sefer ikisinden biri olacak .. bakalım artık .. hangisi olursa .. tercihan uzlaşmak isterim .. hahahahhahah ..
-
iştah devammı ediyor,fake mi atıyorlar anlamadım.
36900 / 37000 üstüne atsak sanki yeşillenecez kısa vadede ?