makas nasıl kapanacak acaba,hangisi yakınlaşacak(mı) vade sonu,yorumu olan var mı
Printable View
makas nasıl kapanacak acaba,hangisi yakınlaşacak(mı) vade sonu,yorumu olan var mı
Sazan dünkü kısalarla devam. Kapatmayı düşünmüyorum. :eek:
full short 500.
full long 475.
gut mornik voborsa...bööön benim doğumgünüm...32 olduk be...bizim yaşımızdaki eşşekler sucuk oldu be...
evveli gün 37.225 LONG tuk...dün sabah 325 dö pua zararınan 36.900 den SHORT a döndük sistem 2.seans tekrar 36.800 den LONG dedi LONG olduk...sonuç ne oldu?
biz pazartesinden 37.125 LONG kimi olduk...hala öyleyik...
SHORT derse yeniden SHORT larım...
29.04.2009 10:32:05 *lice'de mayın patladı, 9 asker şehit oldu-ntv
[quote=SEYYAH;107987]gut mornik voborsa...bööön benim doğumgünüm...32 olduk be...bizim yaşımızdaki eşşekler sucuk oldu be...
evveli gün 37.225 LONG tuk...dün sabah 325 dö pua zararınan 36.900 den SHORT a döndük sistem 2.seans tekrar 36.800 den LONG dedi LONG olduk...sonuç ne oldu?
SHORT derse yeniden SHORT larım...[/quote]
Hepi böörtdey tuuu yuuu, hepi börtdeey tuu yuu
Hepi börtdey , hepi börtdey ,hepi börtdey tuu yuu.lelele.lelele.lelele
haziran 875 fit flt
full short 425.
geri gitmeye bu kadar isteksiz, uçmaya bu kadar istekli bi vade sonu görmemiştim...
[quote=VOBiX;107988]29.04.2009 10:32:05 *lice'de mayın patladı, 9 asker şehit oldu-ntv[/quote]
üüüüüümekanları cennet olsun Allah ailelerine sabır versin.!!!!!!!!üüüüüü
Allah rahmet eylesin şehitlerimize.Borsa burayı geçerse mayısta düşmez.Ama geçemeyecek sanırım.
[quote=unlimitted;107992]geri gitmeye bu kadar isteksiz, uçmaya bu kadar istekli bi vade sonu görmemiştim...[/quote]
Ben yaklaşık 7 kere falan gördüm.
haziran 850 şort...full değil... :)
bu seviyeler üzeri haftalıklar al veriyor
[QUOTE=SEYYAH;107987]gut mornik voborsa...bööön [COLOR="Red"]benim doğumgünüm...32 olduk be...bizim yaşımızdaki eşşekler sucuk oldu be...[/COLOR]
SHORT derse yeniden SHORT larım...[/QUOTE]
Doğum günün kutlu olsun Seyyah.Herşey gönlünce olsun.
[QUOTE=VOBiX;107988]29.04.2009 10:32:05 *lice'de mayın patladı, 9 asker şehit oldu-ntv[/QUOTE]
askerlerimizin ailelerinin başı sagolsun. allah gani gani rahmet eylesin.
işe bak beahh..dün haziran vadede long olduğumda, yükselirken nisana göre yavaş yükseliyordu..bugün haziranda şorta geçtiğimde haziran dana güçlü duruyor..vay anasını
875 ek şort..hala full değil
[QUOTE=TIFIL;107958]37500 civarı ilk direnç...bence[/QUOTE]
.lelele.dng
1- Hexen plans
2- Sazan Parsons Project
3- Haguan Circles
[quote=Astatin;108003]1- Hexen plans
2- Sazan Parsons Project
3- Haguan Circles[/quote]
4.Gökhan full..dng
[quote=Astatin;108001]875 ek şort..hala full değil[/quote]
Etmeseydin daha karpuz kesecektik.:..:
[quote=GOKHANFINDIK;108004]4.Gökhan full..dng[/quote]
:..: full de..hangisinden..kurşunsuz, dizel, full force ?:..:long şort?
ya diyorum şimdi malum FDJ, DJ için ters indikatör oluyor..Hani iki gündür dehşet eksiyken, DJI hep iyi açıldı ve kapadı..Bugün FDJ iyi :) :) DJI mortingen mi acep
[QUOTE=Astatin;108003]1- Hexen plans
2- Sazan Parsons Project
3- Haguan Circles[/QUOTE]
4- başka forumdan tanıdık 2 kişinin pozisyunu
5- bizim forumdan bir arkadaşın pozisyonu......
indikatör olaraktan......:D:D
şaka tabi...... :):):)
Tenhada sıkıştırdılar.Full long.
[quote=mbm;108008]4- başka forumdan tanıdık 2 kişinin pozisyunu
5- bizim forumdan bir arkadaşın pozisyonu......
indikatör olaraktan......:D:D[/quote]
Diğer forum
1) Bobineri ve saldırgan bir başka arkadaş
2) Bizim forumdakini bilemedim
SHORT sinyali gelirse herhalde HAZİRAN shortlarım nasılsa kademeleri oturdu artık.nisanın işi bitik artık...
[QUOTE=Astatin;108010]Diğer forum
1) Bobineri ve saldırgan bir başka arkadaş
2) Bizim forumdakini bilemedim[/QUOTE]
diğer forumlardaki 3 olmuş.....onu unutmuşum......:D:D:D
Tam bir coşku vermeden bu iş bitmez uçuyoruz gibi mesela.
şşşş Selçuklu patron..yeter daaaa.. düşsün artık şu yılan....yoksa bize mi jubile yaptıracaksın..zarar 100 pointika oldu bak şimdiden...ama eyle bir sıkıntı var vob da, beyle yuvasındna fırlamay hazır bir sert hareket bileneyor sanki...yukarıya gidemiyor sıkıntı var :) (bu kısımlar histem yorumu)
bu vob yukarı patlar shortcuları stoplatmadan bırakmazlar
haziranda 37000 dayamışlar.Demirden korksak trene binmezdik be yaa.
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/screenhunter-168df1.jpg[/img][/url]
Dün jerfine dediğimiz yere yaklaştı jerfin kızmıştı ama olsun.
650 den full short.
kolay gelsin,iyi seanslar !
9 askerimiz şehit olmuş kanı bozukların döşediği mayınla.
başımız sağolsun!
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108018]650 den full short.[/QUOTE]
gökhan mayıs olmadı daha:)
full long 625.
[QUOTE=Astatin;108014]şşşş Selçuklu patron..yeter daaaa.. düşsün artık şu yılan....yoksa bize mi jubile yaptıracaksın..zarar 100 pointika oldu bak şimdiden...ama eyle bir sıkıntı var vob da, beyle yuvasındna fırlamay hazır bir sert hareket bileneyor sanki...yukarıya gidemiyor sıkıntı var :) (bu kısımlar histem yorumu)[/QUOTE]
Yılan değil! ENGEREK O ENGEREEEKKKK! 22 nisandan beridir bekliyoz o engereği!