-
durunn daha bıtmedıııı.
bırazz daha anlatayaımm.
tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
bunlarr ıyı gunler ıyııı
sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn
-
Böyle artı ol hergün eksi kapat.Eşşek gibi düşeceksin seni varya dow mayısta bana bir ev hediye etmezsen affetmem.Bunca emeklerimi boşuna çıkarma.Bir ev işyatırım hediye etti bir ev de deutschden bekliyorum.O özletti aktife 3 5 kademe cakmayı.
-
[QUOTE=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
diyarbakırın ayazından tüm kısa dönem arkadaşların bile kulakları patlamıştı..5 ay çok zordu..hani beklentilerinizi yükseltmeyin diye yazıyorum..denetlemlerden önce tam techizatlı koşular,eğitim vs....gercekten askerlik yan yatma yeri değil...orada ne dow,ne borsa..tek gaye vardır...vazifenizi ifa edip,saglıklı şekilde dönmek...hele birde 6 saat uyumuşsanız Allaha şükredin..askere 20 yaşında gitmek lazım..30 dan sonra gidersen zor oluyor...
-
[quote=cansalk;107856]durunn daha bıtmedıııı.
bırazz daha anlatayaımm.
tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
bunlarr ıyı gunler ıyııı
sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn[/quote]
Doktorrrr.:D:Düüü
-
[QUOTE=traderx;107850]valla dowa pek bakmadım ama eurusd bozunca dowda satış yiyor şuanda[B] parite çıkış gücünü kaybetmeye başladı gibi [/B]bu [B]ayulara yarar dowasatış getiri[/B]r...[/QUOTE]
ah işte paritede geberdi(1,3136)dowda geberdi(eksiye geçti)
her şey tecrübe:..:
-
euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..
-
[quote=furkan;107861]euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..[/quote]
Gündüz bizim paraları alıyorsun gece de gavurlarımı kırpıyon.üüü
-
[quote=furkan;107853]onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor :)[/quote]
uzun donem dedıgın universıte mezunu ısen astegmen olurr krall gıbıı olursunnn kralll.
yedıgın onundee yemedıgınn arkanda...
duş un ayrı tuvaletın ayrı yemegın bıle porselen tabaktaa dha ne olsunn.canın mı sıkıldıı gec mutfaga askere sucukluu yumurtaa yaptırr..
ama olee torpıll falann ruyaaa ruyaaaa hemdeee delıklıı ruya
olee ankaradan falann hıkayee.ancak o bılgısayarın basında kıı kısıyıı bulacaksında olee o da subay değill astsubay.o da korkudan hıc bır sey yapamazz.işterse krall olsunn
kralllllllll
kep le bot arasına sıkıstırdılarmıııııı 2 gece uyuymazsın strestennnnn:)))))
-
yaw gece gece askerlik muhabbetini açmayın ztn sagdan sagdan geliyrolar agustos yaklaştıkca
-
bu memlektte neler oluyor neler haberiniz yok:..:
-
[QUOTE=cansalk;107863]uzun donem dedıgın universıte mezunu ısen astegmen olurr krall gıbıı olursunnn kralll.
yedıgın onundee yemedıgınn arkanda...
duş un ayrı tuvaletın ayrı yemegın bıle porselen tabaktaa dha ne olsunn.canın mı sıkıldıı gec mutfaga askere sucukluu yumurtaa yaptırr..
ama olee torpıll falann ruyaaa ruyaaaa hemdeee delıklıı ruya
olee ankaradan falann hıkayee.ancak o bılgısayarın basında kıı kısıyıı bulacaksında olee o da subay değill astsubay.o da korkudan hıc bır sey yapamazz.işterse krall olsunn
kralllllllll
kep le bot arasına sıkıstırdılarmıııııı 2 gece uyuymazsın strestennnnn:)))))[/QUOTE]
gzl diyorsun kral gibi olursun diye ama 12ayımı askerlige gömmek içimi acıtır 5yıl okudum universite ztn ömrümün %80i okumakla geçti 1yıl daha gömecek halim kalmadı inan çalışmam gerek daha evlilik var :)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107862]Gündüz bizim paraları alıyorsun gece de gavurlarımı kırpıyon.üüü[/QUOTE]
ben vobu bıraktım sayılır 10kontrat dönüyorum eger sayılırsa :) o da heyecan olsun diye üşenmezsem heheh...ama gavurların butun paralarını alıyorum yalan söylemeyim..
