[QUOTE=jelibon;32734]ben değilim o.
inşaatçıyım.
sevgiler.[/QUOTE]
tşkler :)
Printable View
[QUOTE=jelibon;32734]ben değilim o.
inşaatçıyım.
sevgiler.[/QUOTE]
tşkler :)
50.500 Den Shortlari Kapadim Alan Hayrini Gorsun Flat Devam.
eli mahkum 49900 e gelecek .citi ucundan gösterdi spota basabileceğini korku saldı bizim hokkabaz oyuncuları hadi tutunda bugün göreyim boyunuzu.tutmaya devam ederseler spota çok ciddi mal yığacak citi .şuana kadar fazla satmadı 6 trilyoncuk.gelsinler 50000 altını na yığdım alışları bekliyorum.Bugün olmadı yarın gelecek nede olsa acelem .dow 12200 çakıldımı bir saat sonra neye güvenip aldık diyecekler.
allah razı olsun diyordur millet ykb dan pehh.çok kaşındı bu aralar biraz versin .
Yabancı öpecek bu sefer pis şekilde bence.yurt dışı aşağı koparsaki beklemiyorum olursa şayet alışları iptal edeceğim .48000 bekleyeceğim ilerki günlerde.
Bu gerizekalı ykb daki lavuk kesinlikle teknik falan bilmiyor bence resmen adamda para bol olursa olur kuralı takılmak lazim peşine ama bugün değil.
dow 12140 altında hareket yeni bandlar demek.
sabır sabır sabır.
gece 51325 den uzundum.. yanlış yazmışım.düzelttim..
Çok duygusal olmuş yazım pehh.kapatmamak için zor tutuyorum kendimi bende..dng
50475 uzun deniyorum..........
piyasa kumara döndü... şansın varsa kazanırsın...
kardemir eğerli gibi kağıtlardaki baskı ilginç iki banka ile yapıyorlar piyasayı helal olsun adamlara.
50500 geri kısa........ yemedi uzun....
50525 uzun tekrar......... makine dönüyor........
citinin bu acelesini neye yormak gerek paso veriyor alcak kucağa sanırım spotu.
vobtrader
yüzsüz ***** ha.... çok güldüm........:):):)
bu sekılde bir mail geldı bılgınıze ;
( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )
> To:
>
>
> ACİL UYARI:
>
>
>
> ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
>
> ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
>
> ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
>
>
>
> AYRICA;
>
>
>
> Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .
>
> Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
>
> Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
>
> Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
>
> Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
>
> Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
>
> Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .
>
> Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
> 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
>