50.525 Long...
Printable View
50.525 Long...
Mail list oluşturmak ugruna bunudamı uydurdular:D bu maili nekadar cok kisiye gonderirseniz dememis bari altına çaktırmıyor
[QUOTE=DeTaY;32753]bu sekılde bir mail geldı bılgınıze ;
( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )
> To:
> ACİL UYARI:
......
> Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TAR
>[/QUOTE]
50.500 Stop Komisyon Vermeye Gerek Yok Flat Bekleyelim.
Dax dün akşamki dow taktiği 5 dakikacıları düşen bandın üstüne çıkararak kandır sonra çakı oynuyor.Rusya %5 oldu bu arada .bizimkilere çakmaya birde votkacılar eklenirse şenlik olacak .Belkide benim gibi kekliklerin mallarını topluyor büyük babacıklar .sabır sabır sabır diyorum 51000 üstünden satmış olanlara .
ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...
py bugun iyi niyette bize
[QUOTE=rcp;32758]ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...[/QUOTE]
birdenbire nedir bu siddet bu celal ?
[QUOTE=rcp;32758]ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...[/QUOTE]
kardeş iide dövüşen kim hani nerde:)
[QUOTE=follow;32762]birdenbire nedir bu siddet bu celal ?[/QUOTE]
ben demin diğer topicde ortalığı karıştırdıydım oraya yazıom diye burayamı yazdı acep arkadaş:)
hosgeldin sn rcp uzun suredir yoktun eger yeni geldiysen eski sayfalardan okumaya basladın herhalde .simdi oyle durum yok :)
[QUOTE=Vob Trader;32764]ben demin diğer topicde ortalığı karıştırdıydım oraya yazıom diye burayamı yazdı acep arkadaş:)[/QUOTE]
vallahi hic gulecegim yoktuu :):):) avatarda cok janti hani :)
kim onlar yahu....:D