-
verin kafasına dowun paritelerede versinler ohh
-
Dow taş çatlasın iki günün daha var eşşek gibi tıpış tıpış düşeceksin.
-
[QUOTE=traderx;107865]bu memlektte neler oluyor neler haberiniz yok:..:[/QUOTE]
gecenlerde gazetelerde vardı..paşa çocuklarına [B]şark yasak [/B]diyerek.tüm paşa çocukları askerliklerini ankara,antalya,izmir üçgeninde yapmış..belgeleriyle açıklanmıştı...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107869]Dow taş çatlasın iki günün daha var eşşek gibi tıpış tıpış düşeceksin.[/QUOTE]
yrn yada sonraki gün büyüme oranları var sanırım abd nin yanlış hatırlıyor olabilirm
-
[QUOTE=abka;107870]gecenlerde gazetelerde vardı..paşa çocuklarına [B]şark yasak [/B]diyerek.tüm paşa çocukları askerliklerini ankara,antalya,izmir üçgeninde yapmış..belgeleriyle açıklanmıştı...[/QUOTE]
dedem söyler hep "paşaların ve komnutanların cocuklkarı eger birikmişse askerlik yapmayanlar bedelli cıkar" diye soylerdii :)
-
kısa dönem yaptım..ama hiç anlamam neden ,okuma imkanı bulamayan 15 ay yapar,okumuş olan 6 ay yapar..zamanında okumayı teşvik amaçlı olmuş olabilir..ama şimdi anlamsız..bana göre askerlik okuma durumuna bakmaksızın eşit zamanda yapılmalıdır..hele bedelli ne demek?
-
[quote=furkan;107867]ben vobu bıraktım sayılır 10kontrat dönüyorum eger sayılırsa :) o da heyecan olsun diye üşenmezsem heheh...ama gavurların butun paralarını alıyorum yalan söylemeyim..[/quote]
Ben 10 kontrattan daha az dönüyordum.Küllerim 3 adetten doğdu.Bu arada kasım da yaklaşıyor.Bu cansalk abi yazmış ya yok torpil olmaz şu bu olmaz diye.Adam televizyonda Saba Tümere çıktı dediki ben paşaların doktoruyum dedi.Oğlu da Amerikada ünlü doktor mehmet ÖZ.Bu adam dedi oğlu için askerde iken bir gün çöp mü ne temizle demişler annesine babasına anlatmış olayı.Paşa da demişki isterseniz alalım gataya koyalım demişler.Mehmet Özün babası da demiş olmaz biraz burnu sürtsün.Peki o Mehmet Özü Ankaraya kim çıkarttı?Ankaradan da paşa nasıl oluyor da gataya istediği gibi alabiliyor.Torpil yok diyene duyrulur.Baba paşanın doktoru ve oğlu Şırnak yerine Ankaraya düşüyor bu bilgisayarlar da ne çok torpil yapıyor.:D:D:DTürkiye gizemler ülkesi.Bilgisayarlar torpilden anlıyor.
-
pata kapatacak gibi yarın futurelere göre açarız ama çokta volatil bir açılış olmaz.
