-
[QUOTE=YAVUZHAN;108103]bizim gazetecilerden daha iyi anladığını her kelimesiyle ispat ediyor..[/QUOTE]
şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..
-
selçuklu sardın başımıza bi yılan....dng
-
[QUOTE=marakes;108101]Bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
-matrıks-[/QUOTE]
Toplam kaç tane var acaba?
-
[quote=YAVUZHAN;108103]bizim gazetecilerden daha iyi anladığını her kelimesiyle ispat ediyor..[/quote]
[quote=furkan;108104]şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..[/quote]
Furkan kardeş,
Yavuzhanın mesajından senin dediğin gibi bir sonuç çıkmıyor..Bu senin dileğin herhalde:..::..:
-
[quote=furkan;108104]şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..[/quote]
olayı ajite etmenın anlamı yok.ama provokatif eylemleri de görmezden gelmemek gerek..kısaca hepimiz aynı gemideyiz.ama nedense birileri bi şekilde taraf ve traflar olustrmak ıcn elnden gelenı yapıo.asıl kotu olan bu tuzaga düşürmek ıcn her yolu denemelerı..asker de bizim hukumet de bizim halk da bizim..bunları ayrı düşünmek sadece bize zarar verir.
-
abartmayalım..
-
[quote=Astatin;108097]sorun para değil pambık...[B]sisteme uymuyorum[/B] ona deli oluyorum arkadaş...sistemin son sinyali dün 36750 al...biz fantazi peşinde koşuyoruz..:([/quote]
ben şimdi kesin şekilde uyuyorum ve kafaya koydum abi dönmeyeceğim...hep sistemle devam...elimde 18/19 aylık data var 5/15 dk için hem test ettim hemde gözünen şöyle bi baktım...benim histemle yaptığım sistemin arkasından nal toplar sonucu çıkıyor...
akıllara zarar tradeler var ortada...hiç inmeden 10.000/12.000 dö pualık...normalde nefsimizin dayanmasına imkan yok buna...illaki bi yerde yeter der çıkarız.ya da güzelim trendi parça pinçik tradelerle mahvederiz.
o nedenle vazgeçmeyeceğim.toktalıyor ama TREND gelince fazlasıyla çıkaracağım ALLAHIN izniyle...şu an bu LONG lar karda ama belki para etmeyecek geri dönecek 400/500 pıvan kalacak.ama olsun.ya peşinden gelen sinyal soluksuz bir inişse...değme keyfime olur işte o zaman...
yani demem o ki asti...fantastik atrkasyonlara gerek yok.sen sistem konusunda oldukça iyisin.bin abi trene inme yafu...ters sinyal gelene kadar bekle.
evet bazen göz göre göre karların eriyor veya zarar oluşuyor ama olsun...mükafatı çekilenlere değer bence...
-
[QUOTE=Astatin;108107]Furkan kardeş,
Yavuzhanın mesajından senin dediğin gibi bir sonuç çıkmıyor..Bu senin dileğin herhalde:..::..:[/QUOTE]
iyi bak bakalım ne çıkıyor..
-
[quote=VOBiX;108106]Toplam kaç tane var acaba?[/quote]
2 tane 2 var gbii gözüküyo ama biri onun gölgesi..
-
[QUOTE=jerfin;108105]selçuklu sardın başımıza bi yılan....dng[/QUOTE]
helaaall selçuklu........lelele
yılan ustası o........:D
-
41 kere maşallah kapanışı isterük py:)
(ne zamandr gaz vermiyorum,tabi alıcak kaldı mı onu da bilmem)
-
gökhan fındık hazırla 10 milyarı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,uzzuuuuuuuuunnnnnnn 38200 hehehe
-
bir anda tekrar kendimi 90 yıllarda hisettim ozamanlarda hep böyle olurdu
ortalık karman çorman şehitler veriliyor, genel kurmay başkanı iç gündemi gazetecileri toplayıp değerlendiriyor, canlı bombalar her saniye değişen gündem....
borsamızda uçuyor vay be tam nostalji yaşadım...
şehitlerimizin yeri cennetin en üst mevkisidir İşallah.
-
325 şort
550 de stobu haydi bakam hayırlısı.
-
Ordu ihtiyacı olan askerin anca %65ini karşılayabiliyormuş. Daha mevcudun yarısı kadar daha askere ihtiyamız varken bedelli askerlik olmaz dedi paşa.
-
[QUOTE=mbm;108113]helaaall selçuklu........lelele
yılan ustası o........:D[/QUOTE]
sağolunuz sn mbm ...asıl sizi tebrik ve takdir etmemiz gerekir .. sistemli tradelerinizden ötürü . . .. hahahahhahhahahha ..[URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=adszdws.jpg][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/453/adszdws.jpg[/IMG][/URL]
-
haziran vade kısa-orta-uzun tüm periyotlarda al konuma geçti sert yükselişle..
