Dow için 8130 üzeri
Fdjı için 8059 üzeri kapanışlar önemli.
Printable View
Dow için 8130 üzeri
Fdjı için 8059 üzeri kapanışlar önemli.
Beklentim devam ediyor daha çok saat var.3 saat az değil.Kaldı yüzde 4.1
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107815]Beklentim devam ediyor daha çok saat var.3 saat az değil.Kaldı yüzde 4.1[/QUOTE]
günün en yükseginden kapanacak :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107815]Beklentim devam ediyor daha çok saat var.3 saat az değil.Kaldı yüzde 4.1[/QUOTE]
Sayın gökhan fındık vade sonu kapanış sizce nasıl olur.saygılar.
Grafikte 3 şey çok net görünüyor
1) Minik bir OBO veya tepe formasyonu türevi
2) Günlükte öncü sat sinyali
3) Uzun zamandır aşırı alım bölgesinde olması nedeniyle, 1 gün daha eksi kapanışın çok daha derin bir düşüşün öncüsü olabileceği..
Not: Bu grafik asla düşüşün soluksuz ve hemen olacağı anlamına gelmiyor. Ancak teknik olarakk düşüşün güçlü ihtimal olduğunu söylüyor. Bu tür kağıtlarda dalgalı ve bıktıran "sonlar" olmalı, geleneksel olarak
[IMG]http://i44.tinypic.com/1178geh.jpg[/IMG]
[quote=Leblebi;107817]Sayın gökhan fındık vade sonu kapanış sizce nasıl olur.saygılar.[/quote]
Olacaklar aklımda şöyle.37000 civarı nisanı yollayıp.Direk pazartesi basmaya başlayacaklar.Zaten bugün garantinin anasını bellemişler.Yüzde 5 leri gördü bir ara.Borsa zayıf.Vade sonu beklentim olduğu yerde sert hareket olmadan kapanması.Sonraki ilk iş günü açılışta basıp mayısta hergün düşmek.Nadir tepki çıkışları ile.Bu mayıs düşüşü nadir şaşıyor.Garanti ve iscdeki vermeler bunlar hep gelecek için.
[IMG]http://i41.tinypic.com/21o3hms.jpg[/IMG]
[IMG][URL=http://img219.imageshack.us/my.php?image=fantazi.png][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/3120/fantazi.png[/IMG][/URL][/IMG]
Resmi böyle tamamladım
[quote=QUEEN;107821][IMG][URL="http://img219.imageshack.us/my.php?image=fantazi.png"][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/3120/fantazi.png[/IMG][/URL][/IMG]
Resmi böyle tamamladım[/quote]
Selçuklu başımıza sardı bu yılanları engerekleri yaw:..:
Dolara 10 puan verdiler.Anlaştıkmı yoksa?Anlaşırsak zamanlaması süper derim bu adamların.Ama anlaşsa da anlaşmasa da mayıs Niagara.
[QUOTE=Astatin;107823]Selçuklu başımıza sardı bu yılanları engerekleri yaw:..:[/QUOTE]
güldürdün beni akşam akşam...:..: evdekiler soruyolar niye gülüyosun diye:..::D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107824]Dolara 10 puan verdiler.Anlaştıkmı yoksa?Anlaşırsak zamanlaması süper derim bu adamların.Ama anlaşsa da anlaşmasa da mayıs Niagara.[/QUOTE]
evet anlaştık ne yapacaksın:p kısada hem tırsıyosun hem kısa giriyosun niye aldılar kapatırken düşündünmü:p
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107824]Dolara 10 puan verdiler.Anlaştıkmı yoksa?Anlaşırsak zamanlaması süper derim bu adamların.Ama anlaşsa da anlaşmasa da mayıs Niagara.[/QUOTE]
periyodu bir anda arttırıverdin mayısa geçtin :) bugeceyi napıcaz düşüyormuyuz ?
[quote=QUEEN;107826]evet anlaştık ne yapacaksın:p kısada hem tırsıyosun hem kısa giriyosun niye aldılar kapatırken düşündünmü:p[/quote]
Ben pozisyondan mı tırstım pehh.Beni vobtan pozisyondan ne imf ne Türkiye başbakanı ne fed başkanı tırsıtabilir..dng.dngNiye aldılar.Düşündüm.Çünkü dowu da almışlar.İmkbye de çakmışlar aynı güzellikte.
