çirfin, ben zaten boşuna demiyorum en güzeli göstergelerin 2.000 puan kafasına yemesini bekleyip poza full kontrat girmek. :::
fdowun kralı 4 saatlik grafiklerdeki uyumsuzluğa bak. kabak kibin...:..:
Printable View
çirfin, ben zaten boşuna demiyorum en güzeli göstergelerin 2.000 puan kafasına yemesini bekleyip poza full kontrat girmek. :::
fdowun kralı 4 saatlik grafiklerdeki uyumsuzluğa bak. kabak kibin...:..:
[quote=selçuklu;258946]hehheee .:D.. bişey olmaz patron ya ... büyümeyen bebe o .. ::::::[/quote]
yeni yazılımımla fon rengi yazıyı tam yakalayacaktım,
bu sefer de fon rengi yakın gözlüğümü takmışım,iyi mi???::::..::::
iyiki sen yakaladın selçuklum yaa....brv
Bugün Sümbülzade Vehbi Bey tarzı bir kapanış yakışır yannnee..bence
ralli mi...!
[QUOTE=unlimitted;258947]çirfin, ben zaten boşuna demiyorum en güzeli göstergelerin 2.000 puan kafasına yemesini bekleyip poza full kontrat girmek. :::
[COLOR="Red"]fdowun kralı 4 saatlik grafiklerdeki uyumsuzluğa bak. kabak kibin[/COLOR]...:..:[/QUOTE]
evet fdow'un her periyodunda uyumsuzluk var unli..
yanlız bazı EW cilere göre dow 3. dalgasına başladı.. yani 3. dalga uyumsuzlukları badem eden dalga olmasıyla ünlüdür..:))) dikkatli ol..
[quote=ATHLON;258957]ralli mi...![/quote]
dali abi dali..salvador dali..ehueheuheu...aslında normal şartlar altında, ispanya kredi notunun düşmesi felan feşmeken fiyatların içinde..şortları burdan kapatmak lazım ama bizde 3 temmuz da AYM toplanıyor malum konuda...ordan tırsıyorum bi miktar..bizim PALA malı verdimi ertesinde abartıyor biliyon...AYM felan deyu %5 çakıverir aşağa, bakakalmayalım giden geminin ardından...neyse sisteme bakacağuk
pivot............68.850
ema55..........69.800
ema çok yukarda kaldı ,sabah gapinden dolayı,emanın fiyata yaklaşması gerek ,bir süre yataya mı girecez acaba?:confused:
STR ve ETR çok iyi gidiyorlar,+.
günaydın arkadaşlar,,,GÜNLÜK ve 20 DAKLIK sistemlerde durum...sabah gap i gözükmüyor..yakın vade farkı eritmiş gözüktüğünden
[IMG]http://i47.tinypic.com/2yw6bua.jpg[/IMG]
üüüüvvvüüüüüvvüüühhüüüüüüüühhühhü
yakın vade grafiğine bakıyorum...
orda düşmemiş gibi görünüyor.....rahatlatıyor beni..
hatta sabah 750 puan yukardan açılmış....üüüüüüüüüüüü
Saraylı ağbi 5. dalga sayımın halen devam ediyor mu son durumda?
[quote=jerfin;258958]evet fdow'un her periyodunda uyumsuzluk var unli..
yanlız bazı EW cilere göre dow 3. dalgasına başladı.. [COLOR=red]yani 3. dalga uyumsuzlukları badem eden dalga olmasıyla ünlüdür..[/COLOR]:))) dikkatli ol..[/quote]
bak bu bilgi daaarcığımıza eklediğimiz önemli bir ayrıntı oldu.
yok merak etme, ben gayet dikkatli davranirem.
benim göstegeler bi tek uyumsuzluklara baksa, çoktan badem olmuştum ben. :D
msn'e bir tek ben mi bağlanamıyorum yoksa genel bir problem mi var ya?
flatti..ama yine de moral sıfır..
