-
[QUOTE=abka;21262]bu işler hep böyledir zaten..
2,70 alacakken de 2,56 bekleniyordu..endekste daha dönüş olmadı...[/QUOTE]
Evet dediğin gibi Bu hala daha ergenekondaki aşırı satışa tepki. Yanlız bu ara dowla desteklenebilir. 35000-38000 arası seyir bekliyorum.
-
[QUOTE=abka;21262]bu işler hep böyledir zaten..
2,70 alacakken de 2,56 bekleniyordu..endekste daha dönüş olmadı...[/QUOTE]
Evet dediğin gibi Bu hala daha ergenekondaki aşırı satışa tepki. Yanlız bu ara dowla desteklenebilir. 35000-38000 arası seyir bekliyorum.
-
tepkinin sonu sinyalleri gelior sanki garanti 326 3 milyon lotu yazmışar yıkıldımı tamamdır olay
-
tepkinin sonu sinyalleri gelior sanki garanti 326 3 milyon lotu yazmışar yıkıldımı tamamdır olay
-
43700 kilit nokta üzerinde 44500 görülebilir, 44000 satışlarında ise endeksin gücü gözükecektir.
-
43700 kilit nokta üzerinde 44500 görülebilir, 44000 satışlarında ise endeksin gücü gözükecektir.
-
328 çok çalışdı iyi deil bu yukarı için dönüş yakın
-
328 çok çalışdı iyi deil bu yukarı için dönüş yakın
-
trent oluşmadı..3,30 dan garanti alan yakın tepeden almış olur..
-
trent oluşmadı..3,30 dan garanti alan yakın tepeden almış olur..
-
328 açığa garanti verdim eğer aşşa dönerse baya bir taşıyacağım malın 1.2 si kadar teminat ve sembolik 5 çeşit imkb 30 kağıdı istiyor aracı kurumum. Yok yukarı koparırlarsa seans sonu kapanışından stoplayacağım.
-
328 açığa garanti verdim eğer aşşa dönerse baya bir taşıyacağım malın 1.2 si kadar teminat ve sembolik 5 çeşit imkb 30 kağıdı istiyor aracı kurumum. Yok yukarı koparırlarsa seans sonu kapanışından stoplayacağım.
-
japonlar akıllı adamlar biz gibi gaza gelmiyorlar dün gene yatay seyrettiler :)
-
japonlar akıllı adamlar biz gibi gaza gelmiyorlar dün gene yatay seyrettiler :)
-
43600 kısa aşşa giderek taşıyacağım 43700 üzerinde 1 saatlik hareket stopp lossum
-
43600 kısa aşşa giderek taşıyacağım 43700 üzerinde 1 saatlik hareket stopp lossum
-
dax 15 daklıklara göre uyumsuz yükseldi....olayı abarttı..
bu nedenle normalde aşagı dönmesi lazım artık.....
-
dax 15 daklıklara göre uyumsuz yükseldi....olayı abarttı..
bu nedenle normalde aşagı dönmesi lazım artık.....
-
[QUOTE=mbm;21275]dax 15 daklıklara göre uyumsuz yükseldi....olayı abarttı..
bu nedenle normalde aşagı dönmesi lazım artık.....[/QUOTE]
dönmez ise stoplos varmı acaba varsa rakam varmı teş..
-
[QUOTE=mbm;21275]dax 15 daklıklara göre uyumsuz yükseldi....olayı abarttı..
bu nedenle normalde aşagı dönmesi lazım artık.....[/QUOTE]
dönmez ise stoplos varmı acaba varsa rakam varmı teş..
-
[QUOTE=abka;21259].2,70 alışları 3,08 den sattım..garanti dibe göre %30 pirimli.. 3,00 altı görülecek..10 işgünü içinde...[/QUOTE]
sezarin hakki sezara,tebrikler abka guzel yakaladin.
-
[QUOTE=abka;21259].2,70 alışları 3,08 den sattım..garanti dibe göre %30 pirimli.. 3,00 altı görülecek..10 işgünü içinde...[/QUOTE]
sezarin hakki sezara,tebrikler abka guzel yakaladin.
-
cete isbasinda :Turkun hafizasi biraz zayiftir hatirlatayaim istedim 40.000 den birgunde 15.000 tane short acan EFG simdi 43.500 den alim yapiyor :):)
-
cete isbasinda :Turkun hafizasi biraz zayiftir hatirlatayaim istedim 40.000 den birgunde 15.000 tane short acan EFG simdi 43.500 den alim yapiyor :):)
-
[QUOTE=Leblebi;21276]dönmez ise stoplos varmı acaba varsa rakam varmı teş..[/QUOTE]
bizim saatliklerde uyumsuz olacak...
yurtdışınıda aşagı bekliyorum diye yazmıştım zaten...
o yüzden stop yok kafamda şimdilik...
ancak beklediğim gibi olmazsa o zaman tekrar bakarım...
-
[QUOTE=Leblebi;21276]dönmez ise stoplos varmı acaba varsa rakam varmı teş..[/QUOTE]
bizim saatliklerde uyumsuz olacak...
yurtdışınıda aşagı bekliyorum diye yazmıştım zaten...
o yüzden stop yok kafamda şimdilik...
ancak beklediğim gibi olmazsa o zaman tekrar bakarım...
-
ve garan 326 yalan oldu :D
-
ve garan 326 yalan oldu :D
-
[QUOTE=Vob Trader;21265]tepkinin sonu sinyalleri gelior sanki garanti 326 3 milyon lotu yazmışar yıkıldımı tamamdır olay[/QUOTE]
yalan oldu bile :D
-
[QUOTE=Vob Trader;21265]tepkinin sonu sinyalleri gelior sanki garanti 326 3 milyon lotu yazmışar yıkıldımı tamamdır olay[/QUOTE]
yalan oldu bile :D
-
savcilar birde su efg soygun cetesine el atsa :):)yav artik kim inanir bunlarin masum tradeler olduguna resmen soygun,gasp,organize suc artik ne dersen de.
-
savcilar birde su efg soygun cetesine el atsa :):)yav artik kim inanir bunlarin masum tradeler olduguna resmen soygun,gasp,organize suc artik ne dersen de.
-
simdi bu efg 40.000 den 15.000 short acmisti,ortalama 43.000 den kapasa 4.5 trilyon zararmi etmis olacak,hemde 7 gunde ?? :):)
-
simdi bu efg 40.000 den 15.000 short acmisti,ortalama 43.000 den kapasa 4.5 trilyon zararmi etmis olacak,hemde 7 gunde ?? :):)
-
Sağolsun efg sayesinde dibi yakaladık..lelele
Hatta o gün onların citiye alım yaptırdığını yazmıştım.
-
Sağolsun efg sayesinde dibi yakaladık..lelele
Hatta o gün onların citiye alım yaptırdığını yazmıştım.
-
yaw bu oyak nerden cıktı maden bulmuş gibi alıyor garanı
-
yaw bu oyak nerden cıktı maden bulmuş gibi alıyor garanı
-
onlar zararmı eder ya o işlemlerin karşılığı başka bir yerde kesin vardır. sadece ky zarar eder onlar etmez :)
-
onlar zararmı eder ya o işlemlerin karşılığı başka bir yerde kesin vardır. sadece ky zarar eder onlar etmez :)