-
[quote=abka;107870]gecenlerde gazetelerde vardı..paşa çocuklarına [B]şark yasak [/B]diyerek.tüm paşa çocukları askerliklerini ankara,antalya,izmir üçgeninde yapmış..belgeleriyle açıklanmıştı...[/quote]
görevi kendinden menkul bazı gazetelerde :)...öylesi vardır ama özellikle bu tür şaibe olmasın diye çocuğunu kötü yerlere askerliğe gönderenlerde vardı, o da başka gazetelerde... hem unutmayalım ülke neyse vatandaşları da odur..acaba kaçımız paşa olsak, kendi çocuğumuzu berbat yerlere göndermeye razı olurduk...
ben kendi adıma, kamu görevini milyarlarca dolarlık yolsuzluğa (hangi partiden olursa olsun) alet edenleri sorun olarak görürüm, çocuğuna böyle kıyak yapanlardan ziyade....:)
ha birde unutmayalım..bedelli askerlik kararı meclisten çıkar..ordudan değil..yıllardır her seçim öncesi oy kaygısıyla bu işi gündeme siyasilerin getirdiğini unutmayalım...ve son çıktığından bu yana ordunun bedelli askerlik için hep negatif görüş bildirdiğini...
ne diorduk, ülke ne ise vatandaşı, devleti de öyledir...kimi çocuğu zengin olsun diye meclisten bir gecede yasa çıkarır, kimisi (asker yada sivil) oğlunu iyi yere askere gönderir :) (
herkese iyi geceler
-
[quote=furkan;107871]yrn yada sonraki gün büyüme oranları var sanırım abd nin yanlış hatırlıyor olabilirm[/quote]
Olabilir ve şunu söyleyebilirim akp kapanmıyor imkb yüzde5 artı yapıp eksiye geçiyor kapanıyor.Akp seçimi kazanıyor raymond james rapor hazırlıyor imkb 65000 olabilir.Tepe 59000 o gün oluyor daha üstü yok.Demekki fiyatlar haberlere anlık davranıyor sonra esas yöne.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107875]Ben 10 kontrattan daha az dönüyordum.Küllerim 3 adetten doğdu.Bu arada kasım da yaklaşıyor.Bu cansalk abi yazmış ya yok torpil olmaz şu bu olmaz diye.Adam televizyonda Saba Tümere çıktı dediki ben paşaların doktoruyum dedi.Oğlu da Amerikada ünlü doktor mehmet ÖZ.Bu adam dedi oğlu için askerde iken bir gün çöp mü ne temizle demişler annesine babasına anlatmış olayı.Paşa da demişki isterseniz alalım gataya koyalım demişler.Mehmet Özün babası da demiş olmaz biraz burnu sürtsün.Peki o Mehmet Özü Ankaraya kim çıkarttı?Ankaradan da paşa nasıl oluyor da gataya istediği gibi alabiliyor.Torpil yok diyene duyrulur.Baba paşanın doktoru ve oğlu Şırnak yerine Ankaraya düşüyor bu bilgisayarlar da ne çok torpil yapıyor.:D:D:DTürkiye gizemler ülkesi.Bilgisayarlar torpilden anlıyor.[/QUOTE]
öyle tabi ya paşa genelkurmay başkanına falanda gerek yok hatta askerlik bile yapmazsın torpilin büyükse,
ben kendim şahit oldum eski işyerimden çok sevdiğim bi abim kendi oğlu için telefonda halletti, istediği gibide oldu izmir çıktı menemendi heralde bu işler çevresi olan kapasiteli kişiler için torpil değil ricadır sadece....
neyse ben yatar.uyk.uyk
-
[quote=Astatin;107877]görevi kendinden menkul bazı gazetelerde :)...öylesi vardır ama özellikle bu tür şaibe olmasın diye çocuğunu kötü yerlere askerliğe gönderenlerde vardı, o da başka gazetelerde... hem unutmayalım ülke neyse vatandaşları da odur..acaba kaçımız paşa olsak, kendi çocuğumuzu berbat yerlere göndermeye razı olurduk...
ben kendi adıma, kamu görevini milyarlarca dolarlık yolsuzluğa (hangi partiden olursa olsun) alet edenleri sorun olarak görürüm, çocuğuna böyle kıyak yapanlardan ziyade....:)
herkese iyi geceler[/quote]
Ali bebecanın yeğeni şehit mi olmuştu öyle birşeyler vardı.Ecel batıda da gelebilir.Bir de şu var doğuda mutfakta askerlik yapmak mı iyi Ispartada dağlarda komandoluk mu?Tabiki Diyarbakırda mutfak tercih edilir.Masa silmek daha hoş gelir.Bence şehirden ziyade şehirin içinde nasıl bir mekanda görev yapmak daha önemli.Yoksa Şırnakta askerlere yemek servisi yapan aşçı yardımcısı Şırnakta çatışmaya mı girecek.O yüzden bunları da düşünmek lazım.