[QUOTE=unlimitted;258968]bak bu bilgi daaarcığımıza eklediğimiz önemli bir ayrıntı oldu.
yok merak etme, ben gayet dikkatli davranirem.
benim göstegeler bi tek uyumsuzluklara baksa, çoktan badem olmuştum ben. :D
[COLOR="Red"]msn'e bir tek ben mi bağlanamıyorum yoksa genel bir problem mi var ya[/COLOR]?[/QUOTE]
bilmem.. seans sırasında dikkatim dağılıyor diye çok uzun zamandır ne msn'yi, ne de gtalk'ı açmıyorum ben..:o
[quote=hpy;258967]Saraylı ağbi 5. dalga sayımın halen devam ediyor mu son durumda?[/quote]
svg.hpy,
5.B.c =5.B dalgası dibini bitirdik zannederken,2 gündür devam ediyor aşağı yönde..:(
bitmemiş...
bu dalga bitince yukarı yönde 5.C bekliyorum,ama artık piyasanın çok ta aşağı gelmemesi gerek,aksi takdirde işler değişir...
dalga yapısı bozulmadı şu anda...:)
Bugün kü kapanış çok önemli bence 68800 üstünde kaparsa yukarı potansiyeli olabilir yoksa aşağıya bi 3-4000 puan daha rahat var gibi
[quote=unlimitted;258968]
msn'e bir tek ben mi bağlanamıyorum yoksa genel bir problem mi var ya?[/quote]
İst dayim baglanabiliyorum
işler yoğun. bir süre ekran takip edemeyeceğim. göstergelerde bir değişiklik olursa yazmaya çalışırım.
şimdilik halen düşüş onaylanmamış görünüyor. saat başı gelip bakmaya uğraşıcam.
herkese bol kazançlar.
rallı boasal,acımasızsal...
ralli tüm hızıyla yolda..:))
[quote=saraylı;258972]svg.hpy,
5.B.c =5.B dalgası dibini bitirdik zannederken,2 gündür devam ediyor aşağı yönde..:(
bitmemiş...
bu dalga bitince yukarı yönde 5.C bekliyorum,ama artık piyasanın çok ta aşağı gelmemesi gerek,aksi takdirde işler değişir...
dalga yapısı bozulmadı şu anda...:)[/quote]
5.C gelirse c ler çok sert olacağından sert bir yukarı olur sanıyorum.Bu da ancak not haberiyle olabilir gibi duruyor.:confused:
Şu YVADE konusunda ben de bir kaç kelam edeyim....
a) Bizim piyasa sığ olması vesilesiyle, PALA olarak addettiğimiz büyük ellerce pozisyon ayarlama maksatlı kolaylıkla yönlendirilebilen bir piyasa malum.
b) Bizim VOB da, bir prim ödeyerek mevcut vadedeki kontratı sonraki vadeye taşıyamıyorsun.
a+b= Küçükken şöyle bşir argomuz vardı "Herkesin tuttuğu kendine girsin"..He işte vade sonu biizm piyasa öyle oluyor. PALA poz ayarlıyor, KY nin elindeki kontrat artık bizim argodaki gibi oluyor.. Nasılsa akşam katof oldumu, mevcut pozu taşıma derdi yok. Yani PALA vadenin son günü 10000000 long açsa, stresini bir gün bile taşımamış oluyor. O yüzden de istediğini yapıyor.
c) PALA, YVADE nin son haftası, a ve b de belirttiğim gibi, YVADE de taze açtığı kontratların stresini, vade kapandıktan sonra yaşamayaağından (karşı kontrat açanların kontratlarını prim ödeyrek sonraki vadeye taşıyamıyor olmaları nedenleriyle), YVADE deki işlemlerini kullanarak sonraki vadedeki pozisyonunu da ayarlıyor. (YVADE den 10000 alış yaparken, SVADE de 3-4000 kısa pasif satış yapmak gibi.) YANİ ASLINDA PALA YVADE nin son haftası, gerçek!! işlemlerini SONRAKI VADEDE yapıyor. Çünkü taşıyacağı pozisyon o. YVADE değil...
d) C de dediğimi şöyle doğruluyorum. Özellikle günlük sistemde, eğer YVADE nin son haftası, SONRAKI VADE deki sinyal YVADE den farklıysa, devam eden süreçte SONRAKI VADE için çıkmış sinyal haklı çıkmış hep. Bunu daha önce de örnekleriyle yazmıştım foruma.