[quote=furkan;107827]periyodu bir anda arttırıverdin mayısa geçtin :) bugeceyi napıcaz düşüyormuyuz ?[/quote]
Bu gece ne mi yaparız.Ralliiiii.Uçarız.:..:üüüüüü:D
yarın çoook kestaneler çizilecek çok, ayılarmı boğalarmı daha belli değil ama ben her halükarda kardayım flatim:D hareket ne yöne olursa atlarım trene:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107828]Ben pozisyondan mı tırstım pehh.Beni vobtan pozisyondan ne imf ne Türkiye başbakanı ne fed başkanı tırsıtabilir..dng.dngNiye aldılar.Düşündüm.Çünkü dowu da almışlar.İmkbye de çakmışlar aynı güzellikte.
Bu gece ne mi yaparız.Ralliiiii.Uçarız.:..:üüüüüü:D[/QUOTE]
ozaman ne yapıyoruz ? kesin konusmuyorruz :)
bırakın bu işleri eurusd çok temiz para bırakıyor:..:
alım yap stokastik sıkışınca flatle sonra tekrar 10-15 pip aşağıdan yine al 20-30 çıkınca ver,
sabahta kanal vardı alttan al üstten çak:D
ya bu hareketler para etmiyor adam gibi cayır cayı çizmeliler dowu yoksa aynı terane DOW ittire kaktıra +50/60 neyse kapatıyor onnan sonra sabah fdow -90/100 sonra güniçi geri toparlıyor ertesi sabah yine aynı.
hal böyle olunca da vadeli nereye gideceğini şaşırıyor.gidemiyor...
ya verin ya alın lem adam gibi...bu ne böyle kıvırtıp kıvırtıp duruyonuz...
delikanlı olun lem biraz! korkmayın vermektende almaktanda...
[QUOTE=SEYYAH;107832]ya bu hareketler para etmiyor adam gibi cayır cayı çizmeliler dowu yoksa aynı terane DOW ittire kaktıra +50/60 neyse kapatıyor onnan sonra sabah fdow -90/100 sonra güniçi geri toparlıyor ertesi sabah yine aynı.
hal böyle olunca da vadeli nereye gideceğini şaşırıyor.gidemiyor...
ya verin ya alın lem adam gibi...bu ne böyle kıvırtıp kıvırtıp duruyonuz...
delikanlı olun lem biraz! korkmayın vermektende almaktanda...[/QUOTE]
busefer kapanırken alıcaklar
Seyyah şu 8130 ne zamandan beri söylüyorum daha bir gece tam sınırda kapandı gerisi yok üzerinde kapanış götürür dowu yoksa yok.
gökhan çok para kazandın bir kadrolu hemşire tut kendine mezaramı götürcen parayı:D, böyle gecelerde tansiyonunu ölçsün, banko gecelerde özellikle:..::..::..:
[quote=furkan;107830]ozaman ne yapıyoruz ? kesin konusmuyorruz :)[/quote]
Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107836]Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5[/QUOTE]
Dow düşüyooo...:..::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107836]Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5[/QUOTE]
hehehe
senin en uzun vaden 5dk onun üstünde ynaılma payın cok yüksek :)
[quote=traderx;107835]gökhan çok para kazandın bir kadrolu hemşire tut kendine mezaramı götürcen parayı:D, böyle gecelerde tansiyonunu ölçsün, banko gecelerde özellikle:..::..::..:[/quote]
Yo ben gazete küpürü ile tansiyon aleti alacam.Hem gazete okur hem ölçecek beleş alet bulurum.Hemşire güzel olursa düşünürük o ayrı konu.Az durun ya askerlik stresine girdim.Antrapoz başladı..dng:DüüüBedelli bana vurmuyor ayrıca param da yok.üüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107839]Yo ben gazete küpürü ile tansiyon aleti alacam.Hem gazete okur hem ölçecek beleş alet bulurum.Hemşire güzel olursa düşünürük o ayrı konu.Az durun ya askerlik stresine girdim.Antrapoz başladı..dng:DüüüBedelli bana vurmuyor ayrıca param da yok.üüü[/QUOTE]
nezaman askerlik..agustos gidiyorm ben
dow artı kapatacak... senle ben iki ayuya bugün imkb yamuk mu yaptı yoksa gökhan..:)
[quote=Larossıan;107834]Seyyah şu 8130 ne zamandan beri söylüyorum daha bir gece tam sınırda kapandı gerisi yok üzerinde kapanış götürür dowu yoksa yok.[/quote]
sıkıldım abi ya...ne olacaksa olsun...gerçi böyle diyoruz olan olmuş zaten şimdi piyasaların soluklanması yataya girmesi normal aslında ama işte.genciz kanımız kaynıyor her zaman adrenalin istiyoruz :..:
[quote=jerfin;107841]dow artı kapatacak... senle ben iki ayuya bugün imkb yamuk mu yaptı yoksa gökhan..:)[/quote]
Mayısta aşk başkadır.Şey kasımda aşkmıydı o.dngAyular öpecek mayısta güzelce.Bizi epey süstüler ama gün gelecek biz de takarız pençeyi.Ama şunu unutma ben çakma ayuyum.üüü:DTahminim pirüz çıkmaz ise perşembe vadeliyi kapatıp Muğlaya yola çıkacaz arkadaşla.Basacam son saniye shortu çıkacam yola vuracam kırbaçı.Fethiyede çadırda kalacam 2 3 gün cumartesi pazar.Wiresless olmadan napacam bilmiyorum.Mayıs ayında ekrandan kaçmak lazım ama ben yine de kaçamam.Korkuya gerek yok.İmkbde açıkça mal verdikleri belli.Ama zaman lazım o da mayısa.Yok düşmezse ozaman kriz bitti.