-
Hadi gazamız mübarek ola.Dowda ufak bir yanılma yaşadım bu gece.Telafi edeceğim yarına.Yüzde 3.8 yanıldım kahretsin.:D:DEmme de ufakmış.Şimdi birşey söyliyim.FDow 7900 e gelecek.Yine döneriz diye bakanlara güzelce verecekler.En çok iki gün.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107880]Ali bebecanın yeğeni şehit mi olmuştu öyle birşeyler vardı.Ecel batıda da gelebilir.Bir de şu var doğuda mutfakta askerlik yapmak mı iyi Ispartada dağlarda komandoluk mu?Tabiki Diyarbakırda mutfak tercih edilir.Masa silmek daha hoş gelir.Bence şehirden ziyade şehirin içinde nasıl bir mekanda görev yapmak daha önemli.Yoksa Şırnakta askerlere yemek servisi yapan aşçı yardımcısı Şırnakta çatışmaya mı girecek.O yüzden bunları da düşünmek lazım.[/QUOTE]
benden tavsiye kardeşim, ben gökhan fındığım gaztede haberlerim çıktı trnin en meşhur borsacılarındanım havalarna girmeni tavsiye etmem hele burdaki raconların orda hiç sökmez:p
çok dayak yersin yoksa:D:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107880]Ali bebecanın yeğeni şehit mi olmuştu öyle birşeyler vardı.Ecel batıda da gelebilir.Bir de şu var doğuda mutfakta askerlik yapmak mı iyi Ispartada dağlarda komandoluk mu?Tabiki Diyarbakırda mutfak tercih edilir.Masa silmek daha hoş gelir.Bence şehirden ziyade şehirin içinde nasıl bir mekanda görev yapmak daha önemli.Yoksa Şırnakta askerlere yemek servisi yapan aşçı yardımcısı Şırnakta çatışmaya mı girecek.O yüzden bunları da düşünmek lazım.[/QUOTE]
ecel heryerde gelr doğruu..asıl konu oradaki terörist hayatı boyunca o daglarda cahil olsa bile işi teröristlik yıllardır oradalar ve malesef bizim 2ay egitim goren askerimizden daha deneyimli oluyor namussuzlar ve buradan giden cocukların cogu vurulmaya gdiyor bu adil değil tecile gittigimde cocukları gördüm 90lıları bırak dağa çıkmayı evden dışarı çıkmamalı o cocuklar sen o cocukları daga gönderiyorsun vatan millet sakarya diyerekk..egitimini ver 1yıl komandonun kralını yap ozaman gör bak nasıl savaşır o asker ama ufacık cocuklar ve 2ay egitim görmüş cocuklar değil.
