[QUOTE=bull market;32640]Haa bide 11 Eylül geliyor arkadaşlar, teröristlerin bayramı gibi bir gün, kutlama yapmaya kalkabilirler, sanırım bugün bir ara mynet in haber sitesindemiydi artık neredeydi hatırlamıyorum, 11 Eylülde olaylar olacakmış, teröristler azmış galiba yine, bu durumda yarın ve sonrası haberlere odaklanmalı biraz, noolur nolmaz, ABD yi bikez daha havaya uçurmya kalkmasın şimdi bunlar, eğer öyle olsun savaş çıkarır bu coniler kesin, saygılar.[/QUOTE]
Sevgili Bull Market
Zaten savaş çıkmış gibi oldu coniler:)
F&F kurtarıldı mı? Devlet el koydu.. Hisseler 0 oldu... Pul oldu. Zaten bu operasyonla ilgili çatlak sesler de hemen çıkmaya başladı. Büyük ihtimal konunun devamı yeni hükümete kalacak. Belirsizlik süresi uzayacak.
Lehman ı ise Korelilerin alacağına hiç inanmamıştım zaten kendi adıma. Diğer iki firmayla görüşmelerde balon bana göre.
Sonuçta F&F gibi devlet bu hafta sonu yada yakın gelecekte Lehman a da el koyarsa diye vatandaş pür telaş hisselerini satmakla meşgul. 1 - 0 dan büyüktür.
Bütün bunlara ek olarak:
1- El Kaide nin 11 Eulül kutlama açıklamaları,
2- Israil in Ahmed el Necat ı kaçıracaklarını resmen açıklamaları,
3- Çalık grubunun Halk Bankasına talip olmasını,
4- Doğan - Erdoğan savasını da katarsak....
Fazla söze gerek olacağını sanmam.
Bu arada Fdow un artısı son derece sığ işlem hacmiyle oluşuyor. İki bilanço iyi gelmiş. Lehman hisseleride ölü kedi misali bi parça zıplamış:)