bakın şimdi eurusdyi zleyin nasıl çiziyorum 1,3151 alış:..:
[quote=furkan;107840]nezaman askerlik..agustos gidiyorm ben[/quote]
Ben beş kuruşsuz az kalsın gidecektim mart ayında.Kasıma verdiler tarihi.Ben devre kayıplı olduğum için marta verme şansları vardı vermediler.Ben bir gece halamın oğlu geldi eve gece askerlik anılarından bahsetti.Sabah yataktan kalktım direk askerlik şubesine başvurdum.Gerçekten böyle oldu.Yoksa tecilli idim.Kendim kafama esti gittim başvurdum.Kaç kaç nereye.Bende bir beklenti olmadığı için para da yaptık az çok bundan sonra artık aradan çıkması lazım.Cesaret edemiyordum halamın oğlu cesaretlendirdi.Ben de uygun zaman deyip kararımı verdim.Hayırlısı olsun sana da.Askerlik evlilik ve iş için çok engel.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107845]Ben beş kuruşsuz az kalsın gidecektim mart ayında.Kasıma verdiler tarihi.Ben devre kayıplı olduğum için marta verme şansları vardı vermediler.Ben bir gece halamın oğlu geldi eve gece askerlik anılarından bahsetti.Sabah yataktan kalktım direk askerlik şubesine başvurdum.Gerçekten böyle oldu.Yoksa tecilli idim.Kendim kafama esti gittim başvurdum.Kaç kaç nereye.Bende bir beklenti olmadığı için para da yaptık az çok bundan sonra artık aradan çıkması lazım.Cesaret edemiyordum halamın oğlu cesaretlendirdi.Ben de uygun zaman deyip kararımı verdim.Hayırlısı olsun sana da.Askerlik evlilik ve iş için çok engel.[/QUOTE]
eyvallah sanada hayırlısı olsun gidecez hepimiz ama benim komando olma ihtmalide var o tırstırıyor benim dede emekli albay askeri şubeden seni görsem hemen komando yazarım diyip duruyor :)
[QUOTE=QUEEN;107837]Dow düşüyooo...:..::..:[/QUOTE]
Düşmez kalkmaz bir Allah!
[QUOTE=traderx;107844]bakın şimdi eurusdyi zleyin nasıl çiziyorum 1,3151 alış:..:[/QUOTE]
bozdular 1,3150 kapat:..:
valla dowa pek bakmadım ama eurusd bozunca dowda satış yiyor şuanda parite çıkış gücünü kaybetmeye başladı gibi bu ayulara yarar dowasatış getirir...
[quote=furkan;107847]eyvallah sanada hayırlısı olsun gidecez hepimiz ama benim komando olma ihtmalide var o tırstırıyor benim dede emekli albay askeri şubeden seni görsem hemen komando yazarım diyip duruyor :)[/quote]
valla komando olmakk onurdurr.
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
helal olsun.brv.brv
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor :)
[quote=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
Kalbime sancı geldi.üüü:DHemşireeee.
o işler ankara asalda bitiyor güya bilgisayar rasgele atıyormuş, hikaye, ona müdahele edebiliyorlar, kendim bizzat tel konuşmasına şahit oldum ankaradaki subayı tamam yaparız bişeyler dediğini duydum, sonradan izmir çıktı.lelele