[QUOTE=Vob Trader;32661]nasıl ama:D:D[/QUOTE]
tamam bu işte.... süper olmuşşşş....hahaaaa:D
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;32661]nasıl ama:D:D[/QUOTE]
tamam bu işte.... süper olmuşşşş....hahaaaa:D
japonyada finansallar %4-5 arası artıda, çok fena günlerdeyiz bu ara, can yanar,
nasıl olduysa son iki aydır ikinci defa flatım. her yöne fırsata dalarım he he.
jey yawrum be dowa bak bi bakıom 0.74 yukarda future tostan bi lokma ısırıom bi yudum çay içim bi çeviriom kafayı 0.35 olmuş artısı :) tam kumarhane las vagesdakiler halt etmiş yanında
makineler dönüyor...
düşeceksin niye abartılı çıkarsın....
çıkacaksın niye abartılı düşersin....:)
iyice manyadı ya piyasalar...sonu iyi değil bunların
bu arada future bir daha düştü. dönüyor bir ayak ama.
[QUOTE=mbm;32663]tamam bu işte.... süper olmuşşşş....hahaaaa:D[/QUOTE]
diğer forumdada gafuru koydum muhahaha hoş gün aşırı banlıolar ama :D:D
Tüm borsalar boşluğunu aldı haberler trendleri değiştirmez kuralından avrupada yedi tane endeks boşluğunu dolduracak ağa emir verdi abd den vadeliye aldanmayın gene basaralar 12200 e gün içi bence.Yöentim haklarını alıpta ne yapacak bankayı alcak adam lazim soros o kadar dalmışken almıyorsa ,büyük ihtimalle soros işide spekülasyondur millet satmasın gene alsın ,sonu fadime ,ferit ile aynı olcak lemanın topu diker yakında.Bu haftalarda dipleme çalışmaları bitebilir borsalarda o sırada biz nerden döneriz ???? ile dolu.Ben o trende olmam ama 36200 e bir değip hızla yükselebiliriz önümüzdeki hafta .
vay anasını sayın seyirciler, gıçı gırık bir haber algı gene değişti, sonumuz hayrola, lehman bilançosunu içerden haber alan malı vuracaktır
herkese günaydın.
beklenenden daha olumlu gelecek bir lehman bilançosu bugün bize 53.000'ü gösterebilir. olumsuzluğu zaten fiyatlandı o yöne çok sert hareket beklemem kötü gelmesi durumunda ancak future'lar da sanki olumlu bekliyor... ya da öyle gösteriliyor...
yorumları okuyoyorumda genelde millet 100 ila 500 arası düşüş bekliyor gibi açılışta .valla ben 500 puan eksi ile başlasın vobu bırakmaya karar verdim aha buraya yazıyorum.
[quote=akinolukentuf;32673]yorumları okuyoyorumda genelde millet 100 ila 500 arası düşüş bekliyor gibi açılışta .valla ben 500 puan eksi ile başlasın vobu bırakmaya karar verdim aha buraya yazıyorum.[/quote]
BEKLENTİNİZ nedir?
vob trader dostum hakikaten cok pis olmus :):):)