SONUÇ: Ben vadenin son haftası, sonraki vadeye geçiyorum. Heleki son gün asla ve asla YVADE de işlem yapmıyorum. Her durumda, en tepedeki kural şu; NEYİ ALIP SATIYORSAN ONUN GRAFIĞINE VE SİSTEMİNE BAK...(en yanlış hareket bence, yvade sistem sinyallerine bakıp ona göre sonraki vadede işlem yapmak)
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
[quote=saraylı;258972]svg.hpy,
dalga yapısı bozulmadı şu anda...:)[/quote]
nereden sonra dalga yapısı bozulur hocam yani max nereyi delerse yukarı sayımı iptal olur
725 gısa .. 900 üstü istop .. üvvvv ..
vade farkından dolayı olusan makas da cabası...ne marj olusturma hakkı verır ona var ya..oy oy...
piyasa beni bekliyomus 575 den 1 kontrat shotladım .. bıraksan fezaya gidecek sanki :) 775 den stoplandı.. allahtan gunun nasıl gecebilecegine dair gosterge shortuydu.. teper kesin ben shortlarsam deyu tek kontrat atmıstım yedi piyasa uehueheuh
1 yıl oldu hala gitmemiş ters gostergeligim :)
[quote=a.kaya;258985]nereden sonra dalga yapısı bozulur hocam yani max nereyi delerse yukarı sayımı iptal olur[/quote]
kaya,
7/6 daki 66.975 dibinin altına bile gelse dediğim dalga yapısı bozulmaz ,maalesef,çünkü buraya uzağız...:o
şu anda yukarı sayımımı iptal edecek nokta yok!:)bu sayıma göre piyasa 5.C ile yukarı gitmeli....
inatçı olduğumu söylemiştim...:..::p
aman sistemlerle devam edelim ....:)))
spot boşluğunu doldurdu..
[QUOTE=selçuklu;258986]725 gısa .. 900 üstü istop .. üvvvv ..[/QUOTE]
bugün işlem yapmayacagım....
uzun devam......bahtıma ne kapanırsa.. üüüüüüüüvüüüüvüüü
unlimittedin de dikkat çektiği gibi fdowdaki bariz uyumsuzluk bizi yukarı götürürmü...
yoksam
jerfinin dediği gibi 3. dalga, uyumsuzlukları badem eden dalga olmasıyla mı ünlüdür
ya nasip.........................................
[QUOTE=Kennym;258992]piyasa beni bekliyomus 575 den 1 kontrat shotladım .. bıraksan fezaya gidecek sanki :) 775 den stoplandı.. allahtan gunun nasıl gecebilecegine dair gosterge shortuydu.. teper kesin ben shortlarsam deyu tek kontrat atmıstım yedi piyasa uehueheuh
1 yıl oldu hala gitmemiş ters gostergeligim :)[/QUOTE]
bu arada dolardan bir miktar short 1,640 dan ..
yygd ... highly unmüsterih ... üzgün ve .endişeli ..üüüüüüüüü:o:o:o:o
xu30 Aylık Linerr
[IMG]http://i50.tinypic.com/n4jw3t.jpg[/IMG]
Mavi daire içine aldığım noktalarda yeşil destek görevi görmüş senelerce.75xxx e değdiğimizde de direnç görevi gördü.Şuan ise sarı desteğe çok yaklaştık ve tepki alıyoruz.Aylık grafiğimize göre spot 30 un yeniden 69000 üstüne çıkması durumunda ilk tepki alacağımız bölge 716xx ler olacaktır.
sistemler satta .. uyumsuzluklar var kabul ... fdow ew satta ... ben gısa devam ...
daxacılısta bizdeki tepkiyi gostermedi iniyor
650 cover full flat .. ağır geldi poz .. çok stres falan oldum vayyy .. *** ...
çok volatıl,yuklu kontratlar,hacım artıo,yeni vade,yeni gelin gibi...durmuyor..:)
fincana bir ki....
gel gel fincana geeell.
Seanslık destek ve direnç olayları...
Bu arada Ağustos vadem, gınalım, kekliğim, gülüm datlım gıymatlım, dam üstünde un eleyenim, bir danem...hep böyle git işaallaahhhhhhhhhhh
[IMG]http://i49.tinypic.com/2hf4ayf.png[/IMG]
üvvv .. graflar ... kanlizasyon ...
[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/8474/98566279.jpg[/IMG]
formasyonel bakış .. üvvvvvvvvvv
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/3418/88081829.jpg[/IMG]
caponlar hala düşüyor -2 oluş bugünde ne iş ya ne zaman tepki vercek bunlar acaba yoksa ayı piyasası geliyorda öncülüğü bunlarmı başlattı hiç bakan varmı nikei ye
70200 bugünkü hedefim.Bu vadede slow traderlığı bıraktım.pozu açıp kısa zaman hedefleriyle ilerlemeye çalışacağım.