Uzunları kapama fırsatı vermesi iyi oldu açılışta... Sayın mbm, karlı mı kapadınız longları?
Printable View
Uzunları kapama fırsatı vermesi iyi oldu açılışta... Sayın mbm, karlı mı kapadınız longları?
höllüm canını seven kaçsın
[QUOTE=jelibon;32718]kore amerikayla dalga geçiyor he he.[/QUOTE]
fdow +100deyken kore basmıştır shortu kesmiştir görüşmeleri :) lehmanla gorusmek bile para getiriyor hhehe
altında longladım sanal olarak..tam çöküş senaryosu yaptım busefer
[QUOTE=furkan;32725]altında longladım sanal olarak..tam çöküş senaryosu yaptım busefer[/QUOTE]
piyasalar çökünce altın artacakmı sence?
50725 altında kalmaya devam edersek şu anki düşüş akıntımız devam eder gibi gözüküyor.d
Düşüşün devamında , 49700 seviyesi ilk dikkat çeken bölge..
50725 üstünde ise düşüşümüz frenlenir dirençlere yöneliriz. Minimum 51100-51300 ama buralara kadar gelebilecek tepki olsa bile şimdilik aşagıya olan yönümüzü değiştirmeyebilir.
[QUOTE=jelibon;32728]piyasalar çökünce altın artacakmı sence?[/QUOTE]
gecen gun soylediginiz dezenflasyon senaryosu aklımda merak etmeyin
[QUOTE=furkan;32730]gecen gun soylediginiz dezenflasyon senaryosu aklımda merak etmeyin[/QUOTE]
ok. bugün bir rahatlama var opecin kısıtlamasından, ancak sonuçta o bile talepte daralma bekliyorki bu kararı almış. 40 milyar dolar petrolden çıkan paraymış.
[QUOTE=jelibon;32731]ok. bugün bir rahatlama var opecin kısıtlamasından, ancak sonuçta o bile talepte daralma bekliyorki bu kararı almış. 40 milyar dolar petrolden çıkan paraymış.[/QUOTE]
sn jelibon gerçek işinizi sorsam size? cevap vermek zorunda deilsiniz tabiki de bide yoncadaki jelibon da sizmisiniz? tşkler:)
bu 40 milyar dolar artı altından ve borsalardan çıkanıda sayrsak hazır kıta bekliyor tırnağı Türkiyeye girse ne olur düşünün.
derken büyüme kötü geldi.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;32732]sn jelibon gerçek işinizi sorsam size? cevap vermek zorunda deilsiniz tabiki de bide yoncadaki jelibon da sizmisiniz? tşkler:)[/QUOTE]
ben değilim o.
inşaatçıyım.
sevgiler.
[QUOTE=açık-pozisyon;32719]Uzunları kapama fırsatı vermesi iyi oldu açılışta... Sayın mbm, karlı mı kapadınız longları?[/QUOTE]
gece pozisyonu olarak dündem 51325 den uzundum... zararla kapattım ama...
biraz önce 50425 uzun 50650 kısa yapınca zarar çıktı....