-
[quote=furkan;107883]ecel heryerde gelr doğruu..asıl konu oradaki terörist hayatı boyunca o daglarda cahil olsa bile işi teröristlik yıllardır oradalar ve malesef bizim 2ay egitim goren askerimizden daha deneyimli oluyor namussuzlar ve buradan giden cocukların cogu vurulmaya gdiyor bu adil değil tecile gittigimde cocukları gördüm 90lıları bırak dağa çıkmayı evden dışarı çıkmamalı o cocuklar sen o cocukları daga gönderiyorsun vatan millet sakarya diyerekk..egitimini ver 1yıl komandonun kralını yap ozaman gör bak nasıl savaşır o asker ama ufacık cocuklar ve 2ay egitim görmüş cocuklar değil.[/quote]
Aynen öyle oradaki dağdaki aşşağılık pis heriflerin eline 19 yaşında süt bebelerini yolluyorlar.Bu çocuklar dağda savaşmayı ağızlarına sigara alıp tüttürmek sanıyorlar.Bu çocuklar bir şey yapamaz o dağdaki hayvanlara.Ben de tecil ettirirken hepsi küçüktü benden.Çoğunun da ağzında sigara.Sigara içmeyi büyük olmak sanıyorlar.Çoğunun da duruşlarından tiplerinden gariban çocukları oldukları belli oluyor.Gariban olmayanlar da içlerinden hemen ayırt ediliyor.Allah yardımcı olsun bu ülkeye.Hayvanın birisi dağdan kaçıyor geliyor Türkiyede kitap çıkartıyor.Biz bu hayvanı gelip de Bostancıda hücre evde öldürüyoruz.Öldürmeden önce kaç kere basın görüşmeleri var ozaman nerdeydi devlet.
-
[quote=traderx;107882]benden tavsiye kardeşim, ben gökhan fındığım gaztede haberlerim çıktı trnin en meşhur borsacılarındanım havalarna girmeni tavsiye etmem hele burdaki raconların orda hiç sökmez:p
çok dayak yersin yoksa:D:D:D[/quote]
Hiçbirşeycikler olmaz.Ne varsa kahır çekeriz.Vardır bize de bir görev elbette.Nasip.Çok dayak yiyeceğimden şüphem yok zaten.Asi adamım ben ama hakkımı da yedirtmedim hiç.5 yıl askerlik yaparım ama yine de haksızlığa dayanamam.Allah büyüktür.Birşey olmaz.
-
geçen gün noel babayla yazışmalarınızı hala arada okuyorum çok tatlı atışmışsınız, okudukça gülüyorum :D:Dhele noel baba dehşet:..:baya hakkından gelmiş:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;107875]Ben 10 kontrattan daha az dönüyordum.Küllerim 3 adetten doğdu.Bu arada kasım da yaklaşıyor.Bu cansalk abi yazmış ya yok torpil olmaz şu bu olmaz diye.Adam televizyonda Saba Tümere çıktı dediki ben paşaların doktoruyum dedi.Oğlu da Amerikada ünlü doktor mehmet ÖZ.Bu adam dedi oğlu için askerde iken bir gün çöp mü ne temizle demişler annesine babasına anlatmış olayı.Paşa da demişki isterseniz alalım gataya koyalım demişler.Mehmet Özün babası da demiş olmaz biraz burnu sürtsün.Peki o Mehmet Özü Ankaraya kim çıkarttı?Ankaradan da paşa nasıl oluyor da gataya istediği gibi alabiliyor.Torpil yok diyene duyrulur.Baba paşanın doktoru ve oğlu Şırnak yerine Ankaraya düşüyor bu bilgisayarlar da ne çok torpil yapıyor.:D:D:DTürkiye gizemler ülkesi.Bilgisayarlar torpilden anlıyor.[/quote]
yavv onlarr yuzz kısıdenn 1 ıı ıstee
cem yılmazda askeree gıttı sozdee herkess tanıyorr
adamm tuvalette nobett tuttuuu
tuvalette
sozdee oyunlara gosterıleree cıkıyoduu. all budaa ornekk olee torpıll hayalıı kurmayınn.bendee cok hayall kurdumm.kıı dayımm okull komutanı tuggenareldı
gozumu foca dağ komado okulunda actım
sonrasında eruh komandoo taburuu ne torpılııı yaa zurutt tesellsınııı oo zuuruttt.. haa en fazla ne olduu baktınn olmyoo gıttıgın bolukte kebab ıslree dusersınn..saymanlıkk kantın yok levazım yok egıtım gıbııı orda torpill donerr..