-
10 milyarın hazır kardeş.Ben de seni bekliyordum banka hesap no için.Daha yarın var 37000 oluruz.
-
[QUOTE=jerfin;108105]selçuklu sardın başımıza bi yılan....dng[/QUOTE]
üvvvvv üvvvvvv ağladı dün yılan kaval sesi sandı sepetten çıktı dilini uzatarak dans ediyor canlandı gözümde:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108121]10 milyarın hazır kardeş.Ben de seni bekliyordum banka hesap no için.Daha yarın var 37000 oluruz.[/QUOTE]
39000gormesi gerek artık dönmez görmeden bence..
-
38.350 den flat oldum geç binsekte önemli olan sanırım cebe giren.
-
efg nin ruhu da boga heralde..2 3 vadedır long tarafnda oncesını bılmıorum
-
[QUOTE=QUEEN;108122]üvvvvv üvvvvvv ağladı dün yılan kaval sesi sandı sepetten çıktı dilini uzatarak dans ediyor canlandı gözümde:D[/QUOTE]
o yılan kaval sesinde bizi dansettirdi..:..::..:
-
Caponlar çok terse geldi. :D
-
Yılan terbiyecisi Selçuklu :)
-
[quote=VOBiX;108118]Ordu ihtiyacı olan askerin anca %65ini karşılayabiliyormuş. Daha mevcudun yarısı kadar daha askere ihtiyamız varken bedelli askerlik olmaz dedi paşa.[/quote]
Bu külliyen yalan.Olur olmaz yerlere sırf boşuna asker diktiklerini biliyorum.Bom boş duruyor adam.Görevi sırf beklemek.Askere ihtiyaç falan yok.Efg bu arada poz kapamayı da bıraktı her iki yerde de alıyor.:..:
-
[QUOTE=Astatin;108128]Yılan terbiyecisi Selçuklu :)[/QUOTE]
bir de bizi terbiye etse sistemlere uymamız için..:..::..:
-
[quote=VOBiX;108118]Ordu ihtiyacı olan askerin anca %65ini karşılayabiliyormuş. Daha mevcudun yarısı kadar daha askere ihtiyamız varken bedelli askerlik olmaz dedi paşa.[/quote]
o işin sayısal kısmı..
teröre bunca şehit vermişken ve halada veriyorken bedelli askerliği halka açıklayamayız dedi ki asıl olan budur.
gariban köylüm davullu zurnalı gidecek belki geri dönemeyecek.türkiyenin % 5 ini geçmeyecek bi azınlık basacak babasının parasını ve yırtacak.
öyle yağma yok,herkes yapsın askerliğini.
-
selçuklu az kavalı çalma yılan insinde alalım biraz daha sonra yine çal yine çalll....
-
Arkadaşlar benim 5 dklık beni uyardı buraya kadarmış nasip.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;108131]o işin sayısal kısmı..
teröre bunca şehit vermişken ve halada veriyorken bedelli askerliği halka açıklayamayız dedi ki asıl olan budur.
gariban köylüm davullu zurnalı gidecek belki geri dönemeyecek.türkiyenin % 5 ini geçmeyecek bi azınlık basacak babasının parasını ve yırtacak.
öyle yağma yok,herkes yapsın askerliğini.[/QUOTE]
işte buuuuu......
-
[quote=Larossıan;108133]Arkadaşlar benim 5 dklık beni uyardı buraya kadarmış nasip.[/quote]
uyardı derken :)
-
yılan kontrolden çıktı yapacak bişey yok ..beklemekten başka .. hahahhahahhah
-
[QUOTE=QUEEN;108132]selçuklu az kavalı çalma yılan insinde alalım biraz daha sonra yine çal yine çalll....[/QUOTE]
yok selçuk devam.....sen onlara bakma.......:D:D
-
[QUOTE=Astatin;108135]uyardı derken :)[/QUOTE]
hala kısamı düşünüyorsun pehlivan.dng
-
[quote=Astatin;108135]uyardı derken :)[/quote]
Asti yeter dedi fazla zorlama kendini az çok gider ama kısakes dedi.:..::..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108121]10 milyarın hazır kardeş.Ben de seni bekliyordum banka hesap no için.Daha yarın var 37000 oluruz.[/QUOTE]
vercenmi gök#an gerçekten valla iyi adamsın vesselam keşkem ben girseydim iddaya senle :o
-
kısa devam 325 ten :D:D:D yılanın başını ezecem biradan daş bakınıyom:D:D:D
-
[quote=selçuklu;108136]yılan kontrolden çıktı yapacak bişey yok ..beklemekten başka .. hahahhahahhah[/quote]
kaval sesiyle vazodan çıkanlara benzemiyor bu yılan,anakondamı desem,kobramı,pitonmu :)
-
[QUOTE=fXci;108140]vercenmi gök#an gerçekten valla iyi adamsın vesselam keşkem ben girseydim iddaya senle :o[/QUOTE]
benide girmiş saysın gökhan :)