[QUOTE=mozkan;32675]BEKLENTİNİZ nedir?[/QUOTE]
700 eksi açıp 1000 puana varacak şuanki tabloda.
Printable View
[QUOTE=mozkan;32675]BEKLENTİNİZ nedir?[/QUOTE]
700 eksi açıp 1000 puana varacak şuanki tabloda.
kapanışta düşündüğüm gibi oluşursa 1800 eksi de olabiliriz diye düşünüyorum.49800 den önce kapamamaya karar verdim .bugün olmadı yarın.
[quote=ktasyurek;32672]herkese günaydın.
beklenenden daha olumlu gelecek bir lehman bilançosu bugün bize 53.000'ü gösterebilir. olumsuzluğu zaten fiyatlandı o yöne çok sert hareket beklemem kötü gelmesi durumunda ancak future'lar da sanki olumlu bekliyor... ya da öyle gösteriliyor...[/quote]
Selam senin gibiler rüya göre göre batmaya mahkumlar.
[QUOTE=akinolukentuf;32679]700 eksi açıp 1000 puana varacak şuanki tabloda.[/QUOTE]
50,500 e satış yolluyom o zaman :)
bu manipulatif haberlere pek itibar etmemek gerekiyor simdi olumlu etki yapar ogleden sonra lehmanin bilancosu gelir herifler yarin cikarlar biz almaktan tekrar vazgectik derler.Artik bu haberlerle kisa vadede tutmaya calisiyolar.
lehman filan hikaye BENIM AKLIMI ESAS KARISTIRAN FANNIE&FREDDIE HABERINE TEPKI VEREMEYEN VE DUN %4.5 DUSEN BOVESPA ILE DUN %7 DUSEN RUS BORSASI !!!! sanki gelismekte olan piyasalarda show yeni basliyor gibi !!
[QUOTE=akinolukentuf;32680]kapanışta düşündüğüm gibi oluşursa [B]1800 eksi [/B]de olabiliriz diye düşünüyorum.49800 den önce kapamamaya karar verdim .bugün olmadı yarın.[/QUOTE]
yok 5800 sn kentuf...:D
sn.akinolukentuf, bu düşüşün zaten 600-700 puan kadarı dün fiyatlandı dünkü son 1 saatte, üstüne dow fut.un +60-80 arası giden gelen durumu var. açılış rakamı size vob'u bıraktıracak cinsten olacak diye bekliyorum, 50.800 altı beklemiyorum.
[QUOTE=ktasyurek;32686]sn.akinolukentuf, bu düşüşün zaten 600-700 puan kadarı dün fiyatlandı dünkü son 1 saatte, üstüne dow fut.un +60-80 arası giden gelen durumu var. açılış rakamı size vob'u bıraktıracak cinsten olacak diye bekliyorum, 50.800 altı beklemiyorum.[/QUOTE]
artı açılır de..:D
gunaydın.gecede yazdım geceye uzun kaldım ilgilenemedim diye ama içim rahat demiştimm lehman heralde içime doğmuş hahha
matriks ** senin gene donuor ya
günaydın,iyi günler bol kazançlar