olmadımıı elındee g3 ve ya keles sırtında cantaa gezz babamm gezz dağlarıı yuru babam yuruu postall yamulurrr vallaaaa yamulurrrrrrr
-
[quote=traderx;107886]geçen gün noel babayla yazışmalarınızı hala arada okuyorum çok tatlı atışmışsınız, okudukça gülüyorum :D:Dhele noel baba dehşet:..:baya hakkından gelmiş:D[/quote]
Her fani banlanmayı tadacaktır.üüü:D:D:DHe ağzıma etti bıraktı beni.Ben çok tattım banlanmayı.O da alışır.Ama no specified olursa bir daha o isimle gelmesi için anket yaptırması lazım.:D:D:DNeyse göçer dow.üüüüüü:D
-
[quote=cansalk;107887]yavv onlarr yuzz kısıdenn 1 ıı ıstee
tuvalette
sozdee oyunlara gosterıleree cıkıyoduu. all budaa ornekk olee torpıll hayalıı kurmayınn.bendee cok hayall kurdumm.kıı dayımm okull komutanı tuggenareldı
sonrasında eruh komandoo taburuu ne torpılııı yaa zurutt tesellsınııı oo zuuruttt.. haa en fazla ne olduu baktınn olmyoo gıttıgın bolukte kebab ıslree dusersınn..saymanlıkk kantın yok levazım yok egıtım gıbııı orda torpill donerr..
olmadımıı elındee g3 ve ya keles sırtında cantaa gezz babamm gezz dağlarıı yuru babam yuruu postall yamulurrr vallaaaa yamulurrrrrrr[/quote]
Ben iptal ediyom askerliği.Anneeeeee.üüü
-
son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom :D :)
var mı iddiaya giren ?
-
[QUOTE=atlascepkenli;107890]son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[COLOR="Red"]nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom[/COLOR] :D :)
var mı iddiaya giren ?[/QUOTE]
ahanda bi gökhan daha doğuyor..:..::..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;107885]Hiçbirşeycikler olmaz.Ne varsa kahır çekeriz.Vardır bize de bir görev elbette.Nasip.Çok dayak yiyeceğimden şüphem yok zaten.Asi adamım ben ama hakkımı da yedirtmedim hiç.5 yıl askerlik yaparım ama yine de haksızlığa dayanamam.Allah büyüktür.Birşey olmaz.[/quote]
sokmezz burdaa o havalarrr sokmezz kardesımmm
ottururrlerr valla valla
olee dyak falan yok dıyee avunmayınn
basçavusun tokadıı geldımııı cenenn cıkarr yerındenn cenen hele hele ole dıkleneceksın falann
anam anamm deyımm benn sanaa.valla askeıyenın kanalızasyonu 1 gecedee temızlenmesıı gerkırrr kı
bunun ıcın bu tıpp ası adamlardan baskaa bok cuu bulunmazz essek gıbıı yaparsınn
sakınn mantııka aramayın olmazz falan hayalıdee kurmayınn..
olurr anammmm olurr yavrummm
asker ge zor dıye bır sey yok sadece bıraz vakıt alırr o kadarrr..
yok dıyee bırseyy yokk yaratt ulenn derlerr yarattttt
-
[quote=atlascepkenli;107890]son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom :D :)
var mı iddiaya giren ?[/quote]
Bir dakika durmam.Çıkacak paran var senin.10 milyar çalışır benden.:D:Düüü
-
[quote=jerfin;107891]ahanda bi gökhan daha doğuyor..:..::..:[/quote]
Taklitlerimden sakının..lelele.kom
-
boylee suursuzcaa futursuzcaa bırr selalee beklıyorumm sellaeee..nasılsaa dayanamayacakk bu stress tesrı dee hıkayee cıkacakk
-
[QUOTE=cansalk;107887]yavv onlarr yuzz kısıdenn 1 ıı ıstee
tuvalette
olmadımıı elındee g3 ve ya keles sırtında cantaa gezz babamm gezz dağlarıı yuru babam yuruu postall yamulurrr vallaaaa yamulurrrrrrr[/QUOTE]
yapma hocam %1 fln diyorsun benim bildigmm en az 30kişi gittyse askere 20